Citiraj krkan26 prvotno napisa Vidi poruku
Dobar dan,ja sam novi ovdje,posjedujem klineferterov sindrom od rođenja XXY,ako koga zanima šta u vezi toga nek pita ?
Kako sam saznao da imam K.S. ?
Pa ja i cura a sad žena smo bili u vezi 12 g. i nikako nije mogla zatrudnit,prošli smo sve testove i ustanovili su da ja imam K.S. u Rijeci na medicinskom fakultetu(tamo je DNK analiza krvi),znači ja sam totalno sterilan po tom pitanju..ali ima lijeka i za mene a zove se Nebido injekcija svakih 10 tjedana doživotno..sa Nebidom se mogu nosit kroz sve životne frustracije a bez njega je depra teška..
Ja i žena za sad imamo dijete a to je druga i duga priča...za sve postoji lijek
Poštovanje, imam 23 g., i nakon što 2 god znam da imam azoo (tražio drugo mišljenje zbog problema s mokrenjem, a poslan na spermiogram), prije 2 mjeseca sam saznao i za K.S. (dugo sam čekao nalaz). Curu još nisam ni imao (jer gle čuda oduvijek sam povučen), a sad znam za ovo. Još nisam načisto je li bolje što znam za to ili ne. Ne nosim se s tim baš najbolje, predstavlja mi popriličan problem kod pristupa curama, jer mi je stalno na pameti da sam roba s greškom ili ono kad bih joj trebao reći za to, ako se možda skontam s nekom.
Samo zbog tog Nebida mogu reći da je dobro što znam, jer bih inače izludio zbog manjka energije,koncentracije...
Tako da bi mi bilo drago ako možete reći nešto više o svome slučaju. Jeste posvojili dijete ili? Kako je Vaša supruga reagirala na tu činjenicu? Kvaliteta života prije i poslije saznanja? Svaki savjet je dobro došao.