Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zar je moguce vec u 15oj. sedmici???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Zar je moguce vec u 15oj. sedmici???

Pozdrav svima! Ja sam buduca majka (po prvi put) i, nadam se, uspjesna dojilja svoje mrvice.

Sada sam u 15. nedjelji i sinoc sam, prilikom tusiranja, primijetila na bradavici lijeve dojke mlijeko, preciznije mlijeko u tragovima, ali nakon par sec bradavica mi se uvukla i mlijeko je nestalo ?!!!!

Da li je moguce da ja samo tripujem, ili da je nesto drugo posrijedi?
    Da li se vama takvo sto tako rano desilo? Svaka od nas je individua za sebe, svako tijelo funkcionise drugacije, na poseban nacin, znam, ali ipak ...

Malo sam paranocina ...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam samo načula više puta o mlijeku tijekom trudnoće. mislim da je to normalno. pomalo se stvara. il pitaj gina il nek me neko ispravi ak griješim
    i još bih htjela dodati: buduće mame su one koje tek čekaju dijete, budući da ti već imaš dijete (ne važno jel u trbuhu), već si majka

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

strumfeta, mlijeko se doista počne stvarati već u 16. tjednu trudnoće kako bi se tijelo pripremilo na ebentualni prerani dolzak bebice.

neka te to ni najmanje ne uznemirava, ako se čak i ne pojavi više...
    nekome kolostrum kapa, nekome, curi... netko ga niti ne primijeti, ali to ne znači nikakvu (ne)uspješnost u budućem dojenju.

taj kolotrum, uz montgomerijeve žlijezde na areoli, lijepo služi i za podmazivanje bradavica

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam na ovu trudnocu posumnjala kada mi se na majici pojavila flekica.
    Prvo sam mislila da sam se polila necime ali drugi dan opet, menga mi je kasnila svega 10 dana pa mi nije bilo nista cudno, ali nakon ovoga sam napravila testic i pozitivan je.

Sada sam u 8tj. trudnoce i zna mi se pojaviti flekica, ne znam jedino koliko veze ima to sto mi je ovo 5. trudnoca

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam u trećem tromjesečju znala stavljati blaznice na bradavice jer me nerviralo da mi se u javnosti lijepo pojave flekice na "nezgodnim" mjestima na majici. A jako sam se radovala tim flekicama

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam isto to primjetila u trudnoći, sad se ne sjećam kad to točno. Isto mi se tu i tam pojavilo par kapi kolostruma. To sve normalno Tijelo se polako priprema za bebicu

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni pocelo isto u 17

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Meni u 22-oj!Prvo se,neobavestena,uplasila :shock: ,a onda (jadna,nedojena) obradovala do neba :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •