Srdačan pozdrav svima,
Evo ja sam relativno nov na forumu. Dosta često vas čitam i sada sam se eto ohrabrio napisati ovu temu. Pokušao sam već na 2 foruma i nigdje nisam dobio malo konkretniji odgovor koji bi mi pomogao.
Dakle kao što i sam naslov teme kaže, imam problema sa erekcijom. Dosta ju teško postižem, i kada ju uspijem postići neki put traje samo sekundu ili dvije što zahtjeva da ga munjevitom brzinom ubacim. Nakon što se 2 ili 3 puta ukruti, kasnije više neće. Također imam problema sa libidom.
Nakon uspješne erekcije i uspješnog seksualnog odnosa koji završi sa mojim orgazmom stvari se malkice promjene. Dakle, nakon orgazma, pola sata, sat, dva i tri, a ponekad i cijeli taj dan, erekcija funkcionira kako treba. Bez problema se digne i stoji poprilično dugo, ukratko, radi kako bi trebao.
Imam par pitanja:
1. Htio bih da mi preporučite nekakve tehnike i ishranu za pospješivanje erekcije i libida (Može i kojekakve preparate tipa Vitaseng ako imaju učinka, tjelesne aktivnosti, bilo što što bi mi moglo pomoći)
2. Zna li itko što se to u organizmu desi da nakon orgazma sve radi kako bi trebalo, jer možda ako to odgonetnem, odgonetnuti ću i što me koči kada bi prvi puta trebao postići erekciju, jer ako nakon sat vremena sve radi kako bi trebalo, onda si mislim da možda i nije pitanje u ishrani, tjelovježbi i nedostatku nekakvih tvari u tjelu, a možda se nešto i oslobodi sa orgazmom.
Svaki savjet je dobrodošao![]()