Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: AUTOIMUNE BOLESTI

meliss@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno AUTOIMUNE BOLESTI

Evo vec godina kako je moja sestogodisnja kcerka oboljela od jedne autoimune bolesti(henoch-schonlein purpura). To je oblik vaskulitisa gdje dolazi do upale sitnih krvnih sudova prouzrokovan talozenjem imunokompleksa.Sve je trajalo ukupno 3 mjeseca, sa pratecim komentarom ljekara:,ne znamo da li i kad se to moze ponoviti!

Ne trebam pojasnjavati koliko sam prestravljena ostala, tako da i dan danas osjecam nemir i nelagodu, te ju pregledam svakodnevno u strahu da cu naici na znakove recidiva!

Naravno sve ovo vrijeme iscitavam po internetu sve sto nadjem o autoimunim bolestima, ali s obzirom da su one prilicno rijetke, jako je tesko naici na supatnike, narocito kad su djeca u pitanju!

Da li tko od vas ima sl. problema?

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

JOJ meliss@ jako mi je žao zbog tvoje curice.
    ~~~~~~~~ da se bolest neće vraćati.

meliss@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala mnogo

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moja sestra je to imala u slicnoj dobi. nikad nije recidiviralo.

meliss@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

To je dobra vijest, mada u mom gradu postje 2 djevojcice-tj. jedna od njih je djevojka,koje su imale recidive nakon 3 godine!

Ono sto je najgore je da bolest moze zahvatiti bubrege,crijeva ,mozak,....
    Na srecu da je moja A. imala blazi tok bolesti, a nije dobro sto je sve to trajalo 3 mjeseca tj. 1 mj. plus dva recidiva jos tada!Bar dr kaze da to nije uobocajeno

sasa, da li se sjecas toka bolesti kod sestre? Da li je imala bolove u zglobovima, unutrasnje krvarenje , zahvacene bubrege? Da li su joj ukljucivali kortikosteroide? Koliko je sve trajalo? Da li je poslije imala problema sa hipoglikemijama?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •