u mercatoru ima nešto.
cijene koje sam vidjela su 36kn (zoro)
i 77 (vještice i još koješta)
u mercatoru ima nešto.
cijene koje sam vidjela su 36kn (zoro)
i 77 (vještice i još koješta)
jesi gledala u shopping centrima - emmezetta, ipercoop i dr. su prošle godine imali kostime. ne znam kakve su cijene.
bila nedavno u metrou. tamo vidla velki izbor po smiješnim cijenama (ak nisu razgrabili). ako imaš karticu za metro isplati se otić
malo sam gledala sad po netu ali nigdje ne piše veličina, tj. u getrou imaju veličine od 7 god. nadalje, ne znam kako je u Mercatoru, sviđaju mi se cijene i kostimi ali veličina? morat ću otić, još kad bi mi bilo usputcinderella prvotno napisa
![]()
mi smo prošle godine za fašnik bili dva fratra i časna.
kostim piece of cake napraviti, a jako jako je efektan.
za ovaj halloween sam , po običaju bila vještica, a J. kosturko.
ak uspijem naći gdje sam spremila fotke, budem metnula da vidite.
Merkator, u Vukovarskoj imaju kostime u rasponu od 40-120 kunaanima prvotno napisa
Indijanci, vile, nekakva princeza jagoda, klaun...
koliko god ja napravila fora kostim, kakav nitko nema ona bi da bude vila iz trgovine.
Moje dijete ne želi nikakav kostim, ne želi ići u maškare![]()
Kupili smo mu kostim, možda se predomisli, i svidio mu se, ali ga ne želi ni probati...
A meni se tak ide u maškare!
Mi smo prosle godine bile zecice a tata lovac.
Mala je imala 6 mj. i bas je bila slatkicau rozim skafanderu, sa usicima kupljenim u dm-a i nacrtanim crnim brcima i nosicem.
Ove godine cemo biti vile, a tata vilenjak ako mu nademo sto da obuce. Njoj sam kupila u TL u kompletu suknjicu, krila i rajf za 70 kn i jos 10 kn za stapic.
Sebi sam uzela malo tila za suknjicu, malo cemo se nasminkati sljokicama i to je to.
Joj, jedva cekam.![]()
Jeli on izrazio neku zelju sto bi htio biti? Probaj mu predloziti da bude nesto drugo, nesto sto obozava. Obuci se i ti, mozda ce onda htjeti...Honey prvotno napisa
Nadam se da ce se predomisliti.
Evo mi kupili u Getrou za 21 ovo
http://public.fotki.com/mogi/svatari...012008018.html
Zar nije slatko...?
Meni je preslatko.[/url]
kupila sam pingvina u mladosti u petrinjskoj kod trga, zadnji mali, hvala na info :D
Ja sam svoju malu okruglicu sa plavim uvojcima i plavim okicama mislila umaskirati u Kupida. I sve sam smislila al mi nikak ne idu krila. Jel ima tko kakvu ideju kak da krila napravim (čerupanje kokoši i ostalih ptica ne dolazi u obzir 8) )
Probaj čvrstom žicom i tilom, ako ti baš nije važno da budu pernata.
Perja ima za kupiti u Chemacu, neznam koliko si spremna potrošiti, odnosno koliko velika su krila koja treba popuniti. Možeš izrezati krila od nekog debljeg papira pa na njega naljepiti perje.
Kao treća, po meni zadnja ako sve radiš sama je kupovina nekog od setova s krilima u TL, ima ih od 49 do 79 kn.
Hvala Frida.Ovo s tilom mi se najviše sviđa. Mislila sam žicom al nisam znala s kojim materijalom. Hvala hvala puno
Nema na čemu, čekamo slikice preslatkog Kupida!
Ja uprav sijem set gusarskih hlaca, kosulja, zastava, marama s dreadlocksima i nizem ogrlice i medaljone... Mi smo Piratijska riba, sto bi rekao jedan kolega.
moja kreativnost se svela na kupovinu još jednog kostima, pa će mi dijete uz trnoružicu, biti i kalun
što mogu kad nemam smisla za takve stvari
ja sam prvo hterjal da bude patuljak, obukla bi ga u njegovu normalnu robu (ima kapu ko patuljak), hlace u dokoljenke, napravila ili nacrtala bradicu i nosic, i dala mu u ruke lopaticu i fenjer. al lopaticu i fenjer nisam nasla (ne mogu rec da sam se pretrgla od trazenja), i na kraju sam danas u dm-u nasla kapicu u boliku pcelice, i to ce imati. ima zutu jaknu, pasent je, i kvit. jos je premali pa me strah da ne posizi ako mu obucemo ensto izvan njegovog svakodnevnog autfita, ne bi bilo prvi put
![]()
![]()
Ja sam L. sašila odijelce, kapicu i cipelice patuljka - odijelce nije baš identično, sašiveno od materijala kojeg sam našla u kući, ali su cipelice sa izduženim vrhommeda prvotno napisa
Mislila sam napraviti bradu, ali sam vidjela u slikovnici 'Snjeguljica i 7 patuljaka' da postoji jedan patuljak bez brade. Taj patuljak će biti L.![]()
Ja sam L. sašila odijelce, kapicu i cipelice patuljka - odijelce nije baš identično, sašiveno od materijala kojeg sam našla u kući, ali su cipelice sa izduženim vrhommeda prvotno napisa
Mislila sam napraviti bradu, ali sam vidjela u slikovnici 'Snjeguljica i 7 patuljaka' da postoji jedan patuljak bez brade. Taj patuljak će biti L.![]()
eh, kad si ti majstoricaEna prvotno napisa
![]()
Pizza cut.
Od spuzve, crvene boje (kecap), zutog krep-papira (sir), smeđi papir (šampinjoni) i rozog i zelenog filca (šunka i masline).
Na kraju nisam baš bila zadovoljno s cjelokupnim efektom, ali kažu da nije loše.
Renata je bubamara - na vlastiti zahtjev.
Crne hlačice, crna jakna, plašt od crvene postave sa naljepljenim crnim flizelinom u krugovima, na glavi crveni rajf sa polovicama ping-pong loptice, ofarbane u crno.
Valjda se dobili ideju. Moram reći da sam se iznenadila kako je jednostavno išlo, valjda mi dijete nije zahtjevno
bok ženske, ja sam nova..
ovaj kutak kreative mi je super :D
eto da se pohvalim , jućer smo osvojili 1. mjesti u Samoboru ( tuš kabina)
a prije 3 godine na Šalati dobili nagradu za 1.mjesto ( grožđe)
drago mi je što sve maske koje pobjeđuju su rukom napravljene i nagrađuje se originalnost.
Mi smo jućer ujutro na brzinu kaj smo imali doma složili i isplatilo se..
nisam se htjela jako hvalitiali sam željela to podjeliti s Vama.
super ste ali nemam baš vremena biti na forumu...
![]()
mimazg prvotno napisa
Malo kasnim, ali tek sad čitam.Frida prvotno napisa
možeš napraviti oblik od čvršće žice i obući ga najlonkom (bijelom ili kakvom god) i ukrasiti po želji.
babax, sjećam se grožđa sa Šalate, bilo je jednostavo i genijalno! Mi smo tada bili cvijeće, 2. mjestobabax2 prvotno napisa
. Stavi sliku tuš-kabine, jako me zanima kako izgleda.
Jučer i prekjučer smo obišli nešto maskenbala (Dubrava i Sesvete), osvojili smo svaki put 2. nagradu, slike možete vidjeti ovdje:
http://picasaweb.google.com/an.chie.ca/Maskembal2008
slike stavim kad ih dobijem![]()
nisam imala fotić , strašno.. tak da sad puštam glas tko je bio s nama da mi pošalje neku fotku jer i mm nije vidio..
ajde baš super za 2.mjesto...kažem ja mojoj F da je bitno sudjelovati ali ono na Šalati je bio 1. tako javni izlazak i pobjeda...pa ti reci..
bitno je da sam bacila svoju braću ( oboje završili primjenjenu) u sijenu... :D sa svojim kreacijama....
no dobro je kaj ona to hoće isfurati...tak se držala kak da je oblećena u kraljicu!![]()
joj kak sam se sada nasmijala ...sve si mislim kak ti mm liči na našeg tancera Luku![]()
nemam cajta dobro pogledati kad ono fakat Luka..jako je lepo![]()
inače maske su superrrrr..ja to tak volim kad doma radimo..to i klince veseli..
:D
anci pp, pa pizza cut ti je super!!!![]()
A i sendvić je genijalan!!!
A ni Luka nije loš!![]()
anci pp, pa pizza cut ti je super!!!![]()
A i sendvić je genijalan!!!
A ni Luka nije loš!![]()
Ja sam radila pizzu, frendica sendvic, da ne ispadne da se kitim tudjim perjem.
Mi se nismo natjecali ma nismo ništa ni osvojili, ali ja sam jako ponosna na svog patuljka.![]()
Anchi pp, odlične maske, zaslužili ste i bolje od 2. mjesta.
Moji dečki će biti crveni auto, kostim je već skoro gotov, samo treba pojačati "karoseriju" od naprijed, i kralj, sašila sam veliki crveni plašt i kupila krunu.
Hvala svima za ideje za Kupidova krila. Taman sam kupila til, i skužim u TL gotova krila. Pa kako je naš mali Kupid izgledao možete pogledati ovdje: http://anggi.blog.hr/
Prekrasne rukotvorine!
I sendviči i pizze i patuljci i kupidi... ma, predivno.
mi se ove godine ne maškarivamo - veliko dijete nije zainteresirano, a malo je premalo pa čekamo sljedeću godinu...
Da se malo pohvalim i stavim sličice moje Ariele
kostim je sklepan nabrzaka, bez kroja, uz pomoć moje mame kojoj se žurilo... i jako je bio uspješan!
Njen ozbiljni izraz lica ne znači da je nezadovoljna ili da joj je neudobno... neeee, ona pozira!
malo dizem ovaj mrak dobar topić![]()
Naš glavni dio outfita za gusara je gotov. Od tatine stare košulje napravljene hlačice na gumu. Od moje crne košulje je nastao prsluk (rezanjem rukava).Šešir smo napravili omatanjem jedne zdjelice da dobijemo oblik, dosta ljepila i na kraju smo to obukli u crni materijal.Na bijeli majicu sam našila dio čipke na ovratnik, koji se kasnije lako i skine. Kupili smo mač, pokrivnki za oko, jednogled i kuburu za cca 20 kn.Napravili smo kartu skrivenog blaga, tako što sam potpalila rubove papira i premazala ih crnom kavom.Tu je još i škrinjica za blago od kutije za cipele, obljepljena crnim samoljepljicim papirom, pobojana u zlatne trake, jedan stari ključ. Napravila sam i novčiće od kartona, pofarbala ih u zlatnu boju, sad se suše pa nisam slikala. Još ćemo smislit čizme (imam ideju, samo trebamo malo vremena). Meni je mrak, a i M. se sviđa.
Za curku imamo crni šos od tila, crno bijele prugaste najlonke, bielu košulju koja već ima čipku u sebi,maramu oko struka, gusarsku kapu rađenu od kartona i samoljepljive folije.
Od prošle godine je bila ideja za štrumfetu. Kupila sam plave tajice i majicu, te sašila kapicu po štrumpf kroju, na to je išla perika duge plave kose i šosić od bijelog platna i tila na gumicu.
Ubacit ću i ostatak slika http://public.fotki.com/matijana/makare/imag0788.html
Osvjezavam temu, no, ako postoji neka slicna - novija, molim moderatorice da me presele.
Imam pitanjce: Da li ste slucajno negdje vidjeli, bilo u gradu ili na Internetu, kostim za Pupija iz crtica Pupijeva potraga ili da li znate tko bi mi to mogao sasiti.
Hvala
Trebam pomoć oko toga kako petogodišnjaku napraviti bradicu od Šegija iz Scooby doo crtića, osim da mu je nacrtam, bit će u vrtiću i sav će se zamuljati...
Ja sam više očajna od te potrage za kostimima, svake godine isto i na kreju nemam što kupiti.
Dajte mi recite gdje još uopće da gledam - bila sam u Nami, Konzumu, Intersparu, Mulleru, DM-u, NKD-u, Pinku u Importanneu, Tisku .. svuda su isti kostimi, za curice od 8 godina može se naći princeza, vještica, indijanka i to je to.
mi moramo nešto sklepati za maškare u školi
mora biti home made
razmišljam da ih prijavim ministarstvu
ili inspekciji
ja sam iz kraja gdje je jaka tradicija maškaranja, gdje se živi za taj dio godine
i nikad to nisam voljela
i to mi je tlaka
i nemam ideju
a ona se želi maškarati
no ni ona nema ideje u što bi
![]()
SOVA (mudra ptica) - opisala sam je već negdje nedavno, ali ne mogu to sad naći:
Uzmi običnu kapicu čarapu bez ukrasa. Gore nalijepi velike okrugle oči i kljun + uši od kartona ili vunice.
PAS - ista fora, samo na kapicu nalijepiš dugačka od kartona izrezana uha, djetetu ofarbaš nos u crno i prikvačiš rep. Moj mlađi je to obožavao.
SAT - objesiš djetetu oko vrata okrugli podmetač za vruće rajngle i na to pričvrstiš brojke i kazaljke.
Pogledat ću doma ima li što još od mojih (ja to dijelim nemilice pa mi se zbirka već osipala...)
Meni je ovo grožđe prilično jednostavno i jeftino.
Posljednje uređivanje od mendula : 01.02.2013. at 16:28
nemam plašt
Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 01.02.2013. at 16:27
super je grožđe
ali to je stariji razred lani tio kolektivno