AdioMare prvotno napisa
uh i ja sam se bome natražila dok ne koga ne potpišem.
ja jednostavno valjda moram iskomentirat kad na letim na ovakve teme.
ja ne znam je sam li ja glupa, premlada, nezaiteresirana, neinformirana, il sam se prekasno ukljucila na interenet, ali ja nalazim na teme za koje ne vjerujem da postoje, svaki malo vidim da ljudi izbacuju neku hranu najčešće meni dragu jer sam svejedač.... vjerujete mi da ja u svojih 25 godina zivota nisam naišla na nikog tkoje spomenuo vegetu u negativnom smislu.... kako ste vi poceli s tim onim kojima to nije u obitelji, ja otprilike znam da ne bi trebalo pretjerivat s pečenjem i onim sličnim stvarima svjetski poznata junk hrana, ali da cu baš čitat šta piše na kojem paketiću i onda još i to analizirat nekako nisam taj tip.....jesu li se na ovom forumu našli 99 % istomišljenika ili se drugi ne javljaju.... a što se tiče zdravlja volim bit zdrava i brinem se za zdravlje tipa, redoviti pregledi gin., zubara i sl. težina mi je ok, vrtim se ukurg s 3-4 kg gore -dole i eto tako.......ne znam možda sam stvarno neinformirana ,prezdrava za sad hvala bogu ili šta već......a možda me vodi i ona moja koja svih nervira.....samo jednom se živi...i volim papati sve i finooo

Ne znam, besmisleno mi je raditi drame oko jedne žlice vegete u juhi.
Odgovori s citatom