-
i mi smo, već dulje vrijeme, u toj fazi "nekakanja"...
Prije godinu dana Borna je počeo piškiti u nonu/wc, a kakati je tražio i dalje u pelenu ... imao je nešto više od 2.5 godina. Sve je bilo OK, dok se nisam vratila iz bolnice s Mijom ... tada počinju problemi i u početku je bilo grozno ... danima nije kakao, prducnuo je s vremena na vrijeme i baš ga je to jako mučilo. Jednom se prilikom, točno tjedan dana od mog dolaska iz bolnice, tijekom kakanja strašno rasplakao, MM ga razmotao i imao je što vidjeti ... oprostite na opisu, nadam se da nećete zamjeriti, no komad je virio van (ogromno nešto - i široko i tvrdo) i nije valjda više imao snage "istjerati" ga van ... MM mu počeo masirati trbuh i kroz pa trenutaka je sve bilo OK. Drugi dan smo zvali dr i rečeno nam je da krenemo s Portalakom, no da mu odmah damo čep jer se crijeva moraju prazniti. Mi dali čep, jadniče je trpilo gotovo sat vremena (nikada neću zaboraviti te suze i znoj), no iskakao je ogromne količine ... i onda počinju traume druge vrste ... odbijao je kakati u vrtiću (po gaćicama je bilo vidljivo da je trpio), a kakako je doma na zahtjev - doslovce na zahtjev - daš mu pelenu i on se bez problema iskaka, dakle nije nikada tražio sam pelenu ... i tako smo nakon par mjeseci s pelene prešli na nonu, no on i dalje kaka na zahtjev ... evo i sinoć, daš mu nonu i kažeš kakaj i on se zbilja pokaka ... totalno čudno i nekako "neprirodno" ... imam osjećaj da je trenutno u fazi da nema vremena za kakanje ... ne zna, totalno sam jadna zbog toga ... ukoliko me sjećanje ne vara, od kada sam došla iz bolnice (dakle, prije više od 8 mjeseci) moj je miš samo jednom tražio kakati ... sve ostalo su bile ili ucjene (kužim da mora kakakti jer strašno prducka i stišće guzu, a ne želi) ili nahođenje po vlastitom instinktu da bi trebao kakati ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma