Molim Vas cure da mi malo pišete o tome kako oblačite malo dijete u stanu7kući gdje je grijanje 22-23 stupnja?! Meni se sve čini da ja moju malu oblačim previše stara je 2 mjeseca.![]()
Molim Vas cure da mi malo pišete o tome kako oblačite malo dijete u stanu7kući gdje je grijanje 22-23 stupnja?! Meni se sve čini da ja moju malu oblačim previše stara je 2 mjeseca.![]()
moja mala od 10 mjeseci je obucena u bodi dugog rukava, holahop, neke hlace od tutice i majica pamucna, ne debela.....mislim da joj je to ok....
skoro 9 mj
bodi dugi rukav i pamučne štramplice/hlačice s nogavicama,
a ponekad i samo bodi i čarapice
a isto tako i kad je bio beba
Ja svojima nikad u stanu (pa ni vani ako je temperatura iznad nule) ne oblačim hulahopke. To mi se čini puno previše. Naša kombinacija je bodi bez rukava, majica dugih rukava, hlače, čarape.
Ako je hladnije onda bodi dugih rukava, ostalo isto.
Bodi dugih rukava i donji deo trenerke. Kad je na podu čarapice sa ABSom, kad spava bez čarapica. I kod nas je 22-23 stepena, i ja imam običnu majicu i donji deo pidžame i to je sasvim dovoljno.
Mislim da su hulahopke too much, zamislite da ste vi u kući u hulahopkama. Mene one žuljaju, svrbe, greju....
i mi ovako. hulahopke joj još nisam nikad obukla.Barbi prvotno napisa
nisam ni ja oblačila P. hulahop dok nije počela puzati....onda sam počela s njom bit na podu i uvidjela da je na podu stvarno hladnije nago inače u prostoru (a ona je većim dijelom sa stomačićem na podu) i počela joj oblačit hulahop!
nama je u dnevnom tapet ali ispod tapeta su pločice pa me strah da joj ne bude zima.....a od topline joj neće bit ništa.....
mi imamo skoro 5 mj, bodić tanki ili s kratkim rukavima i gore jednodjelni kombinezončić najčešće šrampice nikad po doma
štrampice
Body dugih rukava,donji dio trenirke i carapice.Hulahopke po doma nikad,ni kad je puzao.
Ja mislim da je to previse :/tina parada prvotno napisa
Body s dugim rukavima i jednodijelni kombinezon sa stopalima
Body kratkih rukava, gore tanja pamucna majica, pamucne strampice i tanji donji dio trenirke. A na to mu jos navucem i deblje carapice. Strampice mu nisam prije oblacila ali sam skuzila da su mu onda noge hladne pa sam probala obuc i sad je taman.
body dugih rukava preko njega majica kratkih rukava i hulahopke
Body bez rukava, tanka majčica i štramplice, kada izlazimo dodam mu samo tanke hlače i jaknicu
Meni su kombinezoni zakon.
Imamo 4.mj., oblačimo bodi kratkih ili dugih rukava i na to kombinezon i na njega dolje čarapice.