Vedranu je danas zadnji dan skole plivanja ... termini su bili onakvi kakvi su bili najavljeni, dakle izostajali su s nastave i nadoknadjivali to u boravku, koliko vidim nije nista zaostao za ostatkom razreda. Povremeno je bio nesto umorniji navecer, no nije bilo problema sa ustajanjem i slicnim. I, ono sto mi je bilo najdraze, bio je pun entuzijazma prema skoli plivanja, voznji autobusom, aktivnostima u bazenu i svemu tome, od pocetka pa sve do kraja (mozda malo manje sad pred kraj, ali opet bez negativnih misli).

Usprkos nekim nasim crnim slutnjama, nije zaradio ni prehladu iako se kladim da je cesto jurio mokre kose vani (zato smo ga dali na kratko sisanje prije skole), jedino je zaradio neku cudnu alergiju nakon par dana bazena, ali izgleda da je ona ipak bila vise vezana uz neplanirano izlaganje suncu nego uz klor.

Trenutno jos ne znam da li je prosao zavrsni test (skok u olimpijski bazen i preplivavanje po sirini), no nadam se da jest i da ce mu ovo ostati u lijepoj uspomeni.

(moram pohvaliti i uciteljice koje su bile u kontaktu sa nama roditeljima i izvjestavale o zbivanjima i pomagale im koliko su mogle)

Jel ima jos roditelja prvasica koji su isli u skolu, kako ja vasim klincima bilo?