-
Rodila sam prije 2 tjedna u Karlovačkom rodilištu i moram napisati da imam samo velike riječi hvale od rađaone pa do odjela na kojem smo ležali nakon poroda.
Svaka pohvala liječnicima i primaljama koje u svojim rukama imaju dva života itekako su svjesni toga i uvijek rade za dobrobit majke i djeteta iako se možda mamama nekad čini da možda i nije tako , ali uvjerila sam se da njihovo iskustvo i dugotrajan rad to dokazuju. Smatram da je Karlovačko rodilište na samom vrhu rodilišta u Hrvatskoj jer imaju apsolutno individualan pristup prema svakoj rodilji i njezinim potrebama, tehnika ne zaostaje za drugim rodilištima i na kraju osoblje je više nego otvoreno za suradnju. Moj porod je bio nešto najljepše što mi se moglo dogoditi, a toliko sam ga se bojala. Kad sam se predala u ruke iskusnoj babici i doktorici sav strah je nestao i porod je krenuo. Bile su kraj mene cijeli moj porod , nisam niti trena bila sama iako moj suprug nije bio sa mnom i cijelo vrijeme su me bodrile. I došla je moja mala ljubav na svijet - Največa im hvala zbog toga.
A sada posebno želim pohvaliti i sve sestre na odjelu koje su se brinile o meni i mojoj bebi. Žene sa toliko razumijevanja i strpljenja za nas razdragane majke i plačljive bebe. Drage sestre još jednom hvala vam na svemu !!!!! Takvo osoblje ja mislim nema ni jedno rodilište osim Karlovačkog.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma