Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Mala učilica

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Mala učilica

Nisam sigurna da li je Mala učilica CD za djecu od 4-7 godina ok izbor za malo vježbe prije škole. Inaće Iva ima 5,5 godina i zna slova brojeve a u zadnje vrijeme je počela i slovkati riječi.
    Ako netko ima iskustva s tim CD da ne bacam novce uludo.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..heh,ja baš vidjela sad reklamu na Tv..karlo je upravo napunio 3,zna btojati do 10 i boje raspoznaje a slova neka-ima li mi smisla da mu je uzimam?

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I ja sam zainteresirana za tu Učilicu ali me prvo zanima nečije iskustvo. Zar ju stvarno nitko još nije isprobao?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I meni je Lea nešto spominjala neki dan (4,5 g), vidjela je na TVu , ali ja je uvjeravam da je to za školsku djecu.
    znači, ipak postoji i za tu dob?

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja odlučila definitivno kupit za Božić, pa kad dobijem javim Vam. Netko mora biti prvi.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je ucilica totalno koma igrica
    treba joj hrpa vremena da se ucita
    a nakon toga mi treba magisterij da skuzim kak to zapravo radi tj. kak da udjemu neku sobu ili nesto

ma, skroz sam nezadovoljna s ucilicom za prvi razred, eto

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Da li ju je netko već kupio? Razmišljam o kupovini, dajte pohvale i kritike.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ela je igrala ovu malu ucilicu, ona ima 5 god. njoj se svidja ali nama se cini da je ona to vec prerasla, da nema sta naucit iz toga (ali ona zna vec skoro sva slova i broji do 20 tako da :/ )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo kupili abc-učim slova i brojke (boje, oblike itd.), s hlapićem za djecu od 3-8 godna, svaka igra ima težu i lakšu verziju, napravljena je u flashu, lako se učitava, duhovito sinhronizirana, jednostavna za korištenje.

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj princess leia prvotno napisa
    mi smo kupili abc-učim slova i brojke (boje, oblike itd.), s hlapićem za djecu od 3-8 godna, svaka igra ima težu i lakšu verziju, napravljena je u flashu, lako se učitava, duhovito sinhronizirana, jednostavna za korištenje.
    Gdje ste kupili i koliko košta?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima je u hlapićevim dućanima (kaptol centar, getro novi zagreb, katančićeva). mislim da je bila 150 kuna. više nije sigurno.

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kako sam i rekla ja kupila. Dosta joj treba za početak a i malo smo prerasli jer uglavnom sve to već zna. Njoj se sviđa. Ova isto ima dvije razine (težu i lakšu), brojanje, bojanku, odnose u prirodi (veće manje) prijevozna sredstva i slično jedina zamjerka je što je dosta spora ili je moje računalo slabo (iako mislim da nije).
    Ako vas još što zanima!

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo je kupili i Karlo je zadovoljan. ucitava se duze ali dalje nije komplicirana. Karlo je par dana prije nabavke naucio koristiti mis i strelice na tikovnici. Od pocetka (s iznimkom prvog puta) pali sam i odabire gdje ce se igrati...sve mu ide super s tim da brojeve i slova jos uvijek odbija i pogledati (broji do 10, boje sve zna vec dugo, slova nista)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •