-
mina - wow, ovo je iznenađujuće da tako prođe noć kod bake!! Ponekad bi i ja to rado... posebno zato što smo blizu pa u slučaju frke ipak postoji rješenje,.. ali ne bi to nama (za sada) uspjelo bez suza.... neki dan je po danu prije spavanja strašno plakao kod bake....
A sto se posla tiče... ne znam što da ti kažem... ja sam radi djece stvarno (sada, realno gledajući) izgubila karijeru. Ajde, bit ću pozitivna i reći da je stavljeno na hold... ali puno love i puno poslovnog gušta je jednostavno prošlo pored mene... Da li žalim? Ne. Mislim da za to postoji vrijeme, a ovo slatko bebasto doba zaista prebrzo leti i mogla bi provesti život žaleći za time.. ili se odlučiti za još koje dijete jer nisam dovoljno upila od ovo dvoje slatkiša....
S druge strane, svaka je odluka ok. Ja nisam imala izbora, jer nije bilo unutar Hr i nije da nema dana kad me to muči i kad malo žalim i kad mi izgleda uzaludan moj trud koji je mogao biti okrunjen, a nije.... ali eto... to su rijetki dani.
U ostatku vremena, beskrajno uživam u svojoj djeci i zavidim ženama koje su jednousmjerene....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma