krivo san kvotala, moje je ono napisano u svijetlo:
i meni je jasno da netko moze biti sigurniji u kasicu nego u ko zna gdje i kako uzgajano povrce sa placa, sretni su oni koji znaju sto jedu, ali ja nekako sumnjam da su tolike kasice napravljene od organkih namirnica, tj. od onoga sto ja smatram organskim - neprskano, ne tretirano pesticidima.... inace jesu napravljene od 100% organskih namirnica - pa sve skoro sto jedemo je organskog podrijetla, ako cemo se igrat rijecima mislim da proizvodjaci takvih kasica rade upravo to - igraju se rijecima.

tridesetri mislim da lucylu zanima zasto je bolja kasica od prirodnog voca. ja mislim da nije bolja jer ne vidim ni jedan razlog zasto bi nesto po meni umjetno (pa da sad ima ne znam ni ja koliko jabuke u sebi) bilo bolje od prirodne jabuke. iako je naravno opet upitno jesu li te jabuke prskane itd itd al ako im ogulis koru dobijes opet cistu jabuku koja je po mom misljenju zdravija od kasice. a sto se komoda tice ja se toplo nadam da necu morat posegnut za kasicom (nismo jos dosli do te faze) ali jos jednom to ce bit najvjv zato jer sam jedna od sretnih koje imaju svoj vrt i znam sto jedem.