pratim, ali mi se neda prepucavati, pa ću reći samo ovo:
Jadan je Sanader ako se misli EU dodvoriti Zakonom o zabrani pušenja, jer to je, ruku na srce jedino što u ovom trenutku može, hoću reći to mu je najlakše. Ne može progurati ZERP, a ni tu doma ne može sprovesti reforme. Niti jedne vrste. Pa će onda uvesti Zakon o nepušenju da njime prikaže svoje reformističko djelovanje.
Država treba služiti kao servis. Jer je to bila inicijalna ideja stvaranja države. Služiti kao servis građanima, znači provoditi odluke nakon što narod izrekne svoju volju.
Referendumi za našeg Premijera ne postoje. Valjda ne razumije taj pojam. Ok, imamo predstavnike u Saboru koji nas zastupaju, ali ne sjećam se javnih tribina organiziranih o bilo kojem važnijem pitanju.
I zbog toga sam frustrirana.
U ovom trenutku nije važno jesam li ili nisam pušač, jer pitam se što je slijedeće!?
I da li zaista mislite da je to pitanje trenutno najvažnije pitanje oko kojeg on treba trošiti energiju i vrijeme?!
Toliko ste se raspisali oko toga, a tema koju su Anjica, Sorci i druge cure pokrenule zbog nejednakosti=diskriminacije malih Srba koji nisu dobili božićne poklone prošla je sa dva i pol posta. Bravo.
Bojim se štetnog utjecaja ove političke garniture!!! Može li mi tko pomoći?