Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 130

Tema: ZPB 2005., (33. dio)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Paulita baš su vam slatke slikice. Leda je pravi bombonček

pa da se nadovežem na svoj sinočnji post o nestavljanju pelene . . .
    tamo negdje oko 12 idem ja pogleati kakvo je stanje, a imam šta i vidjeti Kala spava u vodenom krevetu koji pušta :/ . tako sam bila ljuta na sebe štro sam joj popustila jer sam ju morala cijelu presvući i micati na naš krevet da promjenim plahte, ali damica se bunila pa je i bracu probudila. s njom sam sve u polu snu odradila, a miš s naotečenim i pospanim okicama mudro nas je promatrao, dopuzao do seke i htio se igrati s njom. naravno on se razbudio skroz i do 1,15 bio budan.
    iako je sinoć zaspala oko 9 jedva sam ju u pol 9 razbudila i spremila za vrtić :shock: , a miš još spava

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Paulita, vi već proslavili, a mi ćemo čestitati sutra...možeeeeeee?

Ja sam ovaj vikend malo "odmarala" jer je Patrik u subotu bio malo kod sveki (a ja doma čistila i glancala podove koje nisam bar godinu dana ). Jučer smo opet bili malo kod mojih jer su ludi za Patrikom sad kad frflja na veliko, a i on se puno ležernije tamo ponaša (i čak opet hoće i ostati, jučer se nije dao doma ) kad idemo ovako malo češće.

Moramo se pohvaliti da nam je već 10ak dana pelena za dnevno spavanje potpuno suha jer uvijek obavimo prije spavanja, tako da je planiramo u skorije vrijeme skinuti. Zapravo teta u vrtiću je već rekla da mu je neće stavljati....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Moramo se pohvaliti da nam je već 10ak dana pelena za dnevno spavanje potpuno suha jer uvijek obavimo prije spavanja, tako da je planiramo u skorije vrijeme skinuti. Zapravo teta u vrtiću je već rekla da mu je neće stavljati....
    :D blago vama, ja mislim da kod nas ništa od toga još dugo, dugo, dugo dugo, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo
    a jel ide spavati popodne s bočicom?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    doma uvijek, u vrtiću nikad :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ciš kako je to zanimljivo tako i Kala. tete su mi rekle da se ponekad sjeti bočice za spavanje, a ovako preko dana nema šanse da je uzme. a doma neće ni iz čega nego iz bočice
    u subotu ju je bacila čak i u smeće , al kad smo krenuli u šetnju išla je kopati po smeču

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

patrik nikada mlijeko ne pije ni iz čega drugog nego iz bočice. sokove i vodu pije ili iz čaše ili na slamku, još rijetko kad traži na bočicu - jedino ako je jako žedan, a leži dok pije ili u autu

U vrtić smo mu jedno vrijeme nosili bocu, ali su tete rekle da ne da je uopće ne traži, nego kad mu je i daju, da neće :/ , ali čim spazi MMa ili mene da smo došli po njega, odmah se hvata za bocu - zanimljivo.
    Ja mu ponekad vani kad traži, kažem da ne može dobiti, nego će dobiti doma, nadajući se da će zaboravit...međutim, ne zaboravi i doma je mora navlačit, ako ništa drugo bar da je navlači.
    Sve mi to skupa i ne bi toliko smetalo da je ne navlači najviše po noći. OK je ako se probudi jednom ili dvaput, ali kad nešto sanja, budi se i po 3-4-5 puta i to me bratemili sastavi!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Za ovo sam već čula. Mali od kume iz ZG-a je sad 4,5 godina i od treće godine doma neće zaspati bez bočice,a u vrtiću bez beda. Eto,tko bi njima udovoljio!
    Ja Roka obavezno stavim piškiti prije spavanja,ali kad popije oko 1,5 dcl mlijeka nije ni čudo da ipak piški u pelenu ako spava 2 sata. A ako spava sat,sat i pol,onda bude suha. Ja je još ne mislim skidati jer sam prekomotna. Dvije noći dok je imao kozice nije dao da mu stavimo pelenu,piškio je jedno tri puta,od toga je prijavio jednom a dva puta u krever. Hvala ,ja ću rađe pelenu još neko vrijeme!

Ja sam bolje. Čekamo majstora za bojler da napokon budemo civilizirani

Paulita-sličke super,a Leda je sva preslatka. Čestitanja ostavljamo za sutra

Mama27-super da ste se svi oporavili

Mare-šta ima?

Mial-ne zamaraj se s pelenom,ima vremena. Ja ću uvijek radije staviti nego da bude mokar krevet. Možda probamo na ljeto,za sada nitko nije spreman definitivno!
    A vidiš nelogičnosti-mali od prijateljice,star kao naši,po noći nema pelenu i sam se jednom probudi za piškenje,a po danu se uvijek i redovno popiški. Eto ti sad logike...a nema bočice i ne pije puno općenito!

Stijena-joj...kad se samo sjetim da je uskoro Rokov rođendan i slavlje od par dana i da me čeka generalna generalka - odmah mi je loše

Yas-jeste živi??

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Što se tiče noći, uopće ne razmišljam da ga ostavim bez pelene jer nema mi logike par noći dijete ostavljati da se popiški i presvlačiti ga da bi kao skužio da ne smije piškiti u pelenu. Po meni on po noći pretvrdo spava da uopće zna da treba piškiti, a očito još nema onaj klik da vlasnik spava i da se istrpi do jutra - hm, do sljedećeg buđenja, hm...

Ali preko dana, očito ne spava tako tvrdo...iako čovjek ne bi reko kad ga pokušavam iza 5 popodne probuditi , ali uredno se već neko vrijeme budi suhe pelene i viče ko lud da odmah mora na wc....to je očito neka druga priča.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak ma nezamaram se ja toliko s pelenama ( bar za sad više ne ), koliko s tom bocom ona me ubija u pojam. joj kad bi Kala pila 1,5 dcl mljeka ( u stvari koliko si mislila da popile deci i pol ili litru i pol - ma koliko gog ova moja se naljeva da su to strahi. uopće neznam di joj stane)
    za spavanje navečer odu 2,3 bočice vode pa 2,3 mljeka ili umjesto mljeka razrjeđenog soka ( to ju je primilo unazad tjedan dana ). svaka boca po 3 dcl i to je sve normala, a ima kad sve to još podeblja
    već smo se par puta zapitali dal je sve sa šećerom ok jer kao šećeraši piju jako puno

MB kako Domi? jel ima ko kakve vijesti?
    Nina kako je kod vas situacija jel ste ozdravili?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-hm...da.Zaista Kala puno pije. A da spomeneš pedijatrici prvom prilikom,mislim,vjerojatno nije ništa,ali čisto predostrožnosti radi.
    Jučer me zove sestra i u totalnom šoku je jer su njenoj kumici od 2,5 godina dijagnosticirali leukemiju :shock: dijete se počelo žaliti na bolove u nogama i kod vađenja krvi skužili da nešto nije dobro. Obavili još pretraga i ustanovili najgore. Joj prestrašno...i onda ti budi normalan.

MB-čekamo izvještaj o operaciji i Domagoju

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak ajme jučer me i Yas pogodila kad je spomenila svog bratića moja sestrična par dana prije svog 16 rođ umrla od leukemije , koji je ona borac bila do kraja
    uh nemojmo više o ovim teškim bolestima

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Al ipak zaklada Ane Rukvaine budi nadu.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Al ipak zaklada Ane Rukvaine budi nadu.....
    Nadam se i zaista vjerujem u to!

Za sve bubane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jel vam se djeca igraju sa božićnim poklonima?
    Moj je sve razbacao i ja spremila u špajz (kako vi to zovete-ostava?) i uopće ne pita za to :shock:
    Toliko o mom trudu

Sad se upravo igra sa manjom kutijom za igračke,sve istrese i "kupa se u bazenu". I vozi tricikl po sobi....pali plastelin,stare pruge i vlakići,knjige,alat...ali sve kratko!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo mene natrag na poslu...

Pelene - ništa nova. A da stvar bude zanimljivija, noćna pelena mu je u 90% slučajeva suha, od prije ljeta.

Zdravlje - trenutno smo svi ok. Nadam se da će tako i ostati, barem dok se ne vratimo sa skijanja. Od jučer sam Lovri počela davati nekakav sirup za jačanje imuniteta. Ima li to ikakvog smisla - stvarno ne znam.

Božićni pokloni - ono što mu se od početka jaaako svidjelo (bubanj, povrće, kolica) je i dalje non-stop u opticaju. Ono što mu je bilo tako-tako, izvuče povremeno; ono što ga ni na početku nije zanimalo - ne zanima ga ni sada. Ja se razmišljam napraviti neku 'čistku' među igračkama, ali stvarno ne znam odakle početi. Naime, izuzev možda pet stvari, sve ostale igračke koristi jaaako rijetko. A svesti sve skupa samo na pet komada mi je ipak malo too much. Kako vi to rješavate?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Daklem ovako:
    U četvrtak (osim kaj je jadan imao traume od gladi i žeđi a ja mu nisam mogla/smjela ništa dati) se pokazao kao najbolje djete na svijetu. Ja sam se vratila nakon operacije i još je hajao. Dr je obavio dobar posao i svi su bili ljubazni (ima li to veze s tim što im poznam šefa kirurgije :/ ) osim neke ženskice koja sjedi tam naprijed. Pitam ja nju di mogu na wc a ona mene pošalje na prvi kat - mislim ako imam dnevni boravak nemam li pravo koristiti wc nakatu. Pa kaj imaju sam jedan?
    I onda smo čekali da se popiški i on nikak. Oko 6 i 15 sam već počela paničarit jer su me htjeli poslati doma bez njega (ne puštaju dok se ne popiškiš) ali u zadnji čas sam ga ipak uspjela nekak nagovoriti). U petak smo cijeli dan bili doma i jedva sam ga uspjevala natjerat da se miruje (objasnila sam doktorima da imaju sreče da se radi o Domagoju a ne o nekoj drugoj od moje troje)., no kad su se ovi vratili iz vrtića bio je to zaborav mirovanja.
    Dobro je prošlo ali neponovilo se. Prevukli smo mu i kožicu i sad ga to još malo peče i moram mazati dva put dnevno (nije baš oduševljen). Konci su još tu, ali ga sutra moram staviti u kadu punu tople vode i navodno će šavovi sami otpast.
    Sada je još doma sa sveki. Klinci u vrtiću su mu napravili "get well soon" čestitke (aaaa kak je to slatko). U srijedu smije u vrtić, u subotu idemo na skijanje.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MB :D super za Domija hrabrom i pametnom

kod nas Kala neispušta s oka svoju ploču :D , dakle mama mraz ima nos , naknadno je još dobila i piši briši ploču sa žigičima pa se i snjom igra, ostalo raskupusano, a ponešto već i u smeču.

imam pitanje za majke sinova
    ja sam do sad Kiaru kod svakog presvlačenja pelene čistila i pišu, tj koliko se može lagano povući kožica i očistila vrhić. ali pošto je on sad toliko postao aktivan i sve ga zanima sad je i SF promjeniti pelenu, a nemoguća misija kad je seka u blizini, pa mu piši uspijem jednom dnevno očistiti. jel to dosta? ili ćemo morati krenuti u borbu s bikovima kako ste vi to radile i koliko često?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pozdravljam jednu gošću na forumu koja nas škica

tvom Kikiju

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

BRAVO za Domija :D

nadam se da će nas sve zobići sezona gripe koja je u punom jehu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Mateo je zdrav,čekam otpusno pismo koje stiže poštom već sam i ljuta koliko već čekam- pa stim pedijatrici na pregled da već krene u vrtić a ja poslom
    ja mu oduvijek čistim samo pri tuširanju i uvijek je čisto,nebrini dovoljno je
    koliko vaši pričaju?
    moj brblja non stop,ne gasi se,priča snama,sam sa sobom,tiho ili glasno,prepričava događaje,sad mi je rekao daj mama vidi kakva je puška ko neki veliki

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tvom Kikiju
    :? zašto nam se ne pridruži

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nina dala sam ti fore do 3 ak se ne javiš da te zovem
    super za Matea :D
    znači čim Mateo u vrtić ti na razgovor? nemoj da nejaviš kako je prošlo i žicaj tu u moju blizinu

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa

tvom Kikiju
    :? zašto nam se ne pridruži
    Kiki je mlađi od naših pačića, a i nesmije baš s posla, al kako ja stalno forum roda, pa sam joj već dodijala pa je išla vidjeti šta ima pametnoga, a i naše sličice je pogledala

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nina dala sam ti fore do 3 ak se ne javiš da te zovem
    super za Matea :D
    znači čim Mateo u vrtić ti na razgovor? nemoj da nejaviš kako je prošlo i žicaj tu u moju blizinu

znaš koliko pišem post, sat vremena,pa mama daj čoko(čokolino)
    pa daj pucaj,pa čisti guzu...nikad kraja
    izgubim volju
    i ja bi to voljela al nevjerujem da ću moći još i birati

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa

znaš koliko pišem post, sat vremena,pa mama daj čoko(čokolino)
    pa daj pucaj,pa čisti guzu...nikad kraja
    izgubim volju
    i ja bi to voljela al nevjerujem da ću moći još i birati
    tako mi je i samoj kad je Kala doma i ak je Kiar budan.
    a sad se pripremila za kučanske posliće i čak ugasila forum, al me tako želudac počeo boliti da nemogu ništa, osim . . .
    nabaci malo šarma

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-čekala sam tvoj izvještaj i zaista mi je drago da je sve tako dobro prošlo
    Vidiš da imaš super djecu,a za Domagoja mogu samo reći-svaka mu čast,hrabar je on dečko!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MB super za Domija , pravi decko

Sto se tice bozicnih poklona, Luka se sa svojima igra , ali
    Vanja .
    MI smo joj kupili onu bebu koja pisa, kaka... , sad ta beba sjedi na kahlici u njenoj sobi i stvarno se jako rijetko igra s njom.
    Dok ju ja podsjetim onda si ju uzme.
    Jako se voli igrati plastelinom, reze papirice, boja temperama...

Sad dok je Vanja bila bolesna , trazila me po noci kakao i sad dok je ozdravila jos trazi da joj dam kakao.
    Nadam se da ne bude to potrajalo
    jer kad se sjetim dok je sisala , sto puta se znala probuditi.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mama27-imam dojam da je lakše sa Lukom nego sa Vanjom? S tim naravno ne mislim ništa loše,već da je Luka manje zahtjevno dijete,bar tako sad stječem dojam.
    Ako je,onda definitivno nema veze spol (to ionako ne mislim) već isključivo temperament djeteta,jelda?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, imas pravo. Luka stvarno nikad nije bio zahtjevan, znao se sam zaigrati
    i dok je bio toliko star ko Vanja imam osjecaj da sam mu mogla puno toga vise objasniti.
    Kad smo znali biti u ducanu i kad je nesto htio, mi smo mu objasnili
    da to ne mozemo kupiti i on je to prihvatio.
    Vanja je vise inatljiva i ne popusta bas lako.
    Ako si nesto zacrta i to nije tako, onda izvodi svakakve gluposti

Posto se nekako svi priblizavamo rodjendanima, mene zanima, kako vi slavite?
    Zanima me da li slavite tako da sve pozovete isti dan, znaci bake , dede i prijatelje ili pak odvojeno?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja mislim da ću ove godine pozvati i neku djecu i uzeti catering.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Trak kak svekrva? Bolje?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam baš počela razmišljati o proslavi našeg 3. rođoša!!
    Mi ćemo najvjerojatnije ovako: ručak za rodbinu,i dva popodneva tokom vikenda za prijatelje i djecu. Pošto imamo zaista puno prijatelja koji imaju puno djece,nema šanse da ih sve strpam isti dan jer bi bio totalni kaos.Tako da ćemo morati na dva puta i to ću napraviti tako da ću svrstati one koje se poznaju u jedan dan i ostatak u drugi,iako se svi znaju,ali ću prilagoditi prema godinama djece. Dakle imamo još tri trogodišnjaka i jednog četverogodišnjaka,oni će sigurno skupa,a dvije bebe i dvije velike cure ćemo vjerojatno zvati drugi dan!
    Morat će biti i tri torte i sve puta tri,no dobro. To je ionako jednom godišnje i volim paziti na svaki detalj i želim da sve prođe super!!
    Kod nas je catering obavezan i normalan 8)
    A torte naručujem
    Jedino što pravim su salate i canapeići,cuga,malo grickalica i to je to!

MB-stanje i dalje isto

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Modesty, hrabrom dečku

pokloni - zanimljivi su oni koji su otpočetka bili zanimljivi, iako primjećujem da one hrpe autića, bagera i kamiona, kao i dizalica koju je strgao u roku pola sata (a prava željezna :shock: ) više nisu toliko u điru. Najzanimljivija (nam) je ipak (svima ) magična ploča jer fura ju svugdje sa sobom i onda bake i dede imaju zabavu - oni crtaju, a patrik gleda

rođendan - prvi smo slavili na viksi i pozvali....nema koga nismo - da ne pričam kako smo računali na lijepo vrijeme jer je ipak već polovica svibnja, a puhalo je tak da nismo mogli biti vani, nego smo se svi nagurali u 20 kvadrata vikse , naravno da nisam mogla mrdnut od posla s tolikim gostima jer ipak sveki nije mogla sve sama , a opet nisam u svojoj kući i svojoj kuhinji pa mi je i to bila otežavajuća okolnost...jest da se okrenuo roštilj, što je uvijek najbolje kad ima puno gostiju, ali je sve nekako bilo na brzinu i nisam baš nešto guštala.
    Onda sam za drugi bila kao pametnija, pa smo se ipak odlučili na dva dana subotu - mlađi i djeca, nedjelju - bake, dede i svi koji se tako osjećaju i ova mi je solucija bila malo ležernija, ali mi je ipak strašno krivo bilo što je bilo prekrasno vrijeme, a mi unutra....Isto nije u obzir došao roštilj, tako da smo skuhavali dva dana skoro cijela, iako sam ja to pokušala zadržati na što jednostavnijoj razini, ali opet se nakupi svega i svačega....
    a što ćeš, kako god okreneš - nikad nije sve dobro

Brijem da ću se za koju godinu (ako ne i ovu) odlučiti za neku vanjsku varijantu slavlja, tipa netko drugi kuha i sprema, a ja samo plaćam i uživam sa svojim djetetom . Ove godine doduše imamo i više dječice jer nam ih se izrodilo nešto ovih godina, pa ćemo vidjeti!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-blago vama za vanjsku proslavu,nama bi mogao i snijeg pasti kakva je zima
    Inače,obožavam vanjske partije,roštilj,djecu u pijesku i bazenu i jedva čekamo povratak na vikendicu i totalnu uživanciju :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo za Domagoja! Stvarno je sve super prošlo.

Rođendan - mi obično slavimo tri puta: obitelj, prijatelji s djecom i 'ZPB' ekipa. Tako će vjerojatno biti sve dok rođendan ne 'preselimo' u igraonicu - ove godine, mislim da još nećemo u igraonicu.

Pričanje - Lovre 'sve' priča. Znate ono kada slušate kako druga dječica brbljaju i brbljaju a vi ih ništa ne razumijete, razumiju ih samo roditelji? Ja sam mislila da je tako i s Lovrom. Međutim nije. Tek na osnovu komentara ljudi sa strane, zapravo vidim kako 'dobro' i jasno govori. Dosta čitamo, a i on voli 'učiti jezik' tako koristi popriličan vokabular.

MB - kada slijedeći tjedan vidiš da se približava horda sa splitskim nastavkom... to smo mi!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo za Domagoja! Stvarno je sve super prošlo.

Rođendan - mi obično slavimo tri puta: obitelj, prijatelji s djecom i 'ZPB' ekipa. Tako će vjerojatno biti sve dok rođendan ne 'preselimo' u igraonicu - ove godine, mislim da još nećemo u igraonicu.

Pričanje - Lovre 'sve' priča. Znate ono kada slušate kako druga dječica brbljaju i brbljaju a vi ih ništa ne razumijete, razumiju ih samo roditelji? Ja sam mislila da je tako i s Lovrom. Međutim nije. Tek na osnovu komentara ljudi sa strane, zapravo vidim kako 'dobro' i jasno govori. Dosta čitamo, a i on voli 'učiti jezik' tako koristi popriličan vokabular.

MB - kada slijedeći tjedan vidiš da se približava horda sa splitskim nastavkom... to smo mi!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Stijena-blago vama za vanjsku proslavu,nama bi mogao i snijeg pasti kakva je zima
    Da, to sam si baš narihtala kad sam razmišljala kad je najbolje rodit - ono da možeš imat vanjski parti za ročkas, a da nije još prevruće

Iako ove zadnje tri godine otkad se patrik rodio, tamo negdje od 10-15.05. je uvijek neka vrućina...znam da sam u rodilištu bila u ljetnoj spavaćici i japankama :shock:

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cure, svima
    Mi smo OK, malo smo odmarali poslije praznika, meni stomacina raste, a jos nije potvrdjeno jel ONA ili ON u njoj.

PS Meni se ne da samoj drezdati na 3-6 pa vi pozurite s tim rodjendanima, a ja vas cekam ovdje

PS Maruska meni je potvrdjena ista lokacija ko prosle godine od 18 - 22 februara

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Cure, svima
    Mi smo OK, malo smo odmarali poslije praznika, meni stomacina raste, a jos nije potvrdjeno jel ONA ili ON u njoj.

PS Meni se ne da samoj drezdati na 3-6 pa vi pozurite s tim rodjendanima, a ja vas cekam ovdje
    :shock: :shock: :shock:

da stvarno, pa uskoro se selimoooooooo :shock: :shock: :shock:

ninet, brzo ćemo mi tamo, da nam se počneš češće javljati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    PS Maruska meni je potvrdjena ista lokacija ko prosle godine od 18 - 22 februara
    Super. Onda se vidimo!! :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

O ćem vi pričate? Kakvo seljenje? Kakva lokacija?
    A Trak jedan dan je za slavlje sa nama jel tak?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Maruška kaj ipak se ied u Bad?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi cemo najvjerojatnije isto slaviti dva dana jer imamo jako puno prijatelja s velikom i malom djecicom .
    MM je htio da to sve rijesimo u jednom danu posto smo tako proslavili Lukin
    rockas, ali po ljeti je skroz drugacije.
    Na Lukinom rodjendanu su svi bili vani, kupali se...a ovako toliko djece i svi unutra, ne znam kako bi to izgledalo :/
    Vanja i je cemo zajedno slaviti rodjendan jer ja imam 09.02. i to je bas vikend kad mislimo sve pozvati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Maruška kaj ipak se ied u Bad?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

:D :D :D :D Toooooooooo!!!! U isti hotel tj apartmansko naselje?[/b]

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Maruska kako to da ste odustali od Pohorja?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ipak ne. Mi smo u apartmanskom naselju LANDAL (to je kod Mainbrunn žićare). Nismo u vašem 'kvartu' ali sigurno možemo dogovoriti neki date! Ako nigdje, a ono u bazenima.... 8)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    Maruska kako to da ste odustali od Pohorja?
    Jedan dio staza je već sada zatvoren, vremenska prognoza kaže da bi moglo biti i puno gore.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A u Badu ipak imamo nekakve bazene. Toooo tooo ma tooo!!! Društvoo!
    Super - izmjena mobitela? Ajd da vidim kak to spliće skijaju
    A sanjkali bumo se, pa je tam i slastičarna. Ma svašta nešto možemo raditi.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Baš nam javlja kolega koji je tam sad ovaj tjedan da je dolje padala kiša ali da je gore padao snijeg

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U ski pass uključena tri ulaska u terme.

Kako se vi računate organizirat? Hoćete li bit 'na gomili' ili ćete se podijeliti?

A meni se jedan kolega vratio u subotu, bio je u 'vašem' apartmanu. Oduševljen je.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo i mene.
    Uho je bolje-Jure se budijako dobre volje, dosta jede (izgleda da ga je jadnička u zadnje vrijeme opasno bolilo), tako da, antibiotik očito djeluje.

Pokloni-kao i kod Maruške. Što mu se sviđalo i dalje se sviđa...
    Pričanje- priča i razgovara "kao veliki", ali ponekad "brzda" pa se spetlja, ali, poprilično je elokventan. Tipa: "volim imati kratku kosu jer sam poput tate. ili "tata, hvala ti što si mi ispekao kokice" (ničim izazvan) ...
    Eto MB-ipak spuštene glave, sva jadna i pokunjena priznajem da sam pogriješila u odabiru skijališta, samo radi toga jer je neizvjesno postojanje snijega što je, jelte, za skijanje vrlo bitno. MEA CULPA
    (to bi bilo kao da idemo na ljetovanje na more,al se more, nekim čudom isuši)
    Ipak i dalje mislim da bi nam Pohorjew bilo "zgodnije radi djece, al kad me neće, neće me.

Ja ću u školu skijanja :D , nikad u životu nisam ni pokušala stati na skije (ni MM)

Rođendan-do sad u 3 dana (kao i Maruška) (ako niste do sad primjetili ja sve ko Maruška, ona mi je idol), ali od ove godine bit će ručak za obitelj i igraonica za dječicu.

ninet- dolaziš u veljači...a stomak :shock:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •