Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: dijete u autu

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    Ja pse obožavam,nemam ga jer sam podstanar,s prvim stanom stiže i zlaćani ljepotan...
    al nebi ostavila dijete u autu samo ni stotinjku ni sa psom ni bez.jer sam paničar.
    Bogme si stvarno paničarka..
    Ja nekako slično kao Mikka..imam psa,mini pudlicu (ak se to može nazvat psom )i normalno mi je ostaviti svoju curku s njim na koju minutu na benziskoj.Pa stvarno ne znam šta bi im se trebalo desiti da me u autu dočeka "svađa" a izvlačit je iz sjedalice za toliko :/ ..
    Ne bojim se situacije sa psom,ali me u zadnje vrijeme počeli šibati strahovi o krađi djece pa mislim da ju više zbog toga neću ostavljati niti na tu minutu.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa
    NEMA rođenih ubojica pasa !! sami ih mi LJUDI stvorimo !!
    Ali moraš se složiti da postoje "oštrije" pasmine, kao što postoje one blaže naravi, kao što postoje goniči, ptičari, ovčarski psi itd. Ako se takva malo oštrija pasmina nađe u rukama neadekvatnog vlasnika, koji ne zna s psom postupati ili namjerno izvlači iz psa njegovo oštro naslijeđe, može se stvoriti vrlo, vrlo opasna životinja, opasna čak i po svog vlasnika.
    to DA ! tu se slažem u potpunosti..
    dakle postoje "moguće"opasne pasmine i sve se svodi na selekciju i odabir jedinki koje će se uzgajati a tu smo MI uzgajivači da na to pazimo(ne govorim o ljudima koji NISU uzgajivači )i pravilnom socijalizacijom dalje budući vlasnik nastavi kroz život i odraste u najnormalnijeg psa kućnog ljubimca s kojim živite 15-ak godina bez ikakvih problema i konflikta!
    nažalost puno puta se pas nađe u KRIVIM rukama i to onda nažalost završi tragično
    zato...svakako je savjet-OPREZNO sa psima jer opreza nikada dosta!!

btw još da napomenem da prema statistikama se ne trebate "Bojati" tzv OPASNIH pasmina jer najviši postotak ugriza je baš kod onih kako neki navode "blagih "pasmina..tko bi rekao!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Nemam psa pa ne znam, ali ono sto znam je da ne bih ostavila dijete ni na sekundu samo sa natural born killer psom - a to su mi rotvajleri, doge,boxeri, vucjaci, sarplaninci...

Ove pitome njuske bih mozda i razmotrila, a i to na dvije minute i ne duze.

Nikad ne znas kad se pas moze osjetiti ugrozeno...
    ostadoh u čudu :shock:
    sve ove pasmine koje si nabrojala su po defaultu velike pasmine i izuzetno dobroćudne, i zaštitniči orjentirane prema maloj djeci. osobito iz vlastitog iskustva govorim o boxerima - mojeg su klinci jahali, grizli za uha, gnjavili a on je to sve puštao i vrtio guzom jer nema repa

isto tako iz vlastitog iskustva govorim da su me nekoliko puta napali pinčevi, pekinezeri, i jedan koker. opet ni njih ne smatram agresivcima nego je to stvar odgoja psa ali....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mene isto, napali me pekinezer, ugrizao me za nogu. i ako napadnu, sve su neke male pasmine.

moj pas se vozi na zadnjem sicu, ali najcesce legne na pod izmedu sjedala. nekad se vozi ispred suvozaca, ako nemam prostirku, ali to je za gradsku voznju uglavnom. u gepek ga nemrem staviti, a nemam ni onu ogradu. mozda u slijedecem autu, ako ga bude..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa

ostadoh u čudu :shock:
    sve ove pasmine koje si nabrojala su po defaultu velike pasmine i izuzetno dobroćudne, i zaštitniči orjentirane prema maloj djeci.
    Pas je onakav kakvim ga vlasnici učine. I ja sam imala rotvajlera koji se lijepo družio s djecom i jednostavno osjetiš to neko povjerenje koje imaš prema tom pesu, neznam kako bi to opisala.

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    u gepek ga nemrem staviti, a nemam ni onu ogradu.
    MM je imao njemačkog ovčara, vozili smo ga u gepeku (auto je bio karavan) i bila je ta ograda. To je najsigurnije za vožnju, i za psa i za putnike.

moj pas se vozi na zadnjem sicu
    Mislim da je ovo opasno, pogotovo ako ti dijete sjedi pored psa. Ako nejdabože naglo zakočiš - pas leti, i može tresnuti na dijete. Džabe onda autosjedalica.
    Ajde, bar ne sjedi na suvozačkom mjestu.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

na suvozackom ne. planiram nabaviti onaj adapter koji sluzi kao pojas za psa, iako mislim da ce moja stara raga biti jako nesretan ako nece moci "skliznuti" na pod, tamo mu je nekak najljepse, a meni se cini i najsigurnije

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Samo da kažem da je jedna moja kolegica s faksa završila u reštu, a dijete je skoro oduzela Socijalna služba zato što je dijete ostavila samo u autu ispred dućana. Bilo jednom u Americi! A moje mišljenje je da se dijete ne smije ni pod koju cijenu ostaviti samo ni u autu, ni u kući, ni u dvorištu, ni u kadici, .... pa čak niti na sekundu. Sjetite se samo kada se dvogodišnjakinja nedavno utopila u kadi dok je mama ispijala kavicu s frendicom, kada su dječica prošle godine stradala u zaključanoj kući u požaru dok su tzv. roditeljibili u selu,...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi imamo karavan i psi su uvijek u gepeku.imamo i zaštitnu ogradu a po potrebi i transportni box za dva psa koji sam btw neki dan platila 1000 kn :shock:

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja marka nikada ni u kojem slucaju ne bih ostavila samog u autu. ima jedna jako mala pumpa blizu nas i cesto tocoim gorivo na njoj. od agregata do ulaznih vrata ima tocno tri koraka. svejedno ga uvijek vadim i ponovo vezujem. ni na bankomat ni nigdje cak ni ako ga jako dobro vidimo u autu. uvijek i u svakoj situaciji ga i mm i ja vodimo sa sobom.

postoje svakve bizarne situacije u zivotu i nikad ne znas. uostalom mislim da mi on ne bi ni dopustio da ga ostavim u autu i idem platiti racun bez njega

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •