Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: menstruacija i dojenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno menstruacija i dojenje

curke pomoć!ako postoji topic neka me moderatori upute nemam kad tražiti!danas sam dobila menzu nakon 3i pol mjeseca od poroda!Ela divlja!sisa jako kratko,svako sisanje završi suzama,opet pokušava ali pušta siku i plače!da li znate jel šta od tih hormona ulazi u mlijeko!počela je zezati noćas što inače ne radi,ali je bila pokakana pa sam to pripisala tome!manje spava, općenito je nervoznija nego obično!s Ivanom(2.5)sam isto dobila u to vrijeme ,ali on je samo tražio češće sisati,tako da sam u dilemi,ima ili nema veze????? :? :?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moze imati veze. neka djeca "odbijaju" dojiti dok majka ima mjesecnicu (nije im fino), a neki se prosto ne skidaju s cice cijelo to vrijeme... a opet, nekima nit smrdi nit mirise

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

može biti i neki nagli rast ili pad prolaktina pa to uzrokuje neku lažnu mengu..to sam ja imala sa Mihaelova 3 mjeseca al on je jeo puno češće...

krvarenje trajalo 4 dana, prilično malo (al takve su moje menge bile)...gin mi rekao to što sam gore napisala i da je to normalno...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Vrlo slično se i nama događa ali samo prvog dana menstruacije (bilo juče ) Kao da mi refleks otpuštanja šteka i nikako da krene. Imam prilično bolne menstruacije i sva sam u grču a i sise me bole strašno. I naravno prati nas sva nervoza.
    Danas je već bolje, nadam se da je i kod vas bolje

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kod nas se situacija znatno promjenila.danas kao da ima više mlijeka,a cura se svako hranjenje prejeda i onda bljucka(meni izgleda kao pola obroka),ali spava normalno, i jednako dugo.noćas mirna noć!ili se prilagodila ili nije bilo ona prava menza,mada meni izgleda kao prava!možda sad mala dobije malo više na vagi!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moj spada ni smrdi ni mirisi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •