-
ja kuham slicno ko LeaB ali ne bacam vodu, dakle stavim jecam (obicno iz ducana) nascjekanu mrkvu i krumpir na sitne kockice i sve skupa kuham dok se jecam ne skuha (ne postane mekan ali ne kasast) na kraju volim dodat zaprsku (kapulu zazutim na malo ulja i dodam zlicu brasna) ali mm ne voli pa najcesce jedemo bez nje. dobro je jos stavit komadic pancete ili suhog mesa ali moze i bez toga. ja ga obicno serviram umjesto juhe. vazno je da kad sve ovako zajedno stavite onda se jecam ne smije mijesat zlicom vec se posuda samo malo portrese inace se uhvati za dno zagara.
a super mi je kad stavim fazol, jecam, slanutak, kukuruz i pšenicu, na isti način, mljac!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma