koliko zloće!a zakaj prvotno napisa
moja mama je sasvim sigurno sve pekla nasuho (kod nas se peklo na foliji, na strujnom kolu, prije teflonki), za svekrvu nisam potpuno sigurna.
a što se pohanaca i faširanaca tiče... možda je stvarno nemoguće shvatiti kako to nije dio nečije kuhinje ni kulture :?
pa ne potječemo svi iz zagreba svih tih sedam generacija.
a zakaj, bojim se da bi ti na našoj kuhinji umrla od gladi![]()
AM, što se tiče kožica... ne serviram to kao poseban obrok, ali kad kažem da mi je drago što će i to pojesti... mislim na to kako mi je drago da u tanjuru ne razdvaja i ne secira kao na satu anatomije.
kad negdje odemo, ne bojim se da će reći "fuj" i ostati - gladna.
ja to smatram svojim uspjehom kao što netko smatra svojim da njegov četverogodišnjak zna zavezati vezice na cipelama.
a ja sam tu totalno podbacila.
još smo na čičku!