Ja mogu reći samo pohvale za Riječko rodilište, rodila sam pred 2 i pol mjeseca, prirodnim putem. Uletila sam s trudovima u rodilište u 4 ujutro, a rodila u 10h-tako da sam prošla iz jedne smjene u drugu...svi su bili jako ljubazni i poštovali moje želje. A i na ojelu babinjača je sve bilo super Prvorotka sam i svakako bih se opet odlučila za Rijeku. Ma i nije tako ako bitno gdje ćete roditi,..Mislim da je sve stvar osobnog stava, kako se vi postavite na način da će vaš porod biti predivno iskustvo i biti će tako ma gdje rodile, ako se postavite tako da unaprijed očekujete da će se sve točno odvijati baš onako kako ste zamislile-a uglavnom neće, tada ćete i vi to doživljavati kao neko loše iskustvo. Ja sam bla otvorerna za sve opcije, nisam si htjela zamišljati kako će točno izgledati porod - željela sam roditi prirodnim putem, ali baravno da su se stvari kojim slučajem zakomplicirale prihvatila bih savjete dokotora - bitno da smo beba i ja na kraju živi i zdravi. Rodila sam prirodnim putem, bez epiduralne, i to je bilo prekrasno iskustvo. Muž je prisustvovao porodu. Babica je bila fantastčna, ...