Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: PEDIJATAR LUČEV / PEDIJATRICA ŽUPIĆ

Toby

Početno PEDIJATAR LUČEV / PEDIJATRICA ŽUPIĆ

Bok svima, ima netko iskustava sa pedijatrima Župič i Lučev? Koga bi preporučili za dijete?

Toby

Početno

HALLO LJUDI, POMOĆ......

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo kod zupic!
    a motda bi radje kod luceva!!manja je guzva!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

preporučam Lučeva :D mi smo kod njega.
    bila mi je frendica kod Župić kad je L bio na GO i veli da nije loša
    ali neznam da li on još prima , prošle g imao je i previše pacijenata

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Gužva je posvuda. Samo mi se čini da je kod L malo bolje organizirano.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja glasam za dr Lučeva (Oskar). Imam divna iskustva s njegovim radom, oboje klinaca su mi bili kod njega i jednom rječju - super je! Izvrstan liječnik, s klincima se uvijek zafrkava što njih opušta i veseli i prilično je organiziran, i što je meni važno ne dijeli antibiotike bezveze...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maza36 prvotno napisa
    Ja glasam za dr Lučeva (Oskar). Imam divna iskustva s njegovim radom, oboje klinaca su mi bili kod njega i jednom rječju - super je! Izvrstan liječnik, s klincima se uvijek zafrkava što njih opušta i veseli i prilično je organiziran, i što je meni važno ne dijeli antibiotike bezveze...
    x
    jedini problem je što će ga P uskoro "prerasti" :/

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo kod Lučeva i jako smo zadovoljni. meni je jako bitno ovo što je maza napisala da zna s djecom i kad mu nije jasna situacija odmah šalje na vađenje krvi tako da ti dijete neće antibiotik piti reda radi.
    i kćer je bila kod njega do devete godine kad su nas torpedirali ovi sa HZZO-a jer je bio pretrpan.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

župić izgleda nije tak organizirana ko lucev, ali isto ne dijeli bas tak antibiotike!
    UVIJEK nas posalje na vadenje krvi!!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo mene koja ne volim dr. Lučeva. Nismo kod njega bili prijavljeni, ali je M. dobila inijekciju na dežurstvu (nosili smo je sa sobom). Ne sviđa mi se njegov pristup: kod dr.-a očekujem da obrati pažnju na pacijenta (u ovom slučaju moju kćer), a ne da zašprehava mamu. Malu nije ni pogledao kak spada. Mislim, čemu preslušavanje stetoskopom ako u isto vrijeme priča viceve. Konkretno, u ovom slučaju je baš to preslušavanje bilo važno jer je M. dobivala antibiotik zbog bronhitisa. Ja volim ozbiljne doktore, a Lučev mi to nekak nije.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

imam 36 godina i bila sam medju prvim njegovim pacijentima kad sam bila klinka (jos u vojnoj bolnici u vlaskoj, pa kasnije u dubravi)

da mi nije na totalno suprotnom dijelu grada svakako bih vodila kcer njemu: pamtim ga kao jako angaziranog lijecnika (naime bio mi je lijecnik do 15te godine, tako da ga stvarno pamtim) a znam da su i moji roditelji bili odusevljeni kad se pojavio (dotadasnji pedijatri su me hranili antibioticima kao pez bombonima)

moja jako dobra prijateljica iz kustosije vodi oboje klinaca njemu i prezadovoljna je

mana: pred peznzijom je

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi smo kod doktorice, nije loša ali nisam niti nešto posebno oduševljena.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo kod Lučeva, jako smo zadovoljni, ne dijeli antibiotike za bilo kaj, podržava dojenje (iako ima naljepnice i kalendare omraženih proizvođača, al tak je valjda svugdje). Kada smo tražili pedijatra pitala sam svoju doktoricu za mišljenje (radi u istom DZ) i rekla mi je da su i Lučev i Župić i treći pedijatar (kojem se sad ne mogu sjetiti imena) jako dobri, a da bi ona izabrala Lučeva zbog iskustva. Za tog trećeg doktora mi se nije svidjelo što se bebe moraju za pregled skinuti već u čekaonici, ali inače sam čula sam pohvale. Međutim, sestrična je prije tri tjedna htjela malog upisati kod Lučeva, ali nema mjesta tak da su kod doktorice Župić i također je zadovoljna.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

treći je doktor Vujasić, i nije točno da se bebe moraju skinuti vani u čekaonici. Mi jako zadovoljni, jedina mu je mana ili ti vrlina što je detaljan pri svakom pregledu pa se malo duže čeka, ali isplati se.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedina mana koju smo mi primijetili kod Vujasića je gđa sestra
    On mi je inače jako OK

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ana1 prvotno napisa
    treći je doktor Vujasić, i nije točno da se bebe moraju skinuti vani u čekaonici. Mi jako zadovoljni, jedina mu je mana ili ti vrlina što je detaljan pri svakom pregledu pa se malo duže čeka, ali isplati se.
    Sorry, tako sam prije godinu dana čula od prijateljice.

Toby

Početno

ne znam sad ni sama više....i ja čula da je župić malo smotana, a lučev nonšalantan...

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mi smo kod Lučeva i neopisivo su me razbjesnile epizode njihovog CJELODNEVNOG (naravno, u okvirima radnog vremena) nejavljanja na telefon! Posljednji put sam ostavila mobitel da automatski bira broj svakih par sekundi i nitko se nije javio.

Nakog jednog razgovora neugodnog, gle čuda, ponovo se javljaju. A sestra je ljubaznija nego ikad.

Što se tiče dr. Lučeva, ponekad mi malo zasmeta zašprehavanje, jer tome u poslu nisam sklona. Ali dok god mi liječi dijete kak' se spada i ne daje PEZ (antibiotike) bombone, ja zadovoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tashunice, nas ce uskoro torpedirati jer imamo 9 godina. Da li si prebacila dijete kod nekog lijecnika u istom DZ, ako jesi - kod kojeg i jesi li zadovoljna?

Mi smo vec duugo kod treceg i mi radije cekamo par sati kod dr. Vujasica koji stvarno pregleda dijete u milimetar nego brzinski pregled s metra udaljenosti.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa
    Tashunice, nas ce uskoro torpedirati jer imamo 9 godina. Da li si prebacila dijete kod nekog lijecnika u istom DZ, ako jesi - kod kojeg i jesi li zadovoljna?
    da na žalost prebacila sam se i totalno fulala.
    sada dijete ne mogu više nikome prebaciti u tom DZ, jer im nije praksa uzimati pacijente od kolega
    imena dobiješ na pp.

što se tiče lučeva i njegovog zapričavanja ne smeta mi ni najmanje sve dok mi dijete liječi kako treba. kod njega smo punih osam godina što jedno, što drugo dijete, nikada nije fulao dijagnozu, uvijek me ispravno savjetovao i slao na prave adrese.

mi smo jednom bili kod dr župić na zamjeni i zavukla mi je dijete, bez obzira što sam joj rekla da točno znam što joj je, nije me htjela poslušati i tu je dobila debeli minus s moje strane.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo na prvom pregledu bili kod L. jer je Ž. bila na godišnjem i čini mi se sasvim o.k.
    Dosta je temeljit kod pregleda,nježan,odgovara na sva pitanja.
    Inače smo kod Ž. i ona mi je sasvim u redu;potiče moje dojenje,temeljita kod pregleda,nježna (uvijek priča ptičicama i oni joj se smješkaju),ne osjećam nikakav pritisak niti žurbu.Med. sestra je isto dobra.Jedina mana su gužve,no imam osjećaj da je tako kod svih.
    Mislim da nećeš pogriješiti za koga god da se odlučiš.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U svakom slucaju Lucev.
    Puno puta nam je pomogao. Treba se naviknuti na specificnu vrstu humora, mozda katkad i neprikladnu za pedijatrijsku ordinaciju, ali otkako je pomogao u par kriznih situaciju, prihvacam stoseve.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mojoj je juniorki spasio život, u vrijeme kada je tadašnja naša dr (Šarić) bila na go, a dr Župić je rekla da nam ona ne da uputnicu i da neka ćekamo svoju dr koja se vraća "već slijedeći tjedan". Lučev mi je bez mog pitanja sam dao uputnicu, umirio me i mala je taj dan hospitalizirana i sutradan operirana. Ne želim ni misliti o tome što bi bilo da sam poslušala dr Župić i da nije bilo Lučeva :/ Stvar je ila ful ozbiljna i radilo se o životu moga djeteta.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

molim informaciju: kako radi dr. Župić, kad ujutro, kad poslijepodne?
    ne javlja mi se nitko na telefon, pa da znam...

hvala

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Najbolje ti je nazvati centralu na 01/3774-444 i provjeriti. Ne mora značiti da ne rade iako ti se nitko ne javlja.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Što se tiče nejavljanja na telefon, mislim da se rijetko koji doktor javlja.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj filipova mama prvotno napisa
    Što se tiče nejavljanja na telefon, mislim da se rijetko koji doktor javlja.
    ali se sestre javljaju, naravno, kad stignu
    hvala na broju

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj macka prvotno napisa
    molim informaciju: kako radi dr. Župić, kad ujutro, kad poslijepodne?
    ne javlja mi se nitko na telefon, pa da znam...

hvala
    parni ujutro, neparni popodne

(nas ped je u suprotnoj smjeni pa znam)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •