Vraćam se forume tebi...falili ste mi svi.
Evo 3 sličice mojih glumica:
http://public.fotki.com/IrenaCV/sekice/
Vraćam se forume tebi...falili ste mi svi.
Evo 3 sličice mojih glumica:
http://public.fotki.com/IrenaCV/sekice/
Baš mi je drago da ste se vratile u punom sjaju!
opa, fidji :shock:
preslatke su ti cure, kako su narasleeeeeee :shock:
jeste to u novom stanu ?!
Kako je AL narasla! Meni je ona još uvijek mala sisavica sa onog photo sessiona![]()
Prekrasne su ti kćeri![]()
Ajmeeeeeeeee![]()
![]()
Fala od ponosne majke.![]()
Zadnja godina nam je bila totalno luda...preselili u novi stan, bili bez telefona i interneta, promijenila posao, kupila auto i počela voziti nakon 10 godina...
Cure su![]()
!
Kako je na novom poslu ? Sjećam se tvojih dvojbi oko putovanja ?
prekrasne curice![]()
![]()
Preslatke su ti plavušice![]()
![]()
A prizor s treće slike mi je totalno poznat- zelena voda od tabletice iz DM-a, ha? Mojima nijedno kupanje ne prođe bez pofarbane vode.
Ja moram priznati da su mi te tabletice grozne (imam malo fobiju od kemikalija u kadi jer obje imaju nježnu kožu), ali curama se to jako sviđa i ne smeta im.
Maria, posao je ok. Koliko mi je grozno putovati s jednog kraja grada na drugi (skoro 50 kn), toliko je to super stvar jer sam počela napokon voziti i sad juriiiiiiiiiiiim po obilaznici u svom blisatvom autu.![]()
Baš mi je drago![]()
Fidji, lijepo te opet vidjeti i čitati.![]()
Cure su prekrasne![]()
Fidji prvotno napisa
, bravo
a curke su stvarno za pokazivanje! Ima još?
cure su prekrasne!
a mene prosvijetlite s tim tableticama iz DM-a(tko što gdje koja polica koliko), jerbo ja trošim para i para na zelenu kupku iz lusha (koja nije puna kemikalija ali košta)
Joooj znam za to. Mi smo ih dobili za rođendan al jednom smo stavili i kad mi je voda bila onak spooky plaaaaava nismo više to mogli gledat.Fidji prvotno napisa
Sorry na offtopičarenju, ali moram odgovoriti.
Mojim curama je kupanje obavezan svakovečernji ritual i super prilika za igru, a lude su za raznoraznim kupkama, solima, mjehurićima... i uvijek bi me, dok nismo još otkrile ove DM-ove dječje, žicale da im pofarbam vodu s onom običnom solju (za odrasle) i to mi baš nije bilo drago, ali nakon što sam jednom popustila i vidjela da im apsolutno ne smeta, to je prešlo u apsolutni "must", a kad sam otkrila da ima toga i za klince, nitko sretniji od mene.lutonjica prvotno napisa
Dakle, Lutonjice, u DM-u na dijelu gdje su kupke i šamponi s onim DM-ovim medekom (kod nas nije kod baby kozmetike, nego bliže šamponima i kupkama za odrasle), plastična kutijica tuljac, kao ona za šumeće tablete. Imaš u tri boje i tri mirisa. Oko 13 kn, mislim da ima 10 ili 13 tableta, nisam sigurna.
Budući da moje curke nemaju nimalo osjetljivu kožu, ne zamaram se oko traženja posebne kozmetike, nego uvijek kupim "nešto za bebe/djecu" što fino miriši i što njih veseli. Da su osjetljivije, sigurno bih se drukčije postavila.
majko moja, pa ema je ISTA ti :shock: a ana je naraaaasla...
prekrasne su ti curke![]()
samo, jesi li sigurna da zelis imati ovu golisavu sliku u kadi na netu? :/ :/
Fidji, curke su ti preslatke. Narasle su.![]()
Nisam mogla odoljeti onoj sličici u kadi.![]()
(Matilda daj pošalji koju novu sličku svog dečka.)
super su cure!
a sto se boje u kadi tice, i moji su ludi za time. ali bolje da ne stavim slike. oni, naime, pomijesaju sve boje kako bi dobili boju - govna! i onda kad ih fotkam rade zgrozene face i zacepe nos kao da je stvarno grozno i smrdljivo![]()
Divne su.![]()
![]()
Dobro nam doša ponovno, a curke su ti bombončići![]()
doša=došla![]()