Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 51 to 100 of 281

Thread: Vegeta

  1. #51
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    Quote Originally Posted by Dijana
    Urota ili ne, probala sam juhu i bolonjez (jedino u ta dva jela stavljam vegetu), sa i bez vegete, i ipak mi je puno ukusnije sa vegetom. Pa je i dalje stavljam, ali ne pretjerujem s količinama. Migrene nemam, niti sam ih ikad imala.
    digresija: bez uvrede, zašto se ne može na lijepom hrvatskom reći "ne koristim vegetu" već ja sam "vegeta free", i to kako jedan, tako svi iza njega? :?
    pa probaj bar jednom umjesto vegete s MNG-om uzeti sušeno povrče "Zelenjava za juhu" od Kotanija

    isti efekt

  2. #52
    Dijana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    6,003

    Default

    Quote Originally Posted by MGrubi
    Quote Originally Posted by Dijana
    Urota ili ne, probala sam juhu i bolonjez (jedino u ta dva jela stavljam vegetu), sa i bez vegete, i ipak mi je puno ukusnije sa vegetom. Pa je i dalje stavljam, ali ne pretjerujem s količinama. Migrene nemam, niti sam ih ikad imala.
    digresija: bez uvrede, zašto se ne može na lijepom hrvatskom reći "ne koristim vegetu" već ja sam "vegeta free", i to kako jedan, tako svi iza njega? :?
    pa probaj bar jednom umjesto vegete s MNG-om uzeti sušeno povrče "Zelenjava za juhu" od Kotanija

    isti efekt
    Probala sam, i:

    a) efekt (okus) mi nije ni približno isti
    b) šta nije to zamjena za povrće u juhi
    c) vrećica mi toliko dugo stoji u ormariću (čitaj toliko je koristim) da joj je sigurno već istekao rok trajanja

  3. #53
    AdioMare's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,023

    Default

    Quote Originally Posted by Dijana
    Quote Originally Posted by Linda
    Quote Originally Posted by Dijana
    probala sam juhu i bolonjez (jedino u ta dva jela stavljam vegetu), sa i bez vegete, i ipak mi je puno ukusnije sa vegetom
    I meni, ali stvarno vjerujem da je to zbog toga što smo se navukle i upravo zbog toga sam čvrsto odlučila prestati s tim.
    Ah, po tome, navučena sam ja i na sol, jer mi je bez nje hrana bljutava, navučena na povrće, jer mi je juha bez povrća bljutava itd. Ne znam, besmisleno mi je raditi drame oko jedne žlice vegete u juhi.
    Dijana, čekala sam da te potpišem.

  4. #54
    Osoblje foruma apricot's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    zagreb, istočno od... svega
    Posts
    32,414

    Default

    ja nisam vidjela da netko radi dramu.

    ali činjenica je da je jelo bez vegete više svoje, da ne sliči na neko drugo jer vegeta ipak pojača okus i "prebaci" na svoje.

  5. #55
    AdioMare's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,023

    Default

    Quote Originally Posted by apricot
    ja nisam vidjela da netko radi dramu.

    ali činjenica je da je jelo bez vegete više svoje, da ne sliči na neko drugo jer vegeta ipak pojača okus i "prebaci" na svoje.
    Nisam primjetila. Ako se umjereno koristi kao hrana s malo Vegete, a ne Vegeta s malo hrane - nema razloga.

  6. #56
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    Quote Originally Posted by Dijana
    Quote Originally Posted by MGrubi
    Quote Originally Posted by Dijana
    Urota ili ne, probala sam juhu i bolonjez (jedino u ta dva jela stavljam vegetu), sa i bez vegete, i ipak mi je puno ukusnije sa vegetom. Pa je i dalje stavljam, ali ne pretjerujem s količinama. Migrene nemam, niti sam ih ikad imala.
    digresija: bez uvrede, zašto se ne može na lijepom hrvatskom reći "ne koristim vegetu" već ja sam "vegeta free", i to kako jedan, tako svi iza njega? :?
    pa probaj bar jednom umjesto vegete s MNG-om uzeti sušeno povrče "Zelenjava za juhu" od Kotanija

    isti efekt
    Probala sam, i:

    a) efekt (okus) mi nije ni približno isti
    b) šta nije to zamjena za povrće u juhi
    c) vrećica mi toliko dugo stoji u ormariću (čitaj toliko je koristim) da joj je sigurno već istekao rok trajanja
    pa vegeta jest povrče za juhu, posoljeno i pojačano
    da ne bi trebali plačati višu cjenu izrade vegete ubace kemiju, tj. MNG , koji samo pojača okus tog povrča

  7. #57
    Dijana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    6,003

    Default

    Pa ipak nastojimo prilagoditi jelo da bude jel'te nepcu ugodno, a za tijelo koliko-toliko zdravo. Jer najzdravije je kuhati meso i povrće na vodi ili na pari, vrrrrlo malo posoliti i tako kusati. (svaka čast tko tako radi.)
    Meni je inače stoput gore vrhnje za kuhanje koje sadrži brdo kalorija i potpuno prekrije okus jela.

  8. #58
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    Goli kuhar ne koristi Vegetu 8)

  9. #59
    Dijana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    6,003

    Default

    Quote Originally Posted by MGrubi
    Goli kuhar ne koristi Vegetu 8)
    Je li to ultimativni dokaz da Vegeta ne valja? Mgrubi, nemoj se ljutiti, nisam odoljela.

  10. #60
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    ne, nego da vrhunsku hranu, zdravu i ukusnu, jest moguće pripremiti


    stvar je samo načina razmišljanja

  11. #61
    Dijana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    6,003

    Default

    Quote Originally Posted by MGrubi
    ne, nego da vrhunsku hranu, zdravu i ukusnu, jest moguće pripremiti


    stvar je samo načina razmišljanja
    Kod mene nije samo stvar načina razmišljanja, već i, da oprostiš, guzice, koja će uvijek prije zinuti na pečeno nego na kuhano, na slano nego na neslano, na fino nego na bljutavo.
    Ali, i meni je vječna misterija zašto su stvari koje su fine, uglavnom nezdrave. :?
    No, svejedno, nastojim držati prehranu u nekakvoj ravnoteži, tako da kod mene recimo, nikada nema brze hrane, nema ni primjerice pomfrija, pohano je rijetko. A kuham svaki dan.

  12. #62
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    moja pečena koka je i zdrava i ukusna
    i radim je s mlincima

    pečem je bez kapi ulja, i bez vrečice za pečenje

    i bez MNG-a

  13. #63
    AdioMare's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,023

    Default

    Quote Originally Posted by MGrubi
    ne, nego da vrhunsku hranu, zdravu i ukusnu, jest moguće pripremiti
    Pa nije se nitko odrekao zdrave i ukusne hrane ako stavi u juhu malo Vegete. Kada kažem malo, mislim tako.
    U mojoj juhi se kuha minimalno: mrkva, peršin, korijen celera, cvjetača, crveni luk, poriluk, komadić kelja. Sjeckani list peršina dolazi na kraju.
    Ako imam, ubacim korabu i kupus.

    Kod mene je to stvar nepretjerivanja, pa nekako mislim da nismo ni ovisni, posebno ne o Vegeti. Kad je bi isparila, ne bi svijet stao jer ja malu vrečicu imam po godinu dana, a također kuham svaki dan.

    Grubi, čestitam.
    Onda još samo da se "riješiš" nemile kombinacije koke i mlinaca.

  14. #64
    Dijana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    6,003

    Default

    Quote Originally Posted by MGrubi
    moja pečena koka je i zdrava i ukusna
    i radim je s mlincima

    pečem je bez kapi ulja, i bez vrečice za pečenje

    i bez MNG-a
    Kužim, vjerojatno ubaciš u pećnicu pa se peče sama u masnoći koju pusti. NO, rekoh, MOJA guzica je u pitanju. Ja volim pečeno na ulju (malo ulja doduše, ali ipak). No volim i povrće kuhano na pari preliti maslinovim uljem (ne da pliva), nasjeckati bijelog luka i navali. Po meni, stvar (mudrost) je u umjerenosti i ravnoteži. Problema s kilima nemam i nikad nisam imala, pa mislim da, ako je to nekakav pokazatelj, ne griješim toliko u kuhanju.

  15. #65
    AdioMare's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,023

    Default

    Quote Originally Posted by MGrubi
    ne, nego da vrhunsku hranu, zdravu i ukusnu, jest moguće pripremiti
    Pa nije se nitko odrekao zdrave i ukusne hrane ako stavi u juhu malo Vegete. Kada kažem malo, mislim tako.
    U mojoj juhi se kuha minimalno: mrkva, peršin, korijen celera, cvjetača, crveni luk, poriluk, komadić kelja. Sjeckani list peršina dolazi na kraju.
    Ako imam, ubacim korabu i kupus.

    Kod mene je to stvar nepretjerivanja, pa nekako mislim da nismo ni ovisni, posebno ne o Vegeti. Kad je bi isparila, ne bi svijet stao jer ja malu vrečicu imam po godinu dana, a također kuham svaki dan.

    Grubi, čestitam.
    Onda još samo da se "riješiš" nemile kombinacije koke i mlinaca.

  16. #66

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    744

    Default

    AM, koliko je malo? Na koliko juhe koliko vegete?
    (ne provociram, stvarno me zanima)

  17. #67
    AdioMare's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,023

    Default

    Na lonac od 5 litara, otprilike žličicu i pol.

  18. #68
    pomikaki's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    8,507

    Default

    moji starci NIKAD nisu koristili Vegetu, i to zato što im je kemija struka pa su još pred 30ak godina znali o čemu se to radi.

    Tako je ni ja ne koristim - puno sam manje od njih dosljedna kad je riječ o zdravoj prehrani, ali to jednostavno nikad nisam ni jela pa mi ni ne fali. Ako mi neko jelo od povrća ima slab okus najradije dodam malo currija i još poneki začin, a za sva ostala jela mi ništa ne fali.

  19. #69
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    Quote Originally Posted by AdioMare
    Na lonac od 5 litara, otprilike žličicu i pol.
    to je tako malo da ti praktički i ne treba

    dakle ne fizička ovisnost, nego psihička

  20. #70
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    Quote Originally Posted by AdioMare
    U mojoj juhi se kuha minimalno: mrkva, peršin, korijen celera, cvjetača, crveni luk, poriluk, komadić kelja. Sjeckani list peršina dolazi na kraju.
    Ako imam, ubacim korabu i kupus.

    .
    i uz to koristiš "jednu žlicu Vegete" 8)

    sigurno ti nije ta navika upeglana u svijest?

    imaš više povrča nego sama Vegeta

  21. #71

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    744

    Default

    Quote Originally Posted by AdioMare
    Na lonac od 5 litara, otprilike žličicu i pol.
    Nije niti 1 žlica

    Ma pitam jer mi je upravo juha nešto u čemu ne bi trebalo faliti okusa.
    Za rižu mi je lakše skužiti - mislim na običnu solo bijelu. Njoj treba okusa, ali i tome se da doskočiti na razne načine.

  22. #72
    Dijana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    6,003

    Default

    Adiomare, jesu te uvjerili, to se nama samo pričinja da je juha s mrviiičak vegete ukusnija.

  23. #73
    AdioMare's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,023

    Default

    Zaboravila sam napomenuti da je to lonac od 5 litara u koju još ide sve nabrojano osim tekućine, a koliko god lagano kuhalo, nešto i ispari. Dakle, ne radi se o količini od 5 litara procijeđene juhe.

    Grubi, ne krkam odmah Vegetu. Prvo kuham neko vrijeme, potom probam i nešto mi zafali. Onda stavim malo Vegete.

    Mogla bih ja ne stavljati niti to malo, ali mislim da ne pretjerujem, pa se ne opterećujem. Uglavnom ju stavljam samo u mesna jela, jer ona sama po sebi podnose jače okuse. Laganom povrću ni ne treba više, nego malo soli.

    Dijana,

  24. #74
    retha's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    zemlja neizlazeceg sunca
    Posts
    1,599

    Default

    Quote Originally Posted by ms. ivy
    znam da to ne spada ovdje 8) ali moram, moram: zar vam hrana s vegetom nema sva isti okus, jeli juhu ili rižoto?
    Mislim da se to ne moze skuziti dok got se vegeta ne prestane koristiti. Bar je meni bilo tako. A MM nikad nije koristio vegetu, pa dok sam ja pocela kuhati (sve naravno s vegetom) poceo se buniti da mu sve ima isti okus.. nisam ga slusala nego sam i dalje po svom. Vegetu sam prestala koristiti jerbo sam skuzila da sam vegeta-ovisnik.. zbilja sam je trpala svuda..cak i u trajbana jaja. Ma koma.

  25. #75

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    na moru
    Posts
    371

    Default

    ja je ne koristim ali imam jednu vrecicu u kuci jer MM 'psihicki' misli da je jelo bolje s vegetom . On zivi u uvjerenju da je ja stavljam u svako jelo, jednom sam mu rekla da je nisam stavila i odmah se poceo buniti kako mu nevalja pa sam nakon toga ja prestala govoriti

  26. #76
    Honey's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    D.Resa
    Posts
    1,961

    Default

    Quote Originally Posted by ms. ivy
    znam da to ne spada ovdje 8) ali moram, moram: zar vam hrana s vegetom nema sva isti okus, jeli juhu ili rižoto? nikad je nisam koristila i uopće ne kužim čemu služi, osim uniformiranju okusa svakog jela u koju je dodana.
    Toliko mi je isti okus svakog jela s vegetom da kad sam kod svekrve na ručku ne znam dal jedem svinjetinu ili puretinu, a za juhu ne skužim jel goveđa ili pileća :shock: Sve ima jednaki okus i žuto je :/
    Uopće sam začine i sol drastično smanjila kad sam probala papicu koju sam kuhala malom za dohranu. Imala je posve drugi okus - po namirnicama od koje sam ju kuhala.

  27. #77
    vlac's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    302

    Default

    Vegetu koristim kod spremanje juhe od mesa, ali u maloj količini i svaka juha ima okus po vrsti mesa!!!
    Ne vegetim meso ni priloge, a kamoli salate - mislim da to stvarno nije potrebno!

  28. #78
    Linda's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3,113

    Default

    Jučer sam prvi put jela bezvegetnu juhu a da mi nije falila.
    Pozdrav od bivše ovisnice!

  29. #79
    wewa's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Sarajevo
    Posts
    3,187

    Default

    Quote Originally Posted by Linda
    Jučer sam prvi put jela bezvegetnu juhu a da mi nije falila.
    Pozdrav od bivše ovisnice!
    :D

  30. #80
    Osoblje foruma apricot's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    zagreb, istočno od... svega
    Posts
    32,414

    Default

    Linda, jesi li bacila teglicu/vrećicu/štoveć?

  31. #81
    Linda's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3,113

    Default

    Potrošili smo prije 2-3 tjedna zadnju žlicu vegete i odlučili ne kupiti je više. Nema joj ni traga, ako se brineš da ću pokleknuti u trenutku slabosti.

  32. #82
    Davor's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8,984

    Default

    Znači imamo klub liječenih ovisnika: Hello Linda

  33. #83
    Linda's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3,113

    Default


  34. #84
    bucka's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    zagreb
    Posts
    5,074

    Default


  35. #85

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    216

    Default

    Vegetu već nisam kupila godinama. Osnovni začin mi je sol, papar ponekad i u tragovima. Mljevena paprika isto tako. Juhe, variva, marinade za meso, ma sve što kuham mi je najbolje su puno svježeg povrća. Ne kupujem niti ikakve druge mješavine sušenog povrća i prema njima sam užasno nepovjerljiva.
    Nema mi boljeg nego u juhu, variva nasjeckati svježi peršun......
    E, budući da patim od migrene koje susada, istina, nešto rjeđe a u djetinjstvu i adolescenciji su me ubijale, možda bih sada mogla vegetu okriviti za nju jer se u mojoj obitelji vegeta koristila.

  36. #86
    monax's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    N.Zagreb
    Posts
    1,344

    Default

    I ja sam danas imala treći ručak bez vegete i čak juhu onako blijedu mljavu,..ali pojelo se.
    Najbolja mi je bila riža, suprugov komentar: Aaa vidi kako je bijela!

    Ozbiljno sam se uplašila.

  37. #87
    retha's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    zemlja neizlazeceg sunca
    Posts
    1,599

    Default

    Quote Originally Posted by Davor
    Znači imamo klub liječenih ovisnika
    Ajme..kak je to zapravo tuzno..
    A hrvati tako ponosni na vegetu..

  38. #88
    Osoblje foruma apricot's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    zagreb, istočno od... svega
    Posts
    32,414

    Default

    pa stranci ne razumiju što mi ovdje pišemo 8)

  39. #89
    retha's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    zemlja neizlazeceg sunca
    Posts
    1,599

    Default

    Quote Originally Posted by apricot
    pa stranci ne razumiju što mi ovdje pišemo 8)
    Ali razumiju svoj jezik..
    Gdje got se vegeta prodaje njen sastav je preveden na jezik koji se koristi u toj drzavi.

    No dobro..to znamo da nitko ne cita ta mala slovca..

  40. #90
    Davor's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8,984

    Default

    Ih, pa nemojte tako. Za spravljanje kineske hrane po novovjekim kuharicama potrebno je imati na zalihama i čisti glutaminat. Frendovi su me svojevremeno snabdjeli s nekakvom količinom, ali ga nikada nisam koristio. Naime, izmislili su cijelu novu kategoriju percepcije hrane samo u svrhu propagiranja glutaminata: moma. Dovoljno je znati formulu:
    moma = glutaminat

  41. #91

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,557

    Default

    Kupila sam Alnaturine kocke, a jucer u Austriji i Alnaturinu mjesavinu bilja ...i na odvikavanju sam zbog ovog topica... pa vam javim kako mi ide, danas prvi put kuham rucak bez vegete :D

  42. #92
    zhang's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    GYM
    Posts
    5,117

    Default

    evo i recept kako napraviti domaću mješavinu:
    http://www.crochef.com/index.php?pag...=cat&string=25

  43. #93
    ivananeda's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    PARACIN,srbija
    Posts
    292

    Default

    :shock: QQ... A JA SAMO VEGETU I VEGETU. Moracu na lecenje. Posle ovog topika, menjam se. U Srbiji, nikad necu nesto drugo nego samo vegetu...

  44. #94
    Freyja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    1,920

    Default

    Vegetu pokušavam izbaciti iz prehrane, iako još nisam potpuno uspjela (ali skoro). Za juhe, variva i sl. obavezno koristim "Zrnetu" (zdrava inačica Vegete, s ekološkog imanja Zrno) - sastojci - mrkva, peršin, pastrnjak, celer, ljupčac, sol. Može se kupiti u Ličkoj 27, iza hotela International, ako ste iz Zagreba. Za one koji nisu iz Zg, postoji mogućnost narudžbe. I naravno, u juhe dodam i sve moguće povrće koje imam u kući. Ali što dodate u, recimo, meso koje "pacate" (pogotovo za roštilj) a da ima dobar okus (osim soli, češnjaka, peršina,...)? Tu, nažalost, ipak dodam Vegete.

  45. #95
    retha's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    zemlja neizlazeceg sunca
    Posts
    1,599

    Default

    Mi ne pacamo meso pa jelte nemamo tih problema 8)

  46. #96
    Freyja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    1,920

    Default

    Quote Originally Posted by retha
    Mi ne pacamo meso pa jelte nemamo tih problema 8)
    E da. Ja, nažalost, izdržala samo godinu i pol bez mesa - ne zato što ga ne volim, nego ono - iz ljubavi prema životinjama, ali je kod mene bio slab karakter. Tješim se da je to zbog "0" krvne grupe. Kao fol, prehrana po krvnim grupama, kažu da je ovoj krvnoj grupi potrebno meso. Stvarno ga povremeno volim pojesti, posebno mladu janjetinu. Što ćeš, ne mogu odoljeti.

  47. #97
    MGrubi's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Šibenik
    Posts
    10,389

    Default

    pac za meso mi ovisi da li je mješano ili ne
    mješano meso ide samo u toplu slanu vodu s malo ulja
    klasik: vino, češnjak, peršin, sol, papar
    tu i tamo: ruzmarin, origano, luk, crvenu papriku

  48. #98

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,908

    Default

    mi dan prije meso za roštilj stavljamo u pac,ali baš nikad s Vegetom!
    meso posolimo,slažemo u posudu ,polijeva se uljem,puno puno češnjaka i papar
    drugi dan kad se otklopi-božanstveno,stvarno bi bila šteta te mirise pokriti umjetnim Vegetinim

    jedina stvar gdje mi je Vegeta nezamjenjiva je žličica u juhu
    nije mi dobra bez nje,uvijek probam bez,no na kraju stavim

  49. #99
    mama courage's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    7,324

    Default

    Quote Originally Posted by MGrubi
    ne, nego da vrhunsku hranu, zdravu i ukusnu, jest moguće pripremiti
    i to mi bas englez mora reći.


    digresija: bez uvrede, zašto se ne može na lijepom hrvatskom reći "ne koristim vegetu" već ja sam "vegeta free", i to kako jedan, tako svi iza njega?
    samo šuti, to se one postrojavaju.


    ne koristim vegetu. koristim mirador. . volim tu vrstu začina uglavnom u jelima sa sirom i jajima (zapečeno, gratin i sl). inače koristim svicarske začine i donosim ih u hr. tko zna za migros, sve će mu biti jasno.

  50. #100
    retha's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    zemlja neizlazeceg sunca
    Posts
    1,599

    Default

    Quote Originally Posted by mama courage
    digresija: bez uvrede, zašto se ne može na lijepom hrvatskom reći "ne koristim vegetu" već ja sam "vegeta free", i to kako jedan, tako svi iza njega?
    samo šuti, to se one postrojavaju.


    A zbilja mi nije jasno zasto je nekome problem sto se koristi izraz "vegeta free" ?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •