OK, imamo problem. Iskreno,nadam se da je samo neka faza...
Roko je do sada bio stvarno super djete. Jako je društven, komunikativan, bez problema ide u vrtić, obožava se družit s djecom. Preko dana spava 2-3 sata popodne, noć prespava savršeno, čvrst san od nekih 21,22 do 8,9 ujutro. Bar je tako bilo.
Već nekih mjesec dana je strašno vezan za tatu. Svaka druga riječ mu je "tata" i sve traži da tata radi. Npr,ja kažem dođi da ti dam vode, a on meni "ne mama. tata". U zadnje vrijeme je počeo pretjerivat. Ne skida se s tate uopće. Hoće da ga tata stalno nosi (mene nikad ne traži da ga nosim). Kada tata odbije počinje cvilit i plakat i ne prestaje.
Noći su postale katastrofa. Roko spava s tatom u sobi, ja s maleckim u drugoj sobi. Roku treba sat i pol da zaspi,cijelo vrije ppnavlja "tu je moj tata" i to onak cvilećim glasom. Kada tate nema navečer uspava ga baka i onda govori "nema tata". Već 2 noći za redom se budi svakih 2-3 sata cvileći "tu je moj tata"(te 2 noći ga je tata uspavao) Ne kužim kaj mu se dešava...
Jel to neka reakcja na Dominika? Prema njemuje savršeno dobar,niti malo ljubomoran, mazi ga, pazi, premata,kupa...savršeni stariji brat. Možda mora nekako odreagirati...
Svaki savjet je dobrodošao. Jel se desilo nekome nešto slično?