Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: rasprodaja na portalu htnet

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno rasprodaja na portalu htnet

http://www.htnet.hr/fset.html

ne znam da li je dobar link, ali se nalazi u rubrici lifestyle, obitelj i dom - obiteljske vijesti.

hvala curama iz redakcije

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bilo je i neki dan:

Nova rasprodaja udruge RODA u Tvornici

Udruga RODA - Roditelji u akciji ponovno poziva na sezonsku rasprodaju dječje opreme i igračaka koja će se održati 27.veljače u zagrebačkoj Tvornici od 9 do 13 sati

Cijena ulaznice iznosi 5 kuna za odrasle, dok je za djecu ulaz besplatan.

Po izuzetno povoljnim cijenama u Tvornici će se moći naći benkice i bodići, majice, hlače, odijelca za djecu također. Tu će se još naći i rabljene igračke, ali i veliki artikli poput kolica, stolica za hranjenje i sl.

Robu doniranu RODI koja neće biti prodana, udruga će proslijediti domovima za djecu. Roba preostala od prethodne rasprodaje donirana je Dječjem domu u Brezovici.

Detaljne informacije mogu se dobiti mailom roda@roda.hr ili na telefon 091/ 586-3717.

srijeda, 16.02.2005.

Sezonska rasprodaja rabljene dječje opreme

Udruga RODA - Roditelji u akciji ponovno poziva na proljetno-ljetnu rasprodaju dječje opreme i igračaka koja će se održati 27. veljače 2005. u Tvornici, Šubićeva 2, od 9 do 13 sati

Ako ste zainteresirani za prodaju ili donaciju rabljene dječje robe, opreme ili igračaka, kontaktirajte broj telefona 091/586-3717 najkasnije do petka, 25. veljače. Odjeća će se predavati Rodinim volonterima u Tvornici, Šubićeva 2, 23., 24. i 25. veljače od 9 do 20 sati.

Prodajom dobivate 70 posto prodajne cijene, a 30 posto ide organizatoru - Udruzi RODA. Donacije dobro očuvane rabljene dječje opreme su također dobrodošle, a sve prikupljene artikle prodavat će Rodini volonteri.

Sredstvima prikupljenim ovim putem Roda će financirati nastavak brojnih projekata - pomoć majkama u dojenju, poboljšanje uvjeta u rodilištima, vrtićima i školama te sigurnost djece u prometu samo su neki od njih.

Posjetite rasprodaju u Tvornici, gdje možete naći očuvanu rabljenu opremu za vaše dijete po nevjerojatno povoljnim cijenama: benkice i bodići već za nekoliko kuna, majice, hlače, dječja odijelca...

Tu će se još naći i rabljene igračke, ali i veliki artikli kao što su kolica, stolice za hranjenje i sl.

Doniranu robu koja ne bude prodana proslijedit ćemo domovima za djecu, baš kao što je roba preostala od prethodne dvije rasprodaje donirana Dječjem domu u Brezovici i organizaciji Djeca prva.

Za detaljne informacije obratite se na mail: roda@roda.hr

utorak, 22.02.2005

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam jučer popodne pitala ivaricu - i rekla je da nije poslan nikakav zahtjev za objavu.

onda sam poslala mail curama iz redakcije (onaj koji sam i ja dobila na svoju adresu) - i danas vidim da je tamo.

da li je konačno proradio telefon, jer jučer nije radio????

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dvaput je dvaput!

ivarica

Početno

snasli smo se za telefon

nije poslan zahtjev na htnet, tenks sto si to obavila

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003