-
-
Ja sam probala slanutak po receptu Jadranke Boban Pejić:
smeđa riža sa slanutkom i povrćem. Slanutak namoćiš preko noći, onda ga kuhaš s rižom sat vremena. Skuhaš posebno povrće na pari (mrkvu, poriluk ili neko drugo povrće) i onda to sve izmješaš.
Moja L nije bila baš oduševljena, a meni je bilo jako fino.
Probala sam i sa slantkom u staklenci, ima u bio&bio za kupiti, pa sam joj izmješala samo s mrkvom, i isto nije htjela. A meni je opet bilo fino, slično kuhanom kukuruzu.
Sretno!
-
Pire od slanutka sa krompirom, bundevom ili blitvom, posuto prženim, drobljenim sezamom.
A za odrasle slanutak kuhaj kao grah.
-
-
Laura, prosurfaj malo po linkovima koje je stavila Ornela. Ovaj topic ključam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma