Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 151

Tema: Dražesni pupoljci proljetni 2006. (13. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ

Liam je bolestan. Po noći je doslovce gorio... kašlje, ima hrapav glasić... crvene, suzne okice... ali normalno se ponaša, luduje, trči, skače kao i inače.

Tata nam je promjenio posao, jučer je bio zadnji dan na starom. Vratio se doma jako tužan i nostalgičan. Nismo navikli na takvog tatu. Ipak je promjena posla, teška promjena bez obzira na sve...
    Jako mu je žao ekipe koju ostavlja, zavolio je hrpu ljudi... ma joj.. i meni se plače jer sve proživljavam sa njim... jedno smo.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kopipejstam sa drugog PDF-a
    Citiraj emira prvotno napisa
    N. je jučer bila kod moje mame na čuvanju skupa sa klincima od moje sestre. U jednom trenutku, N. je došla kod moje mame u kuhinju i rekla joj "Nuja papala loptu!". Baka je bila van sebe! Kao prvo uopće ne znamo je li pojela stvarno nešto ili nije?! :? Kasnije je mama pronašla na podu 2-3 plastične okrugle kuglice koje su ispale nećaku iz džepa, a inače se koriste kao municija za one dječje plastične pištolje. Kuglica je možda 3-4 mm u promjeru. Baka ju je pitala je li to popapala na što je ona potvrdno odgovorila.
    Eh sada, da li uopće vjerovati 21 mjesečnom djetetu ?
    Znam da sve što je ušlo mora i izaći i danas sam dva puta prekopavala pelenu i nisam ništa našla...
    Inače ponaša se normalno, uobičajeno
    ???

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ
    11. Helena - india[/b]

s tim da moje cice još uvijek nisu zdrave i još uvijek se borim s nečim što doktori ne mogu dijagnosticirati a što je bolno i užasno. polovično pale kortikosteroidi ali to mi je :gulp: jer hej, kortikosteroidi... :/ i to traje već 8 mjeseci.

no, i ja se slažem da sam prešla granicu kad mogu je odbit od sise jer ona tako kategorički traži da nemam šanse. noći su nam sad užasne obzirom na to kakve su bile, prosjek je 4-5 buđenja i opet dizanje u 5,30 s tim da zaspe u 21 i spava samo max 2 sata po danu (uz borbu da zaspe, još ujutro viče 'ne spavati').

uz pms i bananu na poslu zapravo samo širim depru pa odoh...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Joj, svima bolesnima, malima i velikima, ukocenima, s problematicnim cicama puno ~~~~~~~~~ i

emira, cak i da je to pojela, mislim da joj od tako male plasticne kuglice nista nece biti. Kreso je progutao metalnu mekanu kopcicu za carape (ono sitno sto na vrhu zna drzati carape zajedno) i skuzila sam to tek kad sam vidjela u peleni.

Anita, nadam se da ce ti Liam brzo ozdraviti, a i MM u srcu prihvatiti promjenu - uvijek s tim ljudima moze ostati u kontaktu, a pretpostavljam da je isao iz nekih razloga na bolji posao.

buby, ja i sestra smo se duuugo tukle. Bilo je uzbudljivo

Irchi, prvo, drzim fige za otkocivanje. Drugo, mi nismo ni blizu odvikavanja od pelene. Planiram to na ljeto.

Inace, mi smo poceli s akcijom odvikavanja od dojenja. Prve dvije noci, super, dojio je par minuta, ja se povukla dok je jos bio budan, ostali zagrljeni i zaspao je bez ikakvih protesta. Spavao do jutra, ujutro ga normalno dojim. Cak sam ga jednom (premeka sam) pitala, 'hoces jos malo kiki', na sta je on sanjivo odgovorio 'Ne.' Srce moje malo. Iako je danas po povratku iz setnje s bakom bio pospan i ona kaze da je putem govorio 'mama - kiki, mama - kiki'

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dijete ipak nije zafrkavalo baku! Stvarno je pojela kuglicu! :shock:

Ali, evo prijavljujemo izlazak kuglice!!! Večeras smo ju našli u peleni :D .

Olakšanje!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Emira taman sam ti htjela poželjeti dobrodošlicu u klub tragač(ic)a za izgubljenim predmetima u bespućima bebine kakice al eto, već je izišlo.

Hvala stephanie na pp-u - informacije su super, a i poklopilo se s našim izborom.

Krepana sam ali za sad zadovoljna. Tražili smo na pravim mjestima i našli mnogo toga kaj nam je trebalo. Ne kupujemo puno unaprijed jer nemamo kamo s tim, pa svako malo nekaj. Tak smo danas vrata.. Pa je MM poludio jer nam nisu u Merkuru bili u stanju skompletirati troja jednake boje a različitih dimenzija.. a ja se zezam i tješim ga da ljudi obično imaju s majstorima problema pa onda mora i kod nas negdje zapeti.. eto - na vratima. Našli smo u Mercatoru.

I tak. Ide, brzinski, majstori u jedn od hvaljenijih firmi kod nas pa su i dobri ali i brziiii, mrak. Svaki dan snimamo situaciju i razlika je nevjerojatna. A i poštuju (za sad) sve moje prohtjeve željice (ili se boje ječmenca).

Trbuh mi je ogroman i sva sam si smiješna, ali iskreno, jedva čekam da rodim, jer sjednim klincem oko nogu - trbuh fakat smeta.

Odoh sada dalje se družiti s muškićima, a i House je počeo

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ
    11. Helena - india
    12. Patrik - Tiwi

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ljubljene, di ste potonule?
    samo da vas virtualno cmoknem..idemo na sastanak sa potencijalnim investitorom /držite fige/ ...
    odvikavanje od dojenja...ne znam - nemam snage a i niko me ne pita ..
    cmok, cmok

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sanela-Naja vibrrrrrrrrram..........

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hej, ajme koliko ste se napisale

ja cu samo prijaviti prijevremeni povratak sa skijanja jer smo se md i ja razbolili, tamo vlada neka crijevna viroza, pola hotela je bolesno, tak da smo jucer jedva dosli kuci marino je je zdrav, hvala bogu

kajo...dobrodosla...ajde napokon jos netko blizu mene

slikice sa snjega stizu uskoro...inace bilo je super, al bas nije prilagodeno djeci tak da je njemu bilo malo dosadno i to je nadoknadivao radeci gluposti

leonisa, bas me zanima vas dozivljaj...

pusa

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ
    11. Helena - india
    12. Patrik - Tiwi
    13. Iki - Lea

Nemojte nas zaboraviti

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    Sanela-Naja vibrrrrrrrrram..........
    X

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

predrage moje proljetnice
    tu sam, citam vas, uzivam u slicicama - kreso, kaleb, liam

svim bolesnima zelimo sto prije ozdravljenje

usput jest malo kasno, al cestitamo i bozic i novu od srca

cure, zavidim na tuti, jelena ne zeli ni cuti za nju, jednom dvaput je sjela obucena i onako se kao napreze i govori mi kaki, al nece nikako da je skinem...jednom je cak i sjela, i malo govanca je izaslo i to smo morali drzati cijeli dan i govorila je 'jelenino gono' ...al ne forsiram, da ne stvorim kontraefekt....ali je bas smijesna, mene uhvtaila neka gripa s virozom i povracanjem, pa sam nosila neki plasticni lavor (kako se ono u zg kaze?, znate sto mislim?) sa sobom uz krevet, ako ne stignem do zahoda i od tada jelena nosi taj lavor i govori 'mamina tuta' i stavlja glavu u to mislim, smijesna je za poluditi, stalno joj se smijemo...
    i ona je malo bolesna, imala jucer fibru i nije htjela nista jesti osim bezbrojnog dojenja, pa ajde, bar to...valjda ce je proci...evo je jos spava-kako i nece kad je ne mozemo strpati u krevet prije 22 h nikako...

ja pocela raditi na novom radnom mjestu i ok je, puno ljudi, i m ladih, atmosfera super, posao dobar pa drzite fige da i dalje bude ok....stro sam starija , vidim da mi stresnije pada promjena posla, ono upoznavanje s ljudima, tko sta kako, a prije mi je sve to bio gust i jedva sam cekala upoznati sto vise ljudi, a sad mi je puno i ovo koliko ih vec dosad znam, valjda mi je kapacitet socijalni opao ...

za bozic i do nove smo bili kod mojih i uzivali i odmarali se (nigdje kao kdo majke )..a novu smo docekali u nasem stanu, na visokom katu gledajui vatromete po splitu, izgasili svjetla osim svijeca, zavjesa i onako nemamo i gledalio bljestece nebo, stalno su se rakete isaljivale....

jelena obozava mislavov vrtic, obuce jaknicu, stane na vrata i vice 'vodi me u vtic' pa onda plac, jer je endjelja, ili 21 h, ili....ali gusta samnom ici po njega, odmah se rastrci po vrticu, igra se, gleda djecu...

eh da, moram vam reci da vam uzasno zavidim na snijegu, i mi smo trebali ici ovaj vikend na bjelolasicu, ali zbog viroza koje su nas poharale nismo, ali tamo trenutno ni nema snijega , svi smo tuzni zbog neodlaska, a mislava smo jucer jedva smirili

tiwi, ako treba savjete kakve o sredjivanju stana, samo pitaj, nedavno smo prosli sve to, pa je sve jos frisko

luna, kako je bilo na novoj?

sanela pusa naji, znas da vas posebno citam-pozdrav mami i sestri!

aneta dobro nam dosla

summer, nisam vise u susjedstvu, sad sam blize zbircu , nadam se da ce kreci piso brzo proci i da je urin ok

dia bas mi je zao zbpog odmora na snijegu i viroze, zbilja nema koga nije uhvatilo bar nesto

iki, kako vi? jesi mozda stigla na pregled onaj s drugog topica?

anita, cestitam za fitness! i ja krenula na neku gimnastiku, super sto mi je kraj kuce, pa se samospustim, 2-3x tjedno i kompletno razgibam, jako mi pomogne, em sto mi je radno vrijeme najmanje 8 h sjediti, a noci u polozajima da je dojka u jeleninim ustima uglavnom pa polozaj svakako za ne preporuciti

emira, super da je kuglica izasla, uh

india, vidim da vam se svasta skupilo, saljem za snagu da izdrzis

irchie, jesi bolje?

sanja, kako vi, jesi se naspavala? putujete li igdje ili ste bili na kakvom zanimljivom mjestu?

svim ostalim proljetnicama i malicima i malicama pusa

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zaboravih:

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ
    11. Helena - india
    12. Patrik - Tiwi
    13. Iki - Lea
    14. jelena - zrinka

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    tiwi, ako treba savjete kakve o sredjivanju stana, samo pitaj, nedavno smo prosli sve to, pa je sve jos frisko

Može i mišljenje ostalih.

Htjela bih ugradbenu ploču za kuhanje (jer hoću pećnicu koja nije na podu - pa i ona treba bit ugradbena). Dilema je u tome što sam do sad bila tutlek za kuhanje na struju, plin mi je odličan almi je dosadno to čistuckanje. Kakva su vaša iskustva? I negdje sam pročitala da na struju nije zdravo kuhati jer nije prirodno :smajlić koji diže jednu obrvu u nevjerici: a na plin jest. dakle, i struja je prirodna koliko i plin. plin dovodimo do naših šparheta cijevima. struju također malo usmjerimo, al nije ju čovjek izmislio već također otkrio u prirodi. tako ja to vidim.

S plinom je stvar ovakva - voljeli bismo ga se riješiti, jer ja imam nekoliko neugodnih iskustava. Kao mala beba, zamalo sam se ugušila plinom koji je "curio" iz peći, bila sam već klinički mrtva, jedva su me spasili nekim čudom. Završili smo u crnoj kronici
    Kad sam imala 10 godina, na moru u tetinoj vikendici, u objektu do našeg je eksplodirala plinska boca i srušila zid na mene. Niš mi nije bilo, osim par masnica, ali... uh.

I tak. Sad kad imam djecu, radije ne bih plin.. Samo nemam pojma jeli kuhanje lakše na ovim modernim pločama?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tiwiiiiiii,
    nebuš mi ovdje pisala o pećnicama!
    Eno ti dolje topic na dvije stranice, iskorištavaj ga kako možeš.
    Ovo je skupina 1-3 (i možeš pisati o štednjaku tek kad bude toliko star) 8)

Ozbiljno, svaki sljedeći post koji nije o djeci - brišem...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Ovo je skupina 1-3 (i možeš pisati o štednjaku tek kad bude toliko star) 8)
    okej

ma brži prsti od pameti. eno me opet tamo.

A sad, jedan krasan prijavak

Patrik veli "Laku noć", neki put malčo preokrene pa veli Noć. Laku. ali nema veze, shvatio je kad se to kaže.

I da, po cijele dane priča Kaj je? isl. I igra se tak da drži dvije igračke, pa se one kao razgovaraju. Npr traktor i kamion, pa ejdan drugom Maki ce! Ili, prašćić i tigar: Bok, kak ci? Dobo.

KAd se sjetim da sam mislila da neće nikad progovorit na hrvatskom...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

apri to je bilo brzo!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tiwi pišem ti na drugom PDF-u o xxx

Vidim ime za bebača ste izabrali

Nuri je glavna zanimacija pjevanje pjesme o pčelici maji... toliko se dere da je to presmješno... po cijeli dan samo " mala pčela, zaja maja, pčela majaaaaa".

puse

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tiwi - Ian je super ime! Ja sam mislila, davno još, da će moje dijete biti ili Ian ili Art, no od Iana sam odustala jer su bila 3 Iana u blizini, a Art mi se više nije sviđao.

Emira - kako se Nuri sviđa konjić? Liam svog rastura!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Tiwi - Ian je super ime! Ja sam mislila, davno još, da će moje dijete biti ili Ian ili Art, no od Iana sam odustala jer su bila 3 Iana u blizini, a Art mi se više nije sviđao.

Emira - kako se Nuri sviđa konjić? Liam svog rastura!
    prvi dan je biloo otprilike isto, sada je malo splasnula euforija oko konjića

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Napisala sam prekrasan dugi post upravo kad je Apri splitala topic i ostala bez njega, što me prilično demotiviralo za daljnje pisanje.

Uglavnom...

india, žao mi je što prolaziš kroz takve probleme, sjećam ih se još od ranije i zbog vlastitog te iskustva posve razumijem. Nadam se da ćeš ih što prije uspjeti riješiti i da će Helena prorijediti podoje, barem noću.

Dia, baš bed što ste se razboljeli, ali super da je Marino ostao zdrav. Nadam se da ste ti i tm već skroz ok.

Tiwi, izabrali ste prekrasno ime.

emira, odvaljujem , jer i Flora obožava pjevati "Maju", pogotovo kraj pjesmice, kad se može derati do mile volje: "Maaaajaaaaa..."

Anita, Liam je presladak, je l' u međuvremenu ozdravio?. Nadam se da je tm prestao biti nostalgičan i da se dobro snašao na novom poslu.

summer, držim fige da odvikavanje prođe što bezbolnije i za tebe i za Krešicu.

zrinka, super da si se javila s toliko dobrih vijesti: novi stan, novi posao, fitness... Nadam se da su viroze iza vas i da ćete uskoro moći i na skijanje.

sanela-naja, vibram: ~~~~~~~~~

iki, naravno da vas nećemo zaboraviti.

buby, i mi smo cicalice!

lane, kod nas ništa od kahlice. Jedno vrijeme bi uredno sjela na kahlicu i obučena se fino pokakala u pelenu, no već dugo nije to napravila, a kad ju skinemo prije kupanja nema šanse da bi sjela, kao da je se boji :? , pa ni mi ne inzistiramo. Inače je glavna fora ići gledati stariju seku kako piški ili kaka.

Irchi, jesi se otkočila?

Mi smo imali veseli vikend, puno smo se družili i bili aktivni. Florić je skroz probrbljala, a najbolja mi je kad ju primim u ruke, pa onda komentira: "Teeeko... Mami teeeko" (Mami je teško ). Sinoć smo imali prvu noć unatrag dugo vremena da je cijelu prospavala. Istina, zaspala je kasno, negdje oko deset, no spavala je u komadu do osam. Na žalost, ja se baš nisam naspavala, jer sam cijelo vrijeme bila u polusnu, očekujući ju da se javi. Moje curke se već jako lijepo igraju zajedno, no najdraže im je kad se svi četvero sjednemo na pod i slažemo kućice ili već nešto (za blagdane su dobile nove legače, pa ih sad imaju fakat puno). Jedva čekam idući vikend, ići ćemo na jedno kraće putovanje!

Velika pusa svima!

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ukratko od mene:
    Enea sve vise brblja i pokazuje prekrasnu narav
    Budi se ujutro i prvo nas izljubi i nesto izblebece a onda oblacenje i dorucak. To hocu - to necu, no nekako se dogovorimo pa svi zajedno jedemo i taj dio dana obozavam. Ona je ujutro nasmijana i dobre volje pa mi svaki dan zapocne na najljepsi moguci nacin.
    Izasle su i donje trojke zadnjih 10tak dana pa se i nocno nacicavanje opet polako smanjuje, na moju radost.
    Kod nas se jos uvijek ne gleda TV. Samo crtic Miffy ponekad. To joj je totalna ovisnost pa ga opako doziramo na svaki drugi, treci dan. U medjuvremenu slusamo CDove Miffy do besvijesti uz koje Enea obozava plesati.
    U mojoj firmi smo radili animaciju za reklamu Zg banke - onu s pcelicom koja leti po ekranu. Enea se u montazi zaljubila u pcelicu pa smo je slusali svaki dan kako zove Pceja Pceja Pceja i na kraju sam joj smontirala hrpu nasih slika uz veselu muziku a pcelica leta lijevo desno! Na to je apsolutno poludila od srece jer tako nas sve vidi, moze plesati a jos ima i pceju.
    Kakanje: uredno prijavljuje kakanje no tek kad krene. Uglavnom stignemo do wc-a. Umjesto kahlice drzimo je na wc-u jer ona tako zeli.
    I tako
    Bubanima puse ozdravilice
    Ostalima

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Haj svima!

Prijavljujem nešto vrlo čudno: Naspavala sam se! Evo već par noći zaredom Luka spava cijelu noć, a onda i još malo kad se mi dignemo, u svom kindaču. Što me zapanjuje, a priznajem da mi i fali pred jutro moj priljepak.

Da se hvalimo: Najnovija fora nam je "Kupi kruh, kupi mlijeko, kupi bingo!"
    (Nema veze, sve ću kupiti, glavno da je rečenica 8) )
    Govori sve više i sve ljepše, cijele riječi što je nama napredak jer konačno od prve pogodimo što je mladi gospodin izvoljevao pa nam još i čestita "Bjavo mama!!"

Tiwi super ime. Mi intenzivno pregovaramo o drugom dijetetu. Nadam se da će ćemo uskoro krenuti u realizaciju. I imamo nekoliko ženskih imena u pripremi, ali muških...

Eto toliko, pozdrav svima!

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Haj dražesnice,

samo da prijavim događaj dana : Naja se probudila u 6 i 15 / ja izašla u 6/ i počela zvati :mama, mama...došao tata i malo je grlio, legao kraj nje i ona je nakon malo cendranja ponovno zaspala !!!!..ovo mi otvara neslućene mogućnosti - sloboda se vratila
    rekla sam mm da ja večeras spavam u sobi a njih dvoje u drugoj..šala, naravno..ali, ovo je stvarno napredak - ovo je prvi put da je nastavila spavati bez mame /čitaj sise/ ..

Tiwi, Ian mi je super ime..

Ostalim pričalicama smajlićcrkaoodljubomore neću se ni obraćati dok i mi ne progovorimo /..i prođe od tad 13 bajrama.../

Zrinka,

a sada žurim na sastanak - bože , daj ugovor ..ljubim vas

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dia, prekrasne slike!

Sanela-Naja, kako je bilo na sastanku?

Sandrich, super za spavanje!

Buffy, bravo za kakanje iznad školjke, nama je to sf.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo da nesto i napisem, inace nis ne stignem, opet neka faza gdje dnevno spavanje traje pola sata
    vise se nece ni sam zaigrati nego cijele dane samo mamamamamama
    mi smo ozdravili i drago mi je da smo dosli ranije jer pod onakvom temperaturom ne znam kak bi sa njim izasli na kraj, ovak je sveki u petak ostala doma i M. je bio sa njima

jucer smo bili na 1. rodendanu od njegovog frenda i M. je puhnuo u svjecicu inace ja smatram da je on uzasno divlje dijete, al sam shvatila da ima i gorih od njega (ili je on bio malo cool, inace se strasno poceo sramiti)

pricanje...hm i dalje slabo, kad nesto pokusa reci onda to zvuci "gljblj"
    tuta, ne dolazi u obzir, nece prijaviti ni da se pokakao
    jelo...trenutno neka super faza da bas hoce svasta, cak jede i povrce...cudno

eto...puse svima

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dia - presladak je!

Ja samo kratko prijavljujem da Liam ozdravljuje.. skroz je super po svemu, samo navečer kad legne uužasno kašlje... ali samo onda. No, ja sam prehlađena također. Grlo, uši.... opet neću ići na pjevanje... stalno propuštam satove...
    Tata nam je u Genevi... (novi posao, stara karma... ali on to voli pa nek mu bude...)... već danima smo sami... još par i opet sve po starom.

Liam je odlično reagirao na tatino odsustvo! Ne mogu vjerovati, posebno zato što je bio izuzetno zaljepljen za njega prije puta. Prvog jutra se probudi i diže se se u sjed... kao inače ujutro... i rekao "Putu... Tata..." i baci se natrag na leđa i sve ok. Kako je samo mudar. Uopće ga nije zvao ovih dana. Vidi sliku.. kaže tata putu.... ma presladak je.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dia, drago mi je da ste sad svi ok.

Anita, super da je Liamu bolje, ali žao mi je zbog tvoje prehlade. I Florić slično reagira kad mm-a nema (on isto dosta putuje), samo kaže "tata pa-pa".

Moram vam ispričati našu novost koja se ponavlja već dvije noći prilikom uspavljivanja. Naime, s nama u krevetu leži i Fionina lutka Mia (a Florina lutka Ema je trenutno kod Fione, malo su se zamijenile) i Florić papa najprije jednu cicu, pa drugu i kad već mislim da je zaspala, ona lijepo uzme lutku, kaže "Mia papa", nasloni mi ju na cicu i kaže "njam-njam-njam". Nakon što si Mia popapa, možemo mirno ići spavati.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sanja i M. hrani igracke, super mi je to

sinoc je M. 1x povracao, nemam pojma sto je bilo, od rucka pa na dalje, sve je izaslo neprobavljeno, mis mali nije znao sto i kako, pa bi to sve drzao u ustima...ok...necu dalje, osim da je od 3x prvi bio po meni 8)
    nije htio ni vode popiti
    jutros je dobro, nema proljev, pojeo je mlijeko i bobi stapice, nema temperaturu
    mozda mu rucak nije sjeo, a jeli smo blitvu, krumpir, jaje, bob i cicvardu, svi troje smo je jeli i nije da to jede prvi put :?

sutra dolazimo malo u zgb. moram mu u valeka po cipelice
    javim se kad se vratimo (tamo negdje drugi vikend) jer mami nesto ne valja modem pa necu moci na net

puse svima

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Heeej svima!

Kak ste? Bolesni, ukočeni ~~~~~~~~~~~~~, nadam se da ste bolje

Mi smo Ok, kuc-kuc, nisu bile bolesne u zadnje vrijeme- nadam se da će tak i ostat... Tata nam je još doma :D , tak da ja ujutro odme, oni ostanu spavat, onda su s njim do ručka pa odu baki na ručak i spavanje i popodne smo skupa kad se Mia probudi

Za vikend smo bili vani s frendovi, cure ostale spavat kod bake i dede i :shock: cijelu noć se nisu budile. Mia uopće nije tražila cicu- ali zato kad me se dočepala ne pušta... Doma nema šanse da odspava dva sata u komadu i čim se maknem iz kreveta budna je. Tek ujutro tvrđe zaspi- valjda iscrpljena od noći, pa eto kad ja odem na posao ostane još malo odspavati

Razmišljam da ih počnem svaku subotu ostavljati kod bake dok ne odvikne od cice... Možda zvuči malo nemajčinski ali svi bi bolje spavali da ne doji cijelu noć i ne vrišti čim izgubi cicu. Odmorili bi se i ona i ja, i seka i tata- kad bi se riješila te ovisnosti. Jer po meni joj je cica postala prava ovisnost, nije to više ni maženje, ni hrana ni utjeha...

A ja, tak-tak, ne znam ni sama... Zapravo dobro, samo što mi uletila ponuda da promijenim posao i to za više nego duplu plaću... Ali, ali... u to spada puno prekovremenih, puno vožnje, posao nije u Zg i ne bi me bilo od ujutro do navečer, ponekad i subotom...

Prvo sam mislila da ću pristat jer mi ova plaća uskoro neće biti ni za kruh ako nastave poskupljenja, ali nekako prevagnulo je to što uopće ne bi bila s djecom, došla bi ih samo pospremiti u krevet ako ne bi tad već i spavale jer bi ih ujutro puno ranije dizala. Ipak sam na prvom mjestu mama, možda uleti nešto drugo, možda ipak ovdje malo povise plaću obzirom na poskupljenja- valjda ipak ne bumo gladni

Iako sam već donjela odluku još uvijek mislim jel mi bila pametna odluka odbit takvu plaću i onak još sam malo psihički tim opterećena. Jedna od novogodišnjih želja je bila promijeniti posao i onda mi par dana nakon Nove Godine uleti jaaako primamljiva ponuda a ja odbijem jer sam mama i djeca su mi na prvom mjestu iako to možda znači da im uskoro neću moći priuštiti ono što trebaju i zaslužuju- u materijalnom smislu
    Eto, toliko od mene, a sad jurim dalje

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mina - wow, ovo je iznenađujuće da tako prođe noć kod bake!! Ponekad bi i ja to rado... posebno zato što smo blizu pa u slučaju frke ipak postoji rješenje,.. ali ne bi to nama (za sada) uspjelo bez suza.... neki dan je po danu prije spavanja strašno plakao kod bake....
    A sto se posla tiče... ne znam što da ti kažem... ja sam radi djece stvarno (sada, realno gledajući) izgubila karijeru. Ajde, bit ću pozitivna i reći da je stavljeno na hold... ali puno love i puno poslovnog gušta je jednostavno prošlo pored mene... Da li žalim? Ne. Mislim da za to postoji vrijeme, a ovo slatko bebasto doba zaista prebrzo leti i mogla bi provesti život žaleći za time.. ili se odlučiti za još koje dijete jer nisam dovoljno upila od ovo dvoje slatkiša....
    S druge strane, svaka je odluka ok. Ja nisam imala izbora, jer nije bilo unutar Hr i nije da nema dana kad me to muči i kad malo žalim i kad mi izgleda uzaludan moj trud koji je mogao biti okrunjen, a nije.... ali eto... to su rijetki dani.
    U ostatku vremena, beskrajno uživam u svojoj djeci i zavidim ženama koje su jednousmjerene....

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo i nas malo. Otkočila sam se, puno sam bolje. Još smo doma. Tin ide u vrtić u ponedjeljak, a ja ću krajem tjedna na posao.

Još nisam stigla pogledati niti jednu novu slikicu koju ste stavili. Na brzinu sam pročitala što se zbiva.

Više čitam one tamo Lunine i ine supatiteljske postove na the temama jer smo i mi u toj fazi. Samo sam ja mislila da je to jer smo dugo doma, bez aktivnosti, da sam mu dosadila, da su mu dosadile sve igračke, da mu ide na živce što ga stalno pitam da li mu se piški, da mu je grozno što tate većinom nema doma i da ima neku opaku fazu u razvoju (a ima je ponavlja sve riječi, zna imenovati hrpu životinja(npr.pačići)). A kad ono sve to zajedno i još i po defaultu nas to sad ide.
    Ian, super ime. I meni je bilo opcija (ali MM odbio tu mogućnost).
    Molit ću lijepo naše trudnice da nam se malo pokažu s tim svojim trbuščićima!
    Odoh, ovi trenutci dok spava su jedino vrijeme samo za mene ( i kao prava nemajka veselim se povratku na posao upravo i samo zbog toga ).

Puse i kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zavidim ženama koje su jednousmjerene....
    Ne kontam ovo :?
    Sretna zena = sretno dijete!
    To kontam

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Buffy prvotno napisa
    Ne kontam ovo :?
    To kontam
    A sto uopce znači sreća? Biti zadovoljan važnim aspektima svog života? Biti zadovoljan u svakodnevnici? Osjećati sreću većinu vremena ili MISLITI da si sretan jer eto, nisi nesretan i imaš sve potrebno za sreću?

Žene koje nemaju toliko toga na umu, kao što ja imam, su sretnije i normalnije. Pa čak i ako imaju dijete, imaju jedan jasan posao koji im nije izvisio radi jednog propuštenog leta.

Eto... baš sam gore spomenula dane kad mi je bad što sam izgubila, što sam izgubila... ne bi mjenjala ništa da mogu opet, ali to ne znači da zato mogu reći da se dobro osjećam.
    Ne volim karakteristiku života gdje moram birati tako da uvijek nešto izgubim.

No dobro...

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo i nas nakon podužeg izbivanja.

Imamo par novosti. Soren je prije tjedan dana prvi puta piškio u kahlicu!!
    Ne odvikavam ga još, to budemo na ljeto, ali mu pomalo objašnjavam da treba aa i pi-pi raditi u kahlicu, kak i mama radi u svoju .

Nisam položila one ispite, ali zato sad spremam još 3 za veljaču, a već sam poprilično toga naučila :smajlićkojijeponosannasebe:

Nisam stigla sve pročitati jer vidim da ste se raspisale dok me nije bilo, ali već ću ja to pohvatati...

Maleni sad spava i to je sveo na dva sata u komadu, obično od 1-3 ili 2-4.

Ništa, do pisanja....

E, da novim proljetnicama dobrodošlica!!

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Još i ovo:

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ
    11. Helena - india
    12. Patrik - Tiwi
    13. Iki - Lea
    14. jelena - zrinka
    15. Soren - Fae

I nemamo nikakvu namjeru prestati još neko vrijeme iako mm jeć i govori kak je on već prevelik za to, a onda mu S. u inat dođe do mene, kaže "mam, tita", ja mu dam i on onako punih usta zove tatu i kaže "idi, idi" (prijevod: vidi) i sve ide mmmmm

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Fae prvotno napisa

... iako mm već i govori kak je on već prevelik za to, a onda mu S. u inat dođe do mene, kaže "mama, tita", ja mu dam i on onako punih usta zove tatu i kaže "idi, idi" (prijevod: vidi) i sve ide mmmmm

Ispravak netočnog navoda

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Buffy prvotno napisa
    Ne kontam ovo
    To kontam
    A sto uopce znači sreća? Biti zadovoljan važnim aspektima svog života? Biti zadovoljan u svakodnevnici? Osjećati sreću većinu vremena ili MISLITI da si sretan jer eto, nisi nesretan i imaš sve potrebno za sreću?

Žene koje nemaju toliko toga na umu, kao što ja imam, su sretnije i normalnije. Pa čak i ako imaju dijete, imaju jedan jasan posao koji im nije izvisio radi jednog propuštenog leta.

Eto... baš sam gore spomenula dane kad mi je bad što sam izgubila, što sam izgubila... ne bi mjenjala ništa da mogu opet, ali to ne znači da zato mogu reći da se dobro osjećam.
    Ne volim karakteristiku života gdje moram birati tako da uvijek nešto izgubim.

No dobro...
    Ako sad nas dvije udjemo u filozofsku raspravu (u kojoj nece niti jedna pobijediti, garantirano) onda ce nas moderatorice lincovati.
    Ja sam sretna. Znas to i osobno. I ne bih rekla da mi je u glavi samo jedna misao, ili si stekla dojam da sam tako jednostavna :?
    No dobro....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Buffy draga, ja nisam pričala o tebi. Moje prijateljice nisu jednostavne. Jednostavne žene bježe od mene glavom bez obzira. Ako nisi pobjegla, nisi jednostavna, stvar je jednostavna.

A i ja sam bila, do neki dan, sretna. Sad se osjećam zarobljeno, sputano i ograničeno.

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Buffy draga, ja nisam pričala o tebi. Moje prijateljice nisu jednostavne. Jednostavne žene bježe od mene glavom bez obzira. Ako nisi pobjegla, nisi jednostavna, stvar je jednostavna.

A i ja sam bila, do neki dan, sretna. Sad se osjećam zarobljeno, sputano i ograničeno.
    I kad prodje ova južina bit ce opet sve u redu i ti ces biti poletna, vesela i nasmijana

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mina - wow, ovo je iznenađujuće da tako prođe noć kod bake!! Ponekad bi i ja to rado... posebno zato što smo blizu pa u slučaju frke ipak postoji rješenje,.. ali ne bi to nama (za sada) uspjelo bez suza.... neki dan je po danu prije spavanja strašno plakao kod bake....
    Valjda zato što ih baka čuva dok radim, ima tamo svoj krevetić i spava svaki da bez problema 2,5- 3 sata.
    Pa joj valjda zato i noć nije bila problem.
    A i ranije se ujutro digli, bili na viksi na zraku, nisu spavale po danu... pa su valjda bile mrtve umorne

Inače, ne znam zašto, podzemne vode, zračenja ili što ali kod bake puno bolje, mirnije i duže spavaju

A ostalo, ne znam kaj da napišem, što je sreća, jednostavnost, složenost... nije to sve tak crno-bijelo... Meni je uglavnom sve složeno: crveno, ružičasto, žuto, plavo, zeleno... valjda jer volim filozofirat, previše razmišljat o svemu

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

india, još uvijek imaš probleme sa cicama? joj, smrznem se od boli. šaljem ti
    južina , super ste mi
    doskakutah na sec i odoh

p.s. slaviti ćemo već drugi ročkas?! (domi zna pjevati pjesmicu - na engl. i hrv. - mama se hvali )

luce mi ima grlo u komi, boli ju trbuh, zapravo sam jako tužna zbog nje
    moram raditi

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ
    11. Helena - india
    12. Patrik - Tiwi
    13. Iki - Lea
    14. jelena - zrinka
    15. Soren - Fae
    16. Ana - Fidji

Dobar dan.
    Već dugo mi se nije dogodilo da mi obje cure zaspu zajedno popodne, pa je takva tišina u stanu...

Ana je prava mala haharica, šarmantna, neustrašiva...potpuno drugačija od Eme. Cica još dosta, čim dođem doma odmah me vuče za rukav i viče: Ciiiiciii! Po noći se budi između 1-3 puta i onda inzistira na cicanju.

Nešto prije Božića je imala veliki skok u razvoju i odjednom progovorila. Sad ponavlja, brblja, trudi se, vrišti...

Seka joj je idol i svaki dan bar jednom bude "majmun radi što majmun vidi", najčešće ju kopira kad radi neke gluposti. Inače se sve češće zajedno igraju i počele su bolje komunicirati.

Ja sam tak-tak. Već dva mjeseca kašljucam, idem iz infekta u infekt (sinusi) i nikako da se izvučem iz nekog začarano kruga umora i bezvoljnosti.

Spavamo svi zajedno u krevetu, no MM počinje vršiti strašni pritisak da Ema ide spavati u svoju sobu. Ema odmah počne roniti suze. Funkcionira jedino kad kojim čudom Ana brzo zaspi pa ja legnem s Emom u njen krevet. Onda se pak vraćam u bračni krevet k Ani, pa onda u noći Ema dođe daa se vratim k njoj i tako mi noć bude katastrofa. Lomim se jako oko toga. Koma mi je da jednu tjeram iz kreveta dok je druga s nama, a nema šanse da Anu prebacim u dječju sobu jer cica po noći.

Na poslu mi je super ekipa, ali znam ostajati dulje pa dok još pokupim cure kod bake rijetko smo prije 6 doma. Večer mi proleti s curama, tako nam bude lijepo, a već moramo u krevet i to nam je izvor frustracije. Ema nikad nije bila spavalica i onda se natežemo oko piđame, pranja zubiju i lijeganja...oteže sve do beskraja samo da budemo još malo zajedno. Onda želi baš ona legnuti pokraj mene...stvarno mi nekad dođe da puknem.
    Sanjam da radim 4 sata, to bi mi bilo idealno.

Pozdrav svima!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok svima!

Kratko javljanje (dok Patrik gleda novosnimljeni dvd s crtićima - zasad mu je zanimljivo) jer jednostavno ne stignem misliti konstruktivno. A i razmilili smo se po raznim temama pa dok sve polovim..

Dobro smo, izdržavamo bolno cicanje, no trenutno se samo nadam da dobije dosta mlijeka jer ne jede baš najbolje u zadnje vrijeme. Izašle su mu donje trojke prije nekih mjesec dana i to je stvarno dugo trajalo i bilo je naporno, plačljivo isl. Sad izbijaju gornje boli ga, cvili po noći, ne jede .. ma užas. Jedva čekam da prođe.

Priča, neke riječi odlično a neke totalno neobično (kimini = krumpir, egijo = veliko, komlje = kamion, gudi = drugi, isl). No kao prava mala spužvica kupi sve a ponajviše gluposti (npr. bate i piku. bolje da ne prevodim, čini mi se da je to dosta prosto, iako to ne koristimo mi ali svuda oko nas može se čuti.) Smeta mi, ljuti me ali trenutno se trudim ne reagirati pa možda samo nestane. Pojma nemam.

Odlasci na wc još su uvijek povremena zabava i igranje, nije još niš napravio, a tuta je jadna skupljačica prašine. Platnene me koji put izlude jer mi se kakica u njima ne da čistiti ali nekako se nadam da će pelenašenje uskoro svome kraju..

Morala sam staviti Traktora Toma - ipak ni jedan crtić nije kao Tom.

Evo me natrag.
    Već treći tjedan MM radi popodne (od 14 do 23) pa smo malac i ja po cijele dane ili sami ili u jutro s tatom jurimo okolo po dućanima. Uglavnom naporno. ALi uskoro ćemo opet biti skulirani, na jednom mjestu i to ovaj put svoji na svome. Tako se veselim. A najdraže mi je što se i Patrik jako veseli - stalno govori da idemo u svoju sobu Za one koje zanima, škicnite kako izgleda naš novi dom u nastajanju

Imamo naravno i faze nestašluka, pa i onih koji izluđuju mamu, samo se ja nekako stalno tješim da sam sad malo napeta pa da me zato malo više ispaljuju neke stvari - tipa bacanje stvari (samo ponekad, ali onda nema prestajanja), inzistiranje na nečem nemogućem, kmečanje i slično. ALi - faza nemogućih dvogodišnjaka ionako nam je već zakucala na vrata.

E da, sjećate se kak smo bili duuuugo ćelavci e pa - moramo idući tjedan na svoje 3. šišanje. Nemrem vjerovat. Mislim, nije da mu puštam fudbalerku pa onda šišam, ili one lokica zurke iz sedamdesetih (valjda jer imamo traume od istih) nego baš je vrijeme da se šišne i bude pristojan mali frajerčić.

I za kraj, nemam vremena se bacat u filozofiranje, a i u životnoj sam fazi kad mi to predugo traje i presporo zvuči, pa samo da velim koliko sam sretna mama. Sretnija sad kad sam doma, ali u fazi promjena, pa ću tako kad se preselimo upisati dva nova tečaja (vezano uz kompjutere i uz fotografiju) pa tko zna što nam vremena donose. Uglavnom, milijun interesa, putovanja u planu, koja će uskoro doći na red, velike odluke ogroman osmjeh na licu i pregršt dodatne hrabrosti u ruksaku za slučaj da me ulovi frka Ja sam na sve strane usmjerena žena, fokusirana na sreću, sretna u trenutku u kojem se zateknem.
    A južina me satre samo tako. Da nisam trudna i da ne dojim maznula bih red bul votku, stavila noge na stolac i čitala knjigu. Ovako... popijem pago, sjednem na tepih i glupiram se s klincem. Ili odem van i trčim kroz vodu a Patrik me u čudu gleda. Nek na vrijeme nauči da mu je mama malo šašava 8)

Puse svima. Ovo sam pisala u nekoliko navrata i par sati. Nadam se da je suvilo.

I super sam ponosna što još tako puno proljetnića berba 2006. klopa prirodno!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Slatke ste mi... tiwica draga i vesela...

Fidji... duuuugo te nismo čule ovdje! Baš mi je drago što si se javila. Kužim u potpunosti vašu frustraciju.... nama je tako također kad ih ne uspjevamo staviti na spavanje prije 22h... a treba nam da budemo malo zajedno, sami. Teško je zadovoljiti sve strane, a nemaš izbora nego pokušati. Ali bit će sve lakše i lakše...

Južina... prošlo je. Sad sam dobro. 8)

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

WOW, opet imamo topic!
    Cure drage, a kao da je jučer bilo dok smo kafenisale s trbusima, pa zatim se družile na porodiljnom.... šmrc.
    Najprije da se prijavimo ovdje:

cicoljupci:
    1. Domi - Buby
    2. Enea - Buffy
    3. Kaleb - Luna
    4. Mia - mina
    5. Naja - Sanela-Naja
    6. Kreso - summer
    7. Nora - Kajo
    8. Tin - Irchi
    9. Anja- anjica
    10. Liam - Anita-AZ
    11. Helena - india
    12. Patrik - Tiwi
    13. Iki - Lea
    14. jelena - zrinka
    15. Soren - Fae
    16. Ana - Fidji
    17. Frida - Barbi

Meni je ovih godinu i pol proletjelo i odjednom nemam više bebu već dvoje velike djece pa sam nekako tužna i sretna istovremeno.
    Moji se klinci obožavaju, puno se zajedno igraju, grle, maze, ali naravno i čupaju i tuku svakodnevno. Nikad nam nije dosadno.
    Frida je strašna brbljavica, svaki dan me iznenađuje rečeničnim konstrukcijama, nevjerojatnim fondom riječi, ispravnim gramatičkim konstrukcijama, padežima, glagolskim vremenima. :shock:
    Mislim, još se vrlo dobro sjećam da je Patrik u toj dobi kad bi tražio cicu izustio samo "oće", to je bila jedna od pet riječi koje je govorio, a Frida kaže "mama, Ida majo dobi iku, Ida je maja beba, dobi majo ikicu, Ida majo iku papa" uglavnom ne gasi se dok ne dobije što je naumila. .
    Moja cura na prvi pogled izgleda kao nježno i milo stvorenje a zapravo ima karakter tvrdoglave aždaje. Vrlo je bistra i teško ju je nadmudriti, točno zna što hoće a još bolje zna što neće. Izluđuje me biranjem garderobe, posebnu pažnju pridaje čarapama , njih obično biramo i desetak minuta i nijedne nisu dovoljno dobre, i tako....
    Mogla bih sada unedogled.

Mi također spavamo zajedno u krevetu s razlikom što smo tatu iselili u dječju sobu i tako funkcioniramo već mjesecima. Frida se doduše ne budi po noći, cica negdje pred moje jutarnje ustajanje i to je to. Ali Patrik se ne da iz velikog kreveta, on je sad u nekoj plačimačak fazi, ne znam što mu je zadnje vrijeme. Npr. jučer sam išla navečer vani i Frida mi je mahala i pozdravljala me, a on je cmoljio da ne bi da ja idem, što mi nije radio otkad je imao valjda dvije godine.

Promijenila sam posao nedavno, zapravo od početka ove godine, pa se sada pomalo uhodavam na novom mjestu i nakon početne nervoze (jer sam 8 godina dotada radila isti posao) zapravo jako uživam.

Toliko zasad od nas, evo još jedna slika tvrdoglave princeze:
    http://img237.imageshack.us/img237/3572/11cc5.jpg

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hej pupoljčići!

Sve sam vas pročitala ali nemam vremena pojedinačno pisati već svima šaljemo virtualnu .

Nura je inače u nekoj, nazovimo to "čudnoj fazi", trenira nam živce, radi stvari koje zna da ne smije pri tome nas gledajući u oči i smješeći se. Brblja sve... i totalno mi je , već uvelike pjeva, melodiozno i sa tekstovima.

Evo i par fotki od nas do slijedećeg pisanja

nurica

Puse

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sada sam skužila da ne radi...

http://public.fotki.com/nura06/najnovije!!!-

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006