Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Cipele za šesto mjesecnu bebu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Cipele za šesto mjesecnu bebu

kao sto sam već napisala bebi je 6 mjeseci, vani bude u skafanderu a kad uđemo u npr mercator skinem ga i onda ostane u čarapama i onda ga stalno pipkam jel mu hladno ... , ne obuvam mu cipele none su mu ko pufne, jedva ih navučem, urežu mu su preslikaju se pertle, šavovi...veće spadaju
    obuvate li vi bebama cipele?

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sa sest mjeseci cipele im defintivno ne trebaju,ni zbog hladnoce ni ostalog.
    ja sam im znala stavit ponekad mekane tenisice,vise za sminku.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ne cipele, nego kao neke šlapice, papuče, natikače. Mi smo često kod svekija a oni imaju kuću na ledini pored Dunava i dosta je hladno ma koliko grejali. Pa smo za kod njih kupili neke winnie the pooh papučice koje se navuku na nogice i super su. A sad je sveki isplela jedne vunene i one su super.
    A inače ja bebi u tržnim centrima skidam čizmice (mi ne nosimo skafander pa ima pantalone + čizmice) da joj ne bude vruće i nekako mislim da u tako zagrejanim prostorijama dosta su joj termo čarapice.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo imali cipelice nehodačice od prvog dana (naravno uvijek koji broj veće, a kako ima strašno usku nogicu onda, bile su i jako široke). Vječno ih je gubila, no ipak smo ih nosili. Em me je bilo strah da joj je hladno i nisam je mogla gledat samo u čarapicama misleći stalno da će se nožice smrznuti, em mi jednostavno nije bilo lijepo je gledat bosu.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

muž mi govori da pretjerujem, a onda ja cekam da se on okrene da provjerim
    a i nekako mi izgleda k'o da nije kompetno obucen, a ako mu obujem veće vratimo se sa jednom manje

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi smo u cipelicama skoro od samog početka (osim ljetnih dana). Malo bi ih nosili zbog šminkice, ali uglavnom zato da nam bude toplije.
    Navući par pari čarapica mi se nije činilo sretno riješenje, zbog cirkulacije, a cipelice za nehodače su sasvim lagane, dovoljno široke da ne stišću nogu a opet fino griju.
    Imaš ih uglavnom u svakom dućanu s dječjom obućom a ima ih i u dućanima s odjećom (Osh Kosh, npr.)

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ako ti izgleda boso obuci mu jos one soknice sa ABSom i svi sretni!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

molim te kako izgledaju te cipelice, il ako ima neko iz Sarajeva da mi kaze u kojim radnjama to mogu naći. Ja sve sto sam vidjela bile su cipele kao za velike al umanjene, nekako mi se cine krute, neudobne... u chiccu sam kupila tene mekana koža, dvije rupice za pertle, ucinilo mi se da bi mogle al ništa noga mu je debela, onaj dio iznad prstića

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa
    ABSom

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Inaja prvotno napisa
    Citiraj srecica prvotno napisa
    ABSom
    zaboravila sam staviti upitnik, sta je ABS?
    Pravo nisam u folu kako se sta zove, citavu trudnoću sam preležala, posle se beba rodila, ne stignem tolko cesto izaci, vrijeme ružno, zima, a navecer kad muž dođe ja sam preumorna za bilo kakav izlazak

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma i ja sam to prvi put ovdje cula to su one carapice koje na tabanu imaju apliciranu gumu, tocnije komadice gume pa se u njima ne sklize ... valjda sam dobro objasnila

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

karlo je dobio male tenisice br.16 kad je imao 3 mj. i od tada kad bi išli vani njih bi u ibula da mu ne bude hladno nožicama a do tad bi mu na štrample obula debele termo čarapice i mislim da mu nije bilo hladno jer bi ga još i dekicom pokrivali

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja mu obučem ili šlapice (u kojima ne hoda al da ima nešto na nogama dok smo vani ili u dućanu) ili neke "šminkerske" tenisice tek tolik oda nisu noge gole...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

loly se ustaje i drzi se uz sta stigne al jos ne koraca tako da smo mi jos uvijek na slapicama, skroz mekanim, a isto su nam takve i ''cipelice''.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nas D ima svu silu nekih sminkerskih mekanih cipelica, tenisica, cizmica... koje smo dobili na poklon ali nazalost ne mogu mu na noge. Malo je "jaci", tako da ih stalno skida ili same spadnu. Mi se na kraju odlucili na termo carapice sa ABS-om i da bude "bosonog".

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dečko ima 14mj po rođenju i..........
    još nema cipelice
    a ide van. stavimo mum duple termo čarapice. nikad nismo primjetili da mu je hladno. nosamo ga kad smo vani, iako bi on hodao , al što ću mu ja kad je dobio "smetenu" mamu koja je tek nedavno naručila cipelice!!! kad dođu, moć će i on hodati vani 8)

inače, drago mi je da već dva mj uredno vježba hodanje bez cipelica

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moj Ante je prohodao sa 9mjeseci,a tak sa 10mj sam mu prvi put obukla cipele,prave,Falcotto-Naturino.Sad kad hoda po vani mislim da mu trebaju.Ne vidim smisao zasto djetetu koji ne hoda oblaciti prave cipele?!?! :/
    Dok nije hodao oblacila sam mu nekad pumice ili nikeice,one su fuuul lagane a lijepe.Vecinom je bio bos,u carapicama ili u slapicama/carapama iz H&M-a.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj ima dvoje cipele ali mu još ni jedne nisam obula meni to glupo. Ali zato ima šlapice, više šlapica.
    Najbolje su mi jedne kao čarape visoke i s našivenim kožnim đonom.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja svojoj malenoj od kada je imala mjesec dana nosim nekakve krpene cipelice, više radi šminke, tako da je ovo ljeto čak imala i male japankice.
    Sada ima 8 mjeseci i do sada smo izgubili dvije cipelice, sva sreća što nisu bile neke skupe.
    Sada joj također nosim neke kožne, nisu za hodat, ali nisu ni one krpene, ali postoji jedan ogromni problem što neprestano trlja nogicama tako da joj cipela ispadne 360 puta.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Re: Cipele za šesto mjesecnu bebu

Citiraj Inaja prvotno napisa
    kao sto sam već napisala bebi je 6 mjeseci, vani bude u skafanderu a kad uđemo u npr mercator skinem ga i onda ostane u čarapama i onda ga stalno pipkam jel mu hladno ... , ne obuvam mu cipele none su mu ko pufne, jedva ih navučem, urežu mu su preslikaju se pertle, šavovi...veće spadaju
    obuvate li vi bebama cipele?
    Imaš u Turbo LImaču za kupit ok cipelice, dobre za tu dob, po ok cijeni.Nogice će mu biti tople, a i izgledat će fora. Ja sam znala i stavljati šlapice od skafandera preko tih cipelica, pa kad bih izvukla dijete iz skafa ostale bi mu cipelice.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vidi
    Cipelice
    Prve cipele
    mozda nadjes neki odgovor

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi imamo šminkersih cipelica i patika- naravno nehodalica brdo.
    i nosimo ih samo zbog šminke,
    doma dok puže ima na nogama papučice- ustvari termo čarape sa našivenom gumom- nešto poput abs-a ali po cijelom donjem dijelu je guma pa se ni ne skižu a usput i griju.
    Danas smo izgubili jednu prekrasnu smeđu čizmu pa je prvi puta bila bosa u javnosti
    inače, te papučice sa gumom mislimo prakticirati za doma i igraonicu i kad bude hodala.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ivaa prvotno napisa
    mi imamo šminkersih cipelica i patika- naravno nehodalica brdo.
    i nosimo ih samo zbog šminke,
    doma dok puže ima na nogama papučice- ustvari termo čarape sa našivenom gumom- nešto poput abs-a ali po cijelom donjem dijelu je guma pa se ni ne skižu a usput i griju.
    Danas smo izgubili jednu prekrasnu smeđu čizmu pa je prvi puta bila bosa u javnosti
    inače, te papučice sa gumom mislimo prakticirati za doma i igraonicu i kad bude hodala.

EJ. obzirom da je tvoja curica cca 3 tjedna starija od moje, koja još ne puže, zanima me kad je tvoja propuzala?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •