Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: dijete u autu

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno dijete u autu

gledam neki dan ispred vrtica, sjedi dijete (plafon godinu dana) u autosjedalici, a sa njom dva psa pozada. Nema odraslih u autu, a ni na vidiku. :/
    Sta mislite jel neodogvorno??? Volim zivotinje i imala sam psa, ali ne znam da bih smjela ostavit tako malo dijete samo u autu sa dva psa :/
    ili je ok da psi cuvaju dijete :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

možda je djetetu bolje s psima nego s roditeljima.....

sama činjenica da ostave dijete samo u autu mi je :shock:

pa makar ga čuvali rotvajleri

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:/

rotvajleri...

Ja volim peseke, ali ova pasmina mi je nekako hmmm za čuvanje djece (bilo prije nekoliko dana u novinama vijest da je neki pas, mislim baš rotvajler, rastrgao dijete. Negdje u USA.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

znam ja i za vučjake i pudlice koji su grizli ko ludi

moji rotvajleri su bili više stilska figura, možda malo preuveličavanje da naglasim svoj stav o roditeljima koji ostavljaju djecu samu u autu

kad već moram elaborirati

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ostaviti dijete u autu bez nadzora odrasle osobe je jako neodgovorno.
    .

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Psi i djeca su dvije skupine koje nisu odgovorne za svoje postupke i nikada se ne bi smjelo dovesti u situaciju da budu ostavljeni zajedno sami.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    možda je djetetu bolje s psima nego s roditeljima.....

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja ne volim pse jer ih se bojim i to mi je katastrofa kad ljudi ostavljaju djecu samu s psima

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj inga prvotno napisa
    Psi i djeca su dvije skupine koje nisu odgovorne za svoje postupke i nikada se ne bi smjelo dovesti u situaciju da budu ostavljeni zajedno sami.
    Potpisujem.

Imam psa i nikad ne bih to napravila. Djeca najčešće stradaju od vlastitih pasa.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Samo idiot moze ostaviti dijete samo u autu , a i s psom! I da me odmah ne razapnete naglasavam da su moji imali psa prije nego sam se rodila , odgojena sam s psom i kad nam je taj nazalost uginuo imali smo novog tako da dobro znam sto znaci zivot s psom .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Uzas!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Otkad znam za sebe imam psa i svejedno nikad ne bih ostavila njih dvojicu zajedno u autu. Ne uopce sto mislim da bi mu moj pas nesto napravio (prije obrnuto), vec sto se dijete (a bome ni pas) ne ostavlja bez nadzora odrasle osobe.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi imamo 5 stafforda.DA stafforda i niti jedan od njih nije i neće nauditi našem djetetu...vozimo se zajedno u autu naravno ali NIKADA ne ostavljamo dijete samo sa psima-NIKADA! to bi trebao tako svaki odgovoran vlasnik/roditelj napraviti i tako se ponašati

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Potpisujem.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ti ljudi nisu svjesni što se sve može dogoditi... Strah me uopće pomisliti...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U mojoj kući živi po jedan predstavnik od obe skupine i potpuno se slažem sa ovim.
    Pa meni nije svejedno kad mi budno dete ostane samo u sobi dok sam u wc-u, nevezano za psa. A u autu...
    Ja često viđam kolica sa bebom uredno parkirana ispred dućana :/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ostavljanje djece u autu, ostavljanje djece u autu s psima, vožnja bez AS-a... nema granica ljudskoj gluposti i nepromišljenosti...

Čak sam sve uvjerenija (vidim svakodnevno) da NEKI roditelji imaju AS čisto iz razloga što ne znaju kako bi malo dijete ograničili u autu. Jer kako objasniti da sam danas vidjela min 10 auta u kojem je maleni u AS-u, a "stariji" (3-5god) pored njega kleči i gleda kroz prozor, pa se premješta itd.?!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj MalenaMM prvotno napisa
    Ostavljanje djece u autu, ostavljanje djece u autu s psima, vožnja bez AS-a... nema granica ljudskoj gluposti i nepromišljenosti...
    Slažem se.
    Tko ostavi psa samog u autu, naplatila bih mu kaznu.
    Ako ostavi dijete samo u autu, ravno u zatvor.
    Ostavi dijete i pse unutra bez nadzora - taj je zreo za ludnicu!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja nemam nis protiv ostavljanja svog djeteta s nasim psom i obratno, iako ih u autu ne bi bas ostavila vise od koliko mi treba da platim racun na benzinskoj.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas su oni zajedno, desi se da su nekad i sami, ja vjerujem svojim psima i njoj
    ali npr.ne bih ni nju niti njih pustala same u autu, to mi nije u opisu ponasanja.

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Slažem se.
    Tko ostavi psa samog u autu, naplatila bih mu kaznu.
    Ako ostavi dijete samo u autu, ravno u zatvor.
    Ostavi dijete i pse unutra bez nadzora - taj je zreo za ludnicu!
    potpisujem

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja imam psa u kuci i jos se nije dogodilo da su ostali sami bez nadzora u istoj prostoriji

pas je miran i sigurna sam da joj nikad nebi nista napravio, ali to je ipak zivotinja i nikad se nezna kako moze reagirati. Imam dovoljno povjerenja u njega da bude u kuci ali u istoj prostoriji sam s njom

ti su doslovno zreli za ludnicu

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ova dva psa su bukvalno sjedila otpzadi na sjedistu gdje i dijete/beba i to obuceni u iste majice Majka/otac su vjerovatno usli u vrtic da ostave drugo dijete.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da sam to vidla, pretpostavljam da bi mi bilo simpaticno. sto ljudi sto cudi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja vozim Teu sa pesom otraga. Ona u sjedalici, pas leži kraj nje. Ali nikad ne bi ostavila ni nju ni psa ni njih dvije same skupa u autu.

Znam da nije tema, ali danas sam vidjela kak tip u pick up-u vozi na prvom sicu (kad zadnjih nema) dvoje djece dobi recimo 4 i 6 godina. Starije je čuvalo mlađe. I kaj da velim onda....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OT: Ja sam se jucer skoro spucala na semaforu od soka kod Jokera u Splitu: mladi tata je vozio bebu koja je bila u klokanici na njegovim prsima, doslovno dodirujuci volan tijelom. Mislila sam da sam sve vidjela sto se tice sigurnosti u autu ali ovo je dno dna.

luna82 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ostaviti dijete samo u autu je i protuzakonito! Znam jednu mamu koja je samo išla na bankomat (nekoliko metara udaljen) a dijete ostavila u autu dok je spavalo. Kad se vratila do auta dočekao ju je policajac s kaznom.
    A mislim da bi ovaj slučaj sa psom bio ista stvar.

luna82 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ostaviti dijete samo u autu je i protuzakonito! Znam jednu mamu koja je samo išla na bankomat (nekoliko metara udaljen) a dijete ostavila u autu dok je spavalo. Kad se vratila do auta dočekao ju je policajac s kaznom.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E pa stvarno sto je previse , previse je ali kakvi ljudi ostavljaju dijete i psa same u autu :? Slazem se s ovim mozda je djetetu bolje s psom

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Možda je djetetu bolje s psima, ali u našoj obitelji psu ne bi bilo dobro s djetetom :/
    Ako je dijete oko godinu dana, ne možeš predvidjeti kak će se ponašati i na koji način može izazvati i najmirnijeg psa. Ja sam imala situacije kad je mali uspio počupati pramen dlake sa psa, stati na njega (doslovce), uhvatiti za rep i vući... Dobro da nisu ostajali bez nadzora, iako je pas maleni i strpljiv, prvo mi ga je žao, drugo, ne želim riskirati ugriz ili bilo kakvu ozljedu.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ja nemam nis protiv ostavljanja svog djeteta s nasim psom i obratno, iako ih u autu ne bi bas ostavila vise od koliko mi treba da platim racun na benzinskoj.
    ?!?!?!?
    ostavila bi dijete i psa same u autu i ušla u benzinsku?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Timmy prvotno napisa
    OT: Ja sam se jucer skoro spucala na semaforu od soka kod Jokera u Splitu: mladi tata je vozio bebu koja je bila u klokanici na njegovim prsima, doslovno dodirujuci volan tijelom. Mislila sam da sam sve vidjela sto se tice sigurnosti u autu ali ovo je dno dna.
    dobro mu dodje ako nema zračni jastuk

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj luna82 prvotno napisa

xxx

iskreno mi je žao djece takvih neodgovornih roditelja
    strašno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    Citiraj mikka prvotno napisa
    ?!?!?!?
    ostavila bi dijete i psa same u autu i ušla u benzinsku?
    da. odem platiti racun, a ne vadim ih iz auta. jel postoji neki problem?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja nemam nikakav problem,hvala.
    samo pitam.
    ja to nikad nebi napravila.
    isto ko što nebi dok dijete spava skokla u dućan
    niti bi ostavila kolica ispred dućana dok kupujem
    niti bi išla u vrtić po jedno,a drugo ostavila u autu da čeka

i da, ponavljam, samo pitam.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Koji pas?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nadam se da ce ova tema krenuti u konstruktivnije vode...ovako je bas za rubriku - zgrazajmo se

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    nadam se da ce ova tema krenuti u konstruktivnije vode...ovako je bas za rubriku - zgrazajmo se
    Pa i zgrazanje moze biti konstruktivno.
    Pas i dijete nikada ne bi smjeli biti sami u autu. Ni jednu sekundu.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Strpljenja flower, zar ne nazires edukativnu komponentu?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas nisam nesto intuitivna...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Koji pas?
    onaj sa slike. mjesanac labradora i zlatnog retrivera. ne skacem ni ja u ducan dok mali spava, niti ostavljam bebu u kolicima ispred ducana, ali meni u mom zivotu kategorija ostaviti malog i psa u autu dok ja platim racun na benzinskoj spada u posve drugu domenu. bilo kakvo duze zadrzavanje ne dolazi u obzir (ne zbog psa).

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nemam psa pa ne znam, ali ono sto znam je da ne bih ostavila dijete ni na sekundu samo sa natural born killer psom - a to su mi rotvajleri, doge,boxeri, vucjaci, sarplaninci...

Ove pitome njuske bih mozda i razmotrila, a i to na dvije minute i ne duze.

Nikad ne znas kad se pas moze osjetiti ugrozeno...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja pse obožavam,nemam ga jer sam podstanar,s prvim stanom stiže i zlaćani ljepotan...
    al nebi ostavila dijete u autu samo ni stotinjku ni sa psom ni bez.jer sam paničar.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj pas je star, iskusan i izuzetno flegmatican. znam da ne bi mogla "uvjeriti" neke u sigurnost ostavljanja mog djeteta sa mojim psom, ali ja u obojicu imam potpuno povjerenje. oni se ionako u autu ne tangiraju pol posto-pes odmah zaspe ili bleji kroz svoj prozor, a mali je toliko navikao na njega da niti ne obraca paznju. svaki ima svoj tabor i to je to. za platiti racun-dovoljno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ok...situacija je riskantna i nepromišljena u svakom slučaju, no ako hoćete vrhunac gluposti koji sam ja na svoje oči vidjela evo ga:

prvo mjesto u neodgovornosti roditelja prema djetetu zauzima majka koju sam vidjela da svoje vlastito dijete vozi u prtljažnom prostoru berlinga
    gđa mama je dijete skupa sa kolicima stavila u prtljažni prostor novog berlinga namjenjenog za putnike - znači ne onaj teretni nego verzija sa sicevima

Bebica je mogla imati 8-9 mjeseci. ja i MM smo se vozili na motoru iz nje i u prvi tren nismo primjetili ništa čudno. ono vide se kolica kroz prozor, sve dok se dijete nije okrenulo i provirilo glavu gore i počelo pentrat po kolicima!!!

[/b]

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mikka, gdje ti se pas vozi u autu? Je li nekako izdvojen od ostalih putnika?
    Pitam zato što u slučaju naglog kočenja, pas može biti jednako katapultiran kao i nevezano ljudsko biće, a u slučaju katapultiranja, može pomesti glave ostalih putnika u autu...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nemam psa pa ne znam, ali ono sto znam je da ne bih ostavila dijete ni na sekundu samo sa natural born killer psom - a to su mi rotvajleri, doge,boxeri, vucjaci, sarplaninci...

Daj molim te, kakva je to sad kategorizacija natural born killer psi??? Bože što sve neću čuti. Vidi se da se kužiš u pse, ali nemoj ih onda tak glupo okarakterizirat.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sorry ..al moram! bez ljutnje.....
    bavim se uzgojem pasa 15 godina,to mi je i struka nekako...NEMA rođenih ubojica pasa !! sami ih mi LJUDI stvorimo !!
    al..to je pre preduga priča i nije za ovaj forum...
    odite malo na www.ljubimci-forum.com
    btw doga-njemačka doga je toliko blaga da si nemožete ni zamisliti

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

NEMA rođenih ubojica pasa !! sami ih mi LJUDI stvorimo !!
    Ali moraš se složiti da postoje "oštrije" pasmine, kao što postoje one blaže naravi, kao što postoje goniči, ptičari, ovčarski psi itd. Ako se takva malo oštrija pasmina nađe u rukama neadekvatnog vlasnika, koji ne zna s psom postupati ili namjerno izvlači iz psa njegovo oštro naslijeđe, može se stvoriti vrlo, vrlo opasna životinja, opasna čak i po svog vlasnika.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad smo kod djece i pasa i voznje u autu, neki dan s kvatrica skrece u marticevu auto s tri psa na straznjem sjedalu. a na prednjem, suvozackom, sjedi zena s bebom od cca 10 mjeseci u krilu. eto.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •