-
Bok ljudi
Jutro je pa imam malo slobodnih sekundi ... naime, moj cendravac upravo gleda Carse, već mi munjeviti izlazi na uši. Prvo je bio Traktor Tom, onda Riba Nemo, a sad Auuutiiiii. Po cijele dane bi mogao gledati. A sad kad je imao temperaturu i bio sav jadan onda sam mu znala i pustiti češće, inače imam foru kak je crtić samo ujutro.
Gnjavator je koliko i većina drugih klinaca, isprobava granice, igra se svakako, pa i opasno, sluša, u smislu da obožava slušat kaj pričamo ali ne ferma baš kad ga opominjemo .. i tak. Uglavnom je sladak. I fora. I pravi dečkić.
Danas je kooonačno malo bolje, šmrkljići se smiruju, kašalj isto, a i počeo je jučer jesti. Veseli me to, jer je bio totalni priljepak i baš tužan. A idući tjedan se selimo :D pa bolje da je zdrav.
Ja sam ogromna, kad stignemo, bum rekla MMu da okine koju fotku s malim da vam pokažem škembeštinu. Kit ubojica
Treće dijete smo spomenuli u kontekstu da se ne vidim u skoroj budućnosti ponovno trudna i ne vidimo se s trećim klincem. Zasad. No kak veli Anita, ak se pojavi želja - došla bu i klinka 
Za kraj, super sonično mi je kaj se selim u ovo trudno vrijeme, baš onak kad te ulovi želja za preokretanjem namještaja, premještanjem stvari (pravo gnježđenje) - taman tada bum ja to sve morala odraditi. Juhuhuuuu. Jedva čekam.
Odoh sad dečkima, pa idemo malo u kupovinu .. do tipkanja i puse svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma