Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: ZAGREB 19.1. - Pregled autosjedalica

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno ZAGREB 19.1. - Pregled autosjedalica

Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Zagrebu koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
    Pregled će se održati u subotu, 19.01.2008. u Zagrebu od 10 do 13 sati, na parkiralištu ispred zgrade MUP-a u Heinzelovoj 98 (križanje Heinzelove i autoputa).

Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice te da dovedete i vaše dijete.

Statistike pokazuju da je velika većina autosjedalica neispravno postavljena u vozilu pa stoga ne pružaju djetetu optimalnu sigurnost u vožnji. Ukoliko želite provjeriti je li autosjedalica vašeg djeteta ispravno postavljena, RODA će vam pomoći u subotu 19.01. u Zagrebu.

Roditelji, na vama je odgovornost!

Dođite! :D

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo bili mi danas u Brežicama i vidimo se sutra, naša nova sjedalica je BC Safe Side 0-18 kg. :D
    Mi smo je malo namontirali radi granice (nemamo ništa za prijavit! 8) ) ali to je još daleko od dobrog.
    Nadam se da ćemo je sutra zabetonirat i nema joj mrdanja dok se ne bude okretala prema naprijed.
    Ja stižem naoružana ručnicima, uputama i djetetom, ako još šta treba recite jer želim to sutra rješit!
    Malo me strah da nećemo uspit ali nastojim ne mislit na to kad znam da idem kod stručnjaka!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Podižem!

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne mogu vjerovati da smo propustili za jedan daaaan!!! Kad ce sljedeci pregled?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj titimita prvotno napisa
    Ne mogu vjerovati da smo propustili za jedan daaaan!!! Kad ce sljedeci pregled?
    negdje u veljači, javimo

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala, Inesica...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Inesica je mrak zena, sve zna, ima strpljenja, sve ti lijepo objasni... I ono sto je najvaznije, ulije ti sigurnost da sve dobro radis! Ines, svaka cast!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Inesica je mrak zena, sve zna, ima strpljenja, sve ti lijepo objasni... I ono sto je najvaznije, ulije ti sigurnost da sve dobro radis! Ines, svaka cast!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Samo sam jos htjela dodati da je danas moj mali svojem tati objasnio sto mu je teta Ines rekla (od svega je zapamtio da ne smije imat jaknu i prsluk - vidis tata to su sve smetacke stvari najbolje bi bilo da idemo samo u pidzami

sifra nekompatibilna Toyota yaris

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •