pomagajte !
ulovila me gripa ,ne mogu spustiti ispod 38 !
do koje temp. smijem dojiti,šta da radim ako bude viša ?
šta mogu piti za temp.osim lupoceta ???
pomagajte !
ulovila me gripa ,ne mogu spustiti ispod 38 !
do koje temp. smijem dojiti,šta da radim ako bude viša ?
šta mogu piti za temp.osim lupoceta ???
moš dojit pod temp. i pod 38 i pod 39, pa rekla bih i pod 40
pit smiješ ono što je na bazi paracetamola
ja mislim da mozes i dalje dojit, beba se nece opecia buduci da tvoj organizam stvara protutijela protiv virusa gripe beba ce dobit najbolju zastitu od gripe. no javit ce ti se sigurno i savjetnice koje jos bolje znaju.
e i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti brzo prodje i da ne uhvati bebu![]()
dokle si sposobna
ja sm dojila i sa 39, neće se opeći![]()
popij nešto na bazi paracetamola
dok god si ziva, mozes dojiti.
to sto imas temp nije nikakav razlog za nedojenje. izbjegavaj lijekove...
Dobro su ti cure rekle. Do bilo koje temp mozes dojiti. Bitno je da si ti u snazi i da mozes dojiti, sama temp nece nastetiti djetetu ni mlijeku![]()
Ja sam dojila i s 40.2.
Kako su me te visoke temperature lovile cca. svaka dva tjedna nacicali smo se pod temperaturom. Nikome nista nije bilo.
Lupocet sam pila tek kad bi mi je presla 38.
Hvala na odgovorima. Dojim ga i nadam se da će ga moje mlijeko zaštititi da ne dobije. Stalno razmišljam kako je onaj dječak umro od gripe i užasno se bojim. Idem otpuzati natrag u krevet - u komi sam.![]()
To je apsolutno najbolje sto mozes napraviti za svoje dijete. On dobiva tvoja gotova antitijela protiv gripe. Iako ne postoje garancije da se nece zaraziti, ti znas da bolje zastite i prevencije gripe nemaEci prvotno napisa
![]()
ne boj se. moj je s 3mj po rođenju preblio grpiu skup sa mnom![]()
Ipak je i on dobio. Ispod 38 je pa mu još ne dajem čepiće. Nadam se da će imati bar neki blaži oblik, miš moj mali.![]()
Nera bi prošla kroz blaži oblik, jer bi već imala određenu dozu mojih antitijela (nakon preboljene viroze/gripe tijelo proizvodi ta antitijela još nekoliko mjeseci)Eci prvotno napisa
dok njegovo tijelo stvara svoja antitijela , tvoja antitijela mu "pomažu" u borbi
temperatura znači da je tijelo počelo reagirati i boriti se
samo ga doji i pazi na temperaturu. proci ce! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~ da prodje brzo i jednostavno!
drzi se!![]()
Vibrrrrrrram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe što blaže i što prije![]()
ako mozes, doji ga sto vise i postedi lijekova. sto manje diras temperaturu, to se je organizmu lakse braniti od bolesti.![]()
Hvala vam svima na podršci i vibrama. Dala sam mu samo 2 puta po pola čepića, jer uglavnom ne prelazi 38. Ali sav je kenjkav i uspavan i uglavnom je na cici. Nadam se da ćemo imati mirniju noć.
Doktori ne preporucaju snizavanje temp ukoliko je niza od 38.5, tako da mozda nema ni potrebe za tim cepicima? :/Eci prvotno napisa
Kad sam mu davala čepiće je imao 38,3 (38,8 u guzi) i bila je u porastu tak da kad je počeo djelovati je možda već i bila na 38,5.![]()