Stranica 10 od 12 PrviPrvi ... 89101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 580

Tema: Zabrana pušenja na javnim mjestima

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Isto kao što nisam vidila stravičnu muku i nervozu i nemogućnost mojih kolega da se dignu s radnog stola, odšetaju 10 metara do prostorije u kojoj se puši. Oni su vidjeli, ali nisu vidjeli bada u tome da se svi dimimo. Nisu vidjeli da je meni muka, da me boli glava, da mi suze oči - ma, naviknut ću se, valjda. Da ne govorimo o besmislenosti toga da imam iste zdravstvene posljedice kao osoba koja je za sebe pušenjem preuzela taj rizik svojevoljno. Nespojivo i treba viša sila urgirat - ja tako mislim.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Ja imam osjećaj da se stalno ponavljam. Adiomare, šta ti misliš?
    Mislim da fali malo začina.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Ja imam osjećaj da se stalno ponavljam. Adiomare, šta ti misliš?
    Mislim da fali malo začina.
    Ko što poslovica reče - ponavljanje je majka znanja . Valjda će se neko sad vratit s pauze da malo začini, ja odoh malo izvan cyberspacea...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ina33, grozno mi je to što pišeš. Mi na poslu imamo pušionu i svi uredno odlaze u istu bez ikakvih problema.
    Kod vas nije stvar ne/tolerancije, već nekulture.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa u toj državi ima puno pušača, i ti pušači su njeni građani, isto kao i nepušači. I oni isto pune državnu kasu. Država bi se mogla pobrinuti za njihove pušačke potrebe, da ih održi koliko-toliko zadovoljnim. U konačnici u svom interesu.
    Pušači ujedno i prazne državnu kasu, u puno većem broju od nepušača koriste zdravstvene usluge.

A vi što predlažete odvojena pušačko - nepušačka mjesta, kako bi se to moglo postići? Jer ono odvajanje mjesta u kafiću mi je bio čisti idiotizam. Sjednješ na mjesto za nepušače a metar dalje od tebe netko dimi ko lokomotiva. A sjedi na mjestu za pušače. :/

A vidim kako nekolicina ističe kako je kafić izbor, dakle tamo nepušači ne moraju odlaziti (svaki put se naježim s koliko se jednostranosti i drskosti ovo izriče), za razliku od radnih mjesta, autobusa, katedra... Da se još uvijek puši u npr. autobusima rekli biste da nije obavezno putovati autobusom, to je izbor, može se i vlastitim autom...

A osim toga, većina ljudi se s poslovnim partnerima susreće upravo u kafićima, dakle u tom smislu kafić nije razonoda.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, ako pljuge poskupe na 200 kuna ekipa vise nece krasti pare nego cigare. postari ce moci nositi mirovine mirne duse, nece ih nitko napasti za tu bijedu. ionak ces od prosjecne penzije moci kupiti samo par kutija, cak ni steku.

a sverc iz srbije i sl... u srb meki malboro dode oko 8 kuna. tvrdi mozda kunu vise. ronhil je skoro duplo jeftiniji nego kod nas :shock:

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    da, ako pljuge poskupe na 200 kuna ekipa vise nece krasti pare nego cigare.
    Štogod krao, lopov je lopov, a za takve valjda imamo lijeka. Ili smo skroz beznadežni?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim da nije rješenje u poskupljenju pljugi, šverc bi cvao. Neka se kafići podijele u pušačke i nepušačke, neka se ljude MOTIVIRA da prestanu pušiti i mislim da rezultati ne bi izostali.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma ja se salim. zamisli clanak u crnoj kronici, opljackao pumpu, utrzak ostavio a pokupio cigarete.

ne znam sta bi pomoglo smanjenju pusenja. ja sam isto za podjelu, a ne za zabranu. ne znam ni kako bi to izgledalo u praksi. nadam se da bi moj susjed di ja pijem kavu odlucio da je taj birc za nepusace

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mikka

Ovo o poskupljenu je meni kao bivšem pušaču palo na pamet kao efikasno.
    U kriminalne radnje se ne pačam, jerbo se njima ne bavim. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ni ja

ali citam novine na kavi i nadam se da nece doci netko i zapaliti bas kraj mene jadne trudne

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Pa u toj državi ima puno pušača, i ti pušači su njeni građani, isto kao i nepušači. I oni isto pune državnu kasu. Država bi se mogla pobrinuti za njihove pušačke potrebe, da ih održi koliko-toliko zadovoljnim. U konačnici u svom interesu.
    Pušači ujedno i prazne državnu kasu, u puno većem broju od nepušača koriste zdravstvene usluge.

A vi što predlažete odvojena pušačko - nepušačka mjesta, kako bi se to moglo postići? Jer ono odvajanje mjesta u kafiću mi je bio čisti idiotizam. Sjednješ na mjesto za nepušače a metar dalje od tebe netko dimi ko lokomotiva. A sjedi na mjestu za pušače. :/

A vidim kako nekolicina ističe kako je kafić izbor, dakle tamo nepušači ne moraju odlaziti (svaki put se naježim s koliko se jednostranosti i drskosti ovo izriče), za razliku od radnih mjesta, autobusa, katedra... Da se još uvijek puši u npr. autobusima rekli biste da nije obavezno putovati autobusom, to je izbor, može se i vlastitim autom...

A osim toga, većina ljudi se s poslovnim partnerima susreće upravo u kafićima, dakle u tom smislu kafić nije razonoda.
    ja nisam sa nimalo drskosti i jednostranosti iznosila svoje stajalište !!!!!
    izbor auto ili autobus je nemoguć .... neki su nevozači

kroz svoje postove samo sam isticala pravo na IZBOR !!!!!
    - pogotovo jer taj izbor ovisi o mojoj egzistenciji i egzistenciji moje obitelji !!! i govorim sve iz vlastitog iskustva

- i sa koliko cinizma i i ovakvih smajlića nekolicina VAS komentira NAS male ugostitelje ( rotiranje .... )

pune ste emocionalne inteligencije

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joj, marival, nemoj tako...
    i ti si sama sebi obojala zidove u stanu, a nisi me pitala za savjet...
    i namještaj si postavila kako tebi odgovara...
    i ne samo ti, nego i mnogi.
    pa ste time ugrozili moju egzistenciju jer ja od toga živim.
    ali, to je tvoj izbor.

stalno neki izbor!
    a gdje je MOJ izbor, gdje da ja popijem čaj i sljedeća tri dana ne kašljem?
    doma?
    pa onda neka i ljudi borave u kapsulama ako im se puši. (ovo je karikirano, daleko sam od toga, ali mi je više dosta tog sklanjanja s puta kako se netko ne bi osjećao diskriminiranim).

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ZABRANA PUŠENJA OD 1.9.2008. sad čula na vjestima, Obiteljski

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja ne vidim problem boravka u kapsuli...ona nije zatvorena..više izgleda kao neki šankić...ima te neke pročistaće zraka...zapravo izgleda kao da si se samo malo maknuo na stranu popušit koju...
    znači nitko te nije u neki tor zatvorio kao najgoreg kriminalca...
    ali je investicija...bože moj...
    znači,opcija zapravo postoji...ako je se postavi u javne prostore...a vjerujem da hoće...malo po malo, možda ne odjednom...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Marival, uvjerena sam da će nakon prvotnog šoka i katastrofičnih najava u stilu bojkota kafića sve relativno brzo doći u normalu i promet će ostati više manje sličan. Tako je bilo u svakoj zemlji pa će tako biti i u našoj. U kafićima ljudi i piju, zar ne - uostalom, to im je osnovna namjena .

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

apri ... ali ja nisam ugrozila tvoju egzistenciju jer nisam
    prihvatila tvoj savjet - već sam birala nekog drugog
    čija mi se ideja više svidjela .... znači imala sam pravo na izbor

zamisli da mi je zakonski obavezujuće da imam crveni plafon u kafiće

a ti si dobila drugu mušteriju koja je prihvatila tvoje ideje

tako i u ovom slučaju neka mi ne brane nego neka mi daju da sama izaberem pa ću odlučiti da li mi se više isplati imati kafić za pušaće ili nepušaće

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj marival prvotno napisa
    tako i u ovom slučaju neka mi ne brane nego neka mi daju da sama izaberem pa ću odlučiti da li mi se više isplati imati kafić za pušaće ili nepušaće
    to ugostiteljima uopće nije dilema, i gdje smo sad.......opet na početku!

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a u periodu prilagodbe će me država osloboditi svih dadžbina i rate kredita će biti zamznute

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sve dok su svi kafići pušački i trebamo odlučiti hoće li neki biti nepušački, stvari su naopako postavljene.

kao što rekoh, ljudi se ne rađaju kao pušači. neki odaberu to postati.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    sve dok su svi kafići pušački i trebamo odlučiti hoće li neki biti nepušački, stvari su naopako postavljene.

X.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    znači ??? ko fućka ugostitelje :?
    .... a jedino je njihova egzistencija upitna ovim zakonom

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    01.09.2009

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj TATA MATA prvotno napisa
    01.09.2009
    ma da, mraaak :D

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

01.09.2009
    bome ćemo se imat prilike nadimljavat do tada

sve mi se čini kako će i ovo s pušenjem bit ko i s 0,0 promilima.
    ugostitelji i trgovci gorke suze ronili kome će prodavat piće, a kad tamo tresla se brda rodio se mali mišić.
    loki se ko i prije.

tako će se i pušit ko i prije, živi bili pa vidili.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

znači ??? ko fućka ugostitelje :?
    .... a jedino je njihova egzistencija upitna ovim zakonom
    znači?? tko fućka nepušače što ih pušači truju, a isto tako samo žele u miru popiti kavu ......ali dobro, nakon 10 stranica, sve je valjda rečeno.

Uostalom, koliko vidim, još skoro 2 godine ste mirni..........i pod "tko šiša nepušače" parolom, a nepušači su i dalje građani drugog reda.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, bitno je da je krenulo. Jupi što će se zakon primjenjivat - brzo će 2009.-ta, nije to ne znam kad. Za to vrijeme nek se ljudi malo prilagode. Kažem vam ja - srednjoročno nas svih to čeka - tako je i vani, tako će bit i kod nas, nećemo ostat izolirani od trendova, jer nismo niti od jednog trenda ostali izolirani, pa nećemo ni od ovoga.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni uopće ne smeta da na 50 nepušačkih bude 1 pušački.

ali to se neće dogoditi.

nego će se zabraniti pušenje na svim javnim mjestima.

jer su građani ove države samo "stoka sitnog zuba" nedorasla za dijalog, pa je najjednostavnije samo zabraniti. jer su tako napravile sjedinjene američke države. ajme, koja civilizacija! baš pogodna za ugledavanje.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Ma, bitno je da je krenulo. Jupi što će se zakon primjenjivat - brzo će 2009.-ta, nije to ne znam kad. Za to vrijeme nek se ljudi malo prilagode. Kažem vam ja - srednjoročno nas svih to čeka - tako je i vani, tako će bit i kod nas, nećemo ostat izolirani od trendova, jer nismo niti od jednog trenda ostali izolirani, pa nećemo ni od ovoga.
    jupiiii!!!!

slijedimo trendove!!!!

supeeerrrr!!!!

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

znači?? tko fućka nepušače što ih pušači truju, a isto tako samo žele u miru popiti kavu ......ali dobro, nakon 10 stranica, sve je valjda rečeno.

Uostalom, koliko vidim, još skoro 2 godine ste mirni..........i pod "tko šiša nepušače" parolom, a nepušači su i dalje građani drugog reda.

ozbiljno, jesi ti čitala prethodnih 10 stranica?

pričalo se o izboru za sve - o tome kako BI BILO DOBRO da postoji izbor, a ne striktna zabrana za sve.

i molim vas, nemojte uspoređivati autobus i kafić.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    Citiraj ina33 prvotno napisa
    jupiiii!!!!

slijedimo trendove!!!!

supeeerrrr!!!!
    Ako su dobri - a ja se veselim . Ja mislim da je ovaj dobar i da ljudi koji misle da se to kod nas neće nikad uvesti - zavaravaju se. Neka je sad malo predaha pa da se svi koji trebaju reorganiziraju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa

meni uopće ne smeta da na 50 nepušačkih bude 1 pušački.

ali to se neće dogoditi.

nego će se zabraniti pušenje na svim javnim mjestima.

jer su građani ove države samo "stoka sitnog zuba" nedorasla za dijalog, pa je najjednostavnije samo zabraniti. jer su tako napravile sjedinjene američke države. ajme, koja civilizacija! baš pogodna za ugledavanje.
    I ja sam građanin ove države - mene ovo, recimo, oduševljava. Ni meni ne smeta da na 50 nepušačkih bude 1 pušačkih, ali to se sada, dok prevladava stav da je pušenje po kafićima normalno - nema šanse dogoditi. Jednostavno - neprovedivo je i nerealno.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobila sam novi info ....
    postoji mogućnost da kafić preregistriram u CLUB
    pa samo članovi sa iskaznicama mogu ulaziti ... onda više nisam javno mjesto
    zvuči mi ko javna garaža, javna kuća,

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

normalno da je provedivo.

ali pošto nije tako u sjedinjenim američkim državama, onda ne može biti ni kod nas.

stvar trenda.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tu se ne slažemo - ja mislim, kao i cure gore, da bi onda 99% kafića bilo pušačko, kao i sad - pušenje ima tendenciju da se širi, ako ga neki regulator ne zaustavi. Da negdje vani imam neki živi model da to živi - pušački/nepušaki kafići i da u prvo vrijeme promjene društvenog ponašanja a propos pušenja je to zaživjelo, možda bih promijenila mišljenje. Ovako mislim da to nema šanse i da bi ostao status quo - a ide se za promjenom - smanjenje pušenja.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

01.09.2009
    Tek!
    A ja se ponadala da će to bit skorije kad je već toliko napredovala ova rasprava!
    Nema šanse sve pročitat ali samo mogu reći da nikad nisam pušila
    i da još uvijek ne mogu shvatit zašto ljudi puše!
    Koliko sam skužila ugostitelji se već bune, a nije mi baš jasno zašto,
    pa ja ću prva puno više svraćat na čaj ili sokić ali s bebačom, za razliku od dosadašnjeg nikako!

mm okorjeli pušač već sedam godina pokušava prestat pušit,
    i kad je doktor rekao stop nije se premišljao!
    Neki dan smo čekali na autobusnom i potrefilo se da u cijelom kafiću za 5-6 stolova niko nije pušio
    (jedan dečko, ali je sjeo kraj vrata) i veli meni mm kako je baš gušt sjest s menom i bebom na kavi, a ne pušit!
    Sad kako je on to doživio nemam pojma ali znam da sam ja uživala jer ni on nije pušio što je prvi put otkad smo skupa!
    Napokon obiteljski izlazak a da ne sjedimo udaljeni zbog dima glupe cigare!

Oprostite ako odužih ali ja ne znam drugačije!
    E da, ja sam za zabranu, definitivno!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

- pogotovo jer taj izbor ovisi o mojoj egzistenciji i egzistenciji moje obitelji !!! i govorim sve iz vlastitog iskustva
    Ja ne znam Marival na osnovu čega si ti zacrtala da će novi zakon "pokopati" tebe i ostale ugostitelje"? U zemljama koje su sprovele zakon - to se nije dogodilo. Zašto gledaš tako crno na ovaj zakon koji može značiti "zdravlje" za građane naše zemlje. Zašto bi propala? Pa nisu se ljudi dolazili samo nadimljavati u tvoj kafić. Sigurno ih je privuklo šarmantno osoblje, dobra kava, čistoća objekta, mirisan čaj, dobar izbor vina ili piva. Evo, imaš vremena do 1.9 obogatiti, usavršiti ponudu i garantirano će ljudi doći. A ti ćeš (ili tko već radi u kafiću...) raditi u ugodnoj, zdravoj i svježoj radnoj atmosferi. To ti od srca želim, uz dobar profit.

I ne znam što ti je ovo značilo :?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ego svi vi koji tako branite "pravo" na svoj gušt: cigaret i kavu:
    da li ćete svojoj djeci kad napune 18 (ako kojim slučajem već nisu propušila) ponuditi uz kavu da probaju taj vaš gušt?

ili vam uopće ne smeta što vam dijete (ako ne puši) već se prisilno truje nikotinom svaki vikend ili kad god ode s frendovima na kavu?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma ja se salim. zamisli clanak u crnoj kronici, opljackao pumpu, utrzak ostavio a pokupio cigarete.
    A gle ovo: Provalio, ukrao jedan "Marlboro", pa se prijavio policiji

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    A gle ovo: Provalio, ukrao jedan "Marlboro", pa se prijavio policiji
    eto vidis, taj je vidovit
    nostradamus

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne znam Marival na osnovu čega si ti zacrtala da će novi zakon "pokopati" tebe i ostale ugostitelje"? U zemljama koje su sprovele zakon - to se nije dogodilo. Zašto gledaš tako crno na ovaj zakon koji može značiti "zdravlje" za građane naše zemlje. Zašto bi propala? Pa nisu se ljudi dolazili samo nadimljavati u tvoj kafić. Sigurno ih je privuklo šarmantno osoblje, dobra kava, čistoća objekta, mirisan čaj, dobar izbor vina ili piva. Evo, imaš vremena do 1.9 obogatiti, usavršiti ponudu i garantirano će ljudi doći. A ti ćeš (ili tko već radi u kafiću...) raditi u ugodnoj, zdravoj i svježoj radnoj atmosferi. To ti od srca želim, uz dobar profit.

I ne znam što ti je ovo značilo :?
    a ja neznam fritulica kaj si se ti za mene zakačila ?!?!?!
    vidim sve znaš pa ..... ukucaj u pretražnik marival pa si od početka
    pročitaj moje postove
    - a tvoj cinizam samo o tebi govori .... i tvoje nonstopno podsmjehivanje svih koji ne misle kao ti !!!
    - kako uopće možeš pisati nešto kao "Evo, imaš vremena do 1.9 obogatiti,"

sve što si nabrojala moj kafić ima i ponudu i osoblje ( samo moj muž radi od 07-23 jer si nemožemo priuštiti konobara ) i u svim tim čarima mog kafića uživaju izričito moji odabtani gosti pušaći i ja želim da tako ostane

ubim se ak buju mi dolazili nepušaći kao ti .....

sad bum sigurno zdilitana .... ali fakat mi je digla tlak
    sorry ostali

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sori marival meni se ne cini da se fritulica na tebe zakacila..

samo opaska sastrane. volim vas sve.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    ego svi vi koji tako branite "pravo" na svoj gušt: cigaret i kavu:
    da li ćete svojoj djeci kad napune 18 (ako kojim slučajem već nisu propušila) ponuditi uz kavu da probaju taj vaš gušt?

ili vam uopće ne smeta što vam dijete (ako ne puši) već se prisilno truje nikotinom svaki vikend ili kad god ode s frendovima na kavu?
    Branim osnovno ljudsko pravo na izbor a ne "pravo" na svoj gušt ( gušt mi nemože ionako nitko oduzeti )

Kako možeš biti sigurna da tvoje dijete neče pušiti ???

Ja svoju djecu svakodnevno više puta dnevno nagavaram da zapale jednu samnom i oni neće pa neće
    Pa nikako da im objasnim da nevalja biti odličan učenik uzornog ponašanja - reprezentativac u vaterpolu (bdw. moj jedanaestogodišnji sin to je ) i da karijera nogometaša u nk zagreba sa prosjekom ocjena 5.0 u 7 razredu ( bdw. moj najstariji sin ) je shit. Bolje da idu samnom svaki dan u birtiju i puše i piju

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo, imaš vremena do 1.9 obogatiti, usavršiti ponudu i garantirano će ljudi doći. A ti ćeš (ili tko već radi u kafiću...) raditi u ugodnoj, zdravoj i svježoj radnoj atmosferi. To ti od srca želim, uz dobar profit.
    marival, citaj kako treba. Obogatiti se odnosilo na ponudu, a ne na tebe. I fritulica ti je zeljela samo dobro, barem kako ja vidim.

A ono o gostima nepusacima ti stvarno nije trebalo.

Vidis da nigdje kafici nisu propali, nece ni Hrvatska biti izuzetak. Ja se radujem tom zakonu, mada bih voljela da postoji i mogucnost otvaranja i pusackih kafica, valjda ce se netko pametniji od mene sjetiti i kako to organizirati a da se opet sve ne vrati na staro.

Osobno sam sretna sto zivim u Splitu di se stekati ne pospremaju nikad i rijetko su takvi dani da se kava ne moze popiti i vani - kad je kisa vecina mojih kolegica niti ne ide na obaveznu dnevnu kavicu jer su kafici mali, natrpani stolovima i zasiceni dimom i osjecam se kao kakva dimljena kobasicica kad se vratim u ured. :/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Obogatiti se odnosilo na ponudu, a ne na tebe. I fritulica ti je zeljela samo dobro, barem kako ja vidim.
    Potpisujem. Marival, pa nisu nepušači neke aždaje, normalni su ljudi i normalni gosti kafića, kao i većina pušača .

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Summer - pa u Splitu su se pozatvarali kafići samo zbog preuređenja rive ( bdw. meni je sada predvna )
    - promjena exterijera ( pogled sa rive ostao je isti ) bila je dovoljna da ljudi prestanu dolaziti u svoje omiljene kafiće ... zašto nisu počeli dolaziti oni kojima se riva sviđa ( vjerijatno ih je premalo ili nisu populacija koja zalazi u kafiće)
    - zamisli koliko će ih se još zatvoriti zbog zabrane pušenja ....

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem sve one koji su napisali da su strah i strasenje oko propadanja birtija zbog zabrane pusenja neosnovani.

Jedini koji se trebaju bojati su proizvodaci i distributeri cigareta - jer ovakvom (ispravnom) politikom se zaista smanjuje stopa pusenja u drustvu, na dobrobit svih osim njih.

Btw, kod nas (u Alberti, u Kanadi) krece uskoro, ako vec nije, i zabrana ne samo u javnim prostorima (koja je vec dugo aktivna) vec i unutar kruga radijusa od pet metara od ulaznih/izlaznih vrata u iste prostore. Sto ti znaci da ne moras, da bi usao u takav prostor, prolazit kroz zavjesu dima pusaca koji su izasli van na cik-pauzu. Jeeej!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Marival prvotno napisa
    ja neznam fritulica kaj si se ti za mene zakačila ?!?!?!
    vidim sve znaš pa ..... ukucaj u pretražnik marival pa si od početka
    pročitaj moje postove
    - a tvoj cinizam samo o tebi govori .... i tvoje nonstopno podsmjehivanje svih koji ne misle kao ti !!!
    - kako uopće možeš pisati nešto kao "Evo, imaš vremena do 1.9 obogatiti,"

sve što si nabrojala moj kafić ima i ponudu i osoblje ( samo moj muž radi od 07-23 jer si nemožemo priuštiti konobara ) i u svim tim čarima mog kafića uživaju izričito moji odabtani gosti pušaći i ja želim da tako ostane

sad bum sigurno zdilitana .... ali fakat mi je digla tlak
    sorry ostali
    Ajoj marival, sasvim si pogrešno protumačila moje riječi, pokušala sam shvatiti tvoje brige, nije bilo cinizma, dapače, moj post je bio dobronamjeran. Ali ti ga tumači kako hoćeš i kako te veseli...

Ali na ovo sam morala .

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Povisiti cijenu kutije cigareta na onu, koju prosječni građanin neće moći platiti, a onaj koji će ipak moći, neće podnijeti pomisao da mu cigatere žderu pravo bogatstvo.
    Onda će svi početi pušiti marihuanu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

neka, ona je manje stetna od cigara

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •