-
Problem sa pojasom na Romer King
Imamo Romer King, 9-18 kg. Montirana je na onom pregledu u 10 mj. No, nakon nekog vremena primjetili smo ovo: sjedalica je iza suvozaca. Stavim H, zategnem pojaseve kako su mi cure pokazale. I sve je OK neko vrijeme, no onda primjetim da je desni pojas olabavio, odnosno kao da je otpustio. Dakle, npr. kad zategnem, mogu gurnuti 1 prst. Nakon par minuta voznje mogu gurnuti 2-3 prsta izmedju H i pojasa. To se desava samo na desnm pojasu. MM je sjedalicu izvadio, drzali smo H u kuci neko vrijeme i pojas nije olabavio. Opet smo je namontirali u auto, vozili se i opet isti problem.
MM misli da je mozda razlog sto je sjedalica u autu malo nagnuta na lijevu stranu, ne stoji ravno.
Mislili smo doci na pregled, kad ono bio je jucer!, dobro da sam navecer pogledala na webu!!inace bi danas uredno dosli u Heinzlovu
Ono, iz navike sam zapamtila da su pregledi u nedjelju.
No, evo ako znate da li ovaj problem narusava sigurnost?
Nazalost, kupljena je u SLO, tamo sam zvala, mogu oni pogledati, ali ostaje kod njih 10tak dana u servisu. To mi nije zgodno - nismo neki putnici, ali kaj ako moram kog doktora ili do baka i djedova?
Osim toga, moram priznati da ovaj problem se tesko samo tako ustanovi-pojavi se tek nakon sto H vozimo barem 10tak minuta. Na prvi pogled, kad se H stavi u sjedalicu i zategnu pojasevi sve je OK. MM ima ideju da sjedalicu u autu treba poravnati na način da se nesto ispod lijeve strane da sjedalica bude na ravnom???
Hvala cure, nadam se da ste me skuzile...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma