Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Nurse Harveys-sirup protiv grčeva

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Nurse Harveys-sirup protiv grčeva

Bebici je 1,5 mj. i dajem mu Nurse Harveys sirup protiv grčeva. Moram priznati da sam zadovoljna i čini mi se da mu pomaže. Budući da isključivo dojim, a stolica mu je jako vodena, nekad prođe kroz pelenu, pa me zanima da li je netko imao slična iskustva.
    Kad nismo koristili taj sirup, stolica je bila baš kako treba, ali ovo sad je voda-voda.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi smo ga koristili do Nađina 3 meseca i nikakvih problema sa stolicom nije imala. Da nisi prekoračila dozu (mislim da je 6 kašičica dnevna doza)? Ja nikad nisam davala više od 2 dnevno, nije bilo potrebe.
    Proliv (ako je to proliv) može da bude i alergijska reakcija. Da probaš par dana da ne daješ sirup pa da vidite?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo ga također koristili i bili smo zadovoljni ali i sa Sab Simplex kapima sam također bila zadovoljna.
    Sirup sam davala 2-3 puta dnevno

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni ,tj.mom malcu nije pomogao niti malo,tak da mi je čist žao što sam ga šopala njime jer ga je mrzio.Nije mu utjecao na stolicu.

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja mu dajem 45 puta dnevno, a piše max 6 puta. Sad ću smanjiti dozu, jer definitivno je od toga, nema od čega drugoga biti. Hvala puno svima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I mi smo davali prvom djetetu, ali nam nije pomagalo. Grcevi su trajali do treceg mjeseca i poslije kao da nikada nista nije bilo. Mi smo imali problema sa rijetkom stolicom ali iz drugog razloga - alergija na kravlje mlijeko.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja curica je imala strašan proljev od tog sirupa,ako ti ima takvu reakcju na njega ja ga radije ne bi davala,meni je to bilo strašno,moja zrina je još tokom dojenja znala uz plač sve isterati iz sebe,a kad smo prestali imala je soje normalne grčeve koji su naspram onog bli čisto podnošljivi! nisu sva djeca ista i ne paše svima isto!!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Od kad se mogu početi davati djetetu sab simplex kapi ili taj sirup?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Na sirupu piše od mesec dana. Za kapi ne znam.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dali se moze dati taj sirup u bocicu sa mojim mlijekom pa da onda tako popije,jer mi ga pljune van ako joj ga dam na zlicicu ili spricu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •