Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 145

Tema: ZPB 2005., (34. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Otišli moji,eto kako se dugo zadrže,ali imaju opravdanje jer idu kod sveki u bolnicu,koja je i dalje koma,zvala me jutros pa plače...idem sutra do nje i baš se bojim kako izgleda i kako se osjeća uživo :/

Da...mi svi hodamo u kratkim rukavima i to nam je normalno,makar vani bilo -25,i znam da nije zdravo,ali tako smo navikli !

Paulita-tako se i ja osjećam ,totalka ispijeno i ižmikano
    Fotka super naravno!!

A ja sam čista,oprane kose i veeeseeelaaaa

I bar pola što sam pisala ovih dana dok nije bilo vode zanemarite bila sam neuračunljiva

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A je se Maruška danas raspisala, vidim ja, praznici i dalje traju

Odnosi sa mamom-moglo bi se reći odlični, s vremena na vrijeme se "pokačimo", prvenstveno kad se "pokušavam izboriti za svoja prava" . Tata je posebna priča- . Kad hoću naljutiti MM-a, kažem mu "Nikad nećeš biti kao moj tata, ma koliko se trudio". Mislim da to dovoljno govori.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kako će svekrvi izgledati liječenje, sad nakon operacije?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jeli vas dve dalmošice. Jeste se počele pakirati?
    MM se jučer priprijetio da se od danas počinjemo pakirati.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jure se ponovno žali na uho. Zvala me čuvalica da naginje glavu i das se počeo žaliti . Zvala sam peda pa je rekao da mu stavim Otosol kapi. I dalje je na antibioticima. :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    MMovi na vikendici (koja se u 95% vremena koristi samo ljeti) u jednoj sobi imaju taaako težak jorgan da sam ja jednom prigodom jedva zaspala, koliko mi je neugodan osjećaj težine bio. Ali zato kad sam zaspala, do jutra se nisam mrdnula. Nisam ni mogla.
    Ni ja zapravo ne volim da je na meni nešto preteško (ma što god to bilo ), ali s obzirom da mi je poplun jaaaaako lagan, onda mi (kao) treba i deka.
    A organski ne mogu podnijeti one stare prastare poplune koji unutra imaju valjda malo željeza........meni treba u krevetu sve biti mekano premekano (dobro, ne baš sve ) sa čim više jastuka......tak da kad mi je još dijete uvali u krevet sa svojim jastukom i poplunom (mekanim, mekanim, toplim, laganim) onda mi je najbolje

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Jeli vas dve dalmošice. Jeste se počele pakirati?
    MM se jučer priprijetio da se od danas počinjemo pakirati.
    Ja sam još u fazi planiranja pakiranja.

Danas idemo po opremu za wana-family i Lovru.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Jure se ponovno žali na uho. Zvala me čuvalica da naginje glavu i das se počeo žaliti . Zvala sam peda pa je rekao da mu stavim Otosol kapi. I dalje je na antibioticima. :/
    ovo bi ti mogao biti dosta dobar znak da mu antibiotik nije niti trebao :/ jer je većina upala uha (ako je uopće upala) virusna - hm, ne znam, ako ga još uvijek boli, kako onda djeluje, a pije ga već dosta dana da bi prodjelovao....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Stijena, daj savjet!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kako će svekrvi izgledati liječenje, sad nakon operacije?
    Ne znamo još ništa!

Wana-potpis za ovo u vezi tate-ja sam definitivno tatina kćer i dugo sam govorila da ću se udati za njega
    I zato mi ga je koma gledati ovako bolesnog-ustvari sad je druga osoba
    Pa kako ga opet boli uho ? Jel moguće da lijek ne djeluje? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe bar do skijanja !

Ja ne volim ništa i nikog u krevetu. Da se mene pita do kraja života bi spavala sama u sobi,a ne samo u krevetu 8)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena, daj savjet!
    za što? misliš wani?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ah evo i meni upravo se riješila 2 kante od auta :D :D :D
    sad mi samo bed jer sam u jednoj ( kanti od auta ) držala sva ona naša kolica i dodatnu opremu. pa kad se spakiramo sve mi već na cesti, a sad ću uz klince morati vuči i motorizaciju :/

kod nas kad se stalno loži klinci mogu i goli biti na podu onda znate kako nam je. to baš i nije dobro jer nema nikakve ragulacije topline, a mi puno uložili u izolaciju i u kvalitetu cijevi pa je kod nas prevruće, a ispod kod sveki tek mlačkasto.

ja sam kao cura imala labradora retrivera, a kao djete patuljastog pinča
    velika ljubiteljica životinja, a i MM. e sad on hoće bilo kakvu životinjicu doma ali ja nedam dok klinci malo ne narastu jer znam da će sve biti moja briga. MM bi htio i neku ptičicu, ali to nedolazi u obzir ni u kojem slučaju. kad jednog dana dobije se zeleno svjetlo bit će to pas i nije mi bitno veliki ili mali. oba moja psa su bili tolike maze i svuda su mogli, ali su bili prepedantni - cijeli dan bi čekali u kupaoni ako bi trebalo dok se ne operu poslje šetnje, kad se mjenjala posteljina morale su se i njihove krpice oprati . bili su razmaženi i jako čisti, ali svejedno oko njih ima jako puuuuno posla
    sad imamo 2 u dvorištu, ali oni nisu moja briga
    šogijev - rotvajler
    svekin - dođ

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja volim u krevetu svog medu i to stvarno medu (ne zovem mm moj medo).

Trak čekaj pa kaj ti je tata bubini?!? Pogubila sam se među bolesnim tatama i svekijima i sl...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Stijena, daj savjet!
    za što? misliš wani?
    Evo, dogovorila sam pregled kod specijaliste ORL u bolnici, danas popodne pa ćemo vidit šta on kaže. Mislim da je on i za dječicu i za odrasle.
    Taj je mene prije cca 3 mj spasio od virusne upale uha

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u situaciji s uhom, ja bih ovako:
    - sad bih mu naravno dala da popije čitavu predviđenu dozu antibiotika jer ga već predugo pije, a i opet s obzirom da idete na put, u svakom zlu nešto dobro, ako i nije trebao, možda bar prevenira kalemljenje nekakve bakterije na virus
    - ono što bih ja odmah na početku, prije antibiotika, napravila - izvadila bih leukocite, bar da sam na miru da mu stvarno treba antibiotik. Naša pedica to uvijek radi po defaultu, tak da nikad ne trebam urgirati, ali ako mi i ne bi dala uputnicu, otišla bih privatno, riješila za par minuta, platila i bila na miru. ako su leukociti niski, upala je virusna i ne treba antibiotik jer traje 5-7 dana liječio/ne liječio
    - na topicima o upali uha pročitala sam da je (osim paracetamola) dobar lijek protiv boli uha i nasjeckati običan (crveni) luk u tanku pamučnu čarapu, malo stisnuti da ovlaži (ne da curi) i to stavljati na uho - samo izvana - jest da smrdi i upitno je jel dijete da (patrik je dao samo kad ga je krvnički bolilo), ali ja sam stavljala i kad je spavao
    - isto sam tako pročitala da u uho ne bi trebalo ništa stavljati (ja nisam nikada ničime kapala) - čak niti čuvarkuću jer što manje vlažiš, to bolje
    - i ono što sam već prije napisala - bez obzira, curio, ne curio, nos bih čistila fiziološkom, odnosno šricala Marom jer je to sve povezano

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

za Jurino uho da što prije prođe
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena pedijatar amater

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja volim u krevetu svog medu i to stvarno medu (ne zovem mm moj medo).

Trak čekaj pa kaj ti je tata bubini?!? Pogubila sam se među bolesnim tatama i svekijima i sl...
    Prvo za medu !!

A tata je imao moždani udar 2003. i teško hoda,usporen je i malo su mu ukočene jedna ruka i noga.

Danas svekar ima rođendan pa smo ga zvali na večeru da nije solo. Mama mi je donjela svašta fino za jesti-kiflice,kolača,čvaraka,sulca(hladetine),kobasa.. ...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena pedijatar amater
    ja bih se prije nazvala ORLom nego pedijatrom , to sam u ovih godinu i pol dana silom prilika stvarno doktorirala i još upotpunila topicima s rode - a di ćeš bolju kombinaciju

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

u situaciji s uhom, ja bih ovako:
    - sad bih mu naravno dala da popije čitavu predviđenu dozu antibiotika jer ga već predugo pije, a i opet s obzirom da idete na put, u svakom zlu nešto dobro, ako i nije trebao, možda bar prevenira kalemljenje nekakve bakterije na virus
    - ono što bih ja odmah na početku, prije antibiotika, napravila - izvadila bih leukocite, bar da sam na miru da mu stvarno treba antibiotik. Naša pedica to uvijek radi po defaultu, tak da nikad ne trebam urgirati, ali ako mi i ne bi dala uputnicu, otišla bih privatno, riješila za par minuta, platila i bila na miru. ako su leukociti niski, upala je virusna i ne treba antibiotik jer traje 5-7 dana liječio/ne liječio
    - na topicima o upali uha pročitala sam da je (osim paracetamola) dobar lijek protiv boli uha i nasjeckati običan (crveni) luk u tanku pamučnu čarapu, malo stisnuti da ovlaži (ne da curi) i to stavljati na uho - samo izvana - jest da smrdi i upitno je jel dijete da (patrik je dao samo kad ga je krvnički bolilo), ali ja sam stavljala i kad je spavao
    - isto sam tako pročitala da u uho ne bi trebalo ništa stavljati (ja nisam nikada ničime kapala) - čak niti čuvarkuću jer što manje vlažiš, to bolje
    - i ono što sam već prije napisala - bez obzira, curio, ne curio, nos bih čistila fiziološkom, odnosno šricala Marom jer je to sve povezano
    Stijena
    Ovih dana mu kapi nisam stavljala u ugo, a nos sam prskala 5-6 puta na dan fiziološkom sa dexpantenolom.
    Sad sam rekla čuvalici da mu stavi taj Otosol, nadam se da će ipak pomoći
    I idemo popodne kod spec.
    Mene je uho rasturalo nekih 20-ak dana i ništa mi nije pomagalo dok mi taj spec nije uho očistio toplom fiziološkom i dao da napravim kapi. Nakon prvog kapanja je sve prošlo.
    Ant pijemo i dalje.
    Ima li smisla vaditi leukocite nakon 5 dana antibiotika :? Ako ima, prije bolnice ću mu ih izvaditi da i to imam.
    Probat ću sa kapulom, ako bude dao :/

Imamo zlatnog retrivera Bozza, predivnog i predobrog, koji živi sa nama u stanu. Ne ide po sobama i ne penje se po kauču, ne žica sa stola i jede samo pseću hranu. ALI, mrzim što mu dlaka previše ispada i opsujem mu sve po spisku kad svako jutro perem pod i usisavam tapet. A šta mu Jure radi , a koliko ga voli

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koliko ja znam-nema smisla raditi pretrage dok se pije antibiotik!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Ima li smisla vaditi leukocite nakon 5 dana antibiotika :? Ako ima, prije bolnice ću mu ih izvaditi da i to imam.
    Nemam pojma, ali mislim da ne (antibiotik mu je sad ionako sigurno promijenio krvnu sliku, pa tako vjerojatno i leukocite)....možda da danas pitaš ORLa, a ovo s čišćenjem toplom fiziloškom mi se čini super - nisam još za to čula, ali eto.....čovjek upotpunjuje svoje ORL znanje dok je živ

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

.....čovjek upotpunjuje svoje ORL znanje dok je živ
    :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kaj se smiješ Trak? Probaj si tak muža zgužvati kak se medo da pa mi javi kaj je bilo
    Mislim da napad klinaca mogu izdržati uglavnom samo labradori i retriveri.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kaj se ruča il se spava........

jedno pitanje: moje dijete otkrilo boba graditelja :shock: - i to na nekoj njemačkoj satelitskoj. da, tek sad s obzriom da preko dana nismo doma, a navečer se ne prikazuje....a kad smo bili doma i prikazivao se, bio je još beba i to ga naravno nije nimalo zanimalo. Ima li gdje kupiti DVD?

I kak se zove onaj crtić isto s kombajnima, traktorima i bagerima koji pričaju, a ide na Novoj radnim danom ujutro oko 7.15? I to bi bilo dobro naći na DVD-u.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo izašli iz ove dobne skupine...vidimo se na višoj uskoro

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

curke, a kad ćemo mi u 3-6?

Hoćete nas sve čekati, ili ćete vi "veliki" otići prije nas "malih"

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Traktor Tom i imaš 1 Boba graditelja na kioscima "Bobov bijeli Božić".
    Ostale Bob graditelje imaš online u Večernjem ili Jutarnjem

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne kužim ja sam mislila da ćemo mi ZPBovke čoporativno se prebaciti u 3-6. Pa jesmo zajedno ili ne?!?!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne kužim ja sam mislila da ćemo mi ZPBovke čoporativno se prebaciti u 3-6. Pa jesmo zajedno ili ne?!?!
    pa zato i pitam jer ne navršavamo svi u isto vrijeme 3 - pa sad hoće one čekat nas ili ćemo mi preuranjeno......pitanje je sad!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj makita prvotno napisa
    Mi smo izašli iz ove dobne skupine...vidimo se na višoj uskoro
    Vrlooo skoro

Stijena-Roko gleda Boba graditelja već sigurno godinu dana,mi imamo nekih 4 dvd-a ,a kupili svugdje po malo-Tisak,Školska knjiga,Ipercoop i sl. a gledamo i na kablovskoj (srpka Happy TV)
    Za Traktora Toma sam samo čula tu na forumu ali nismo nikada gledali jer je prerano za nas (hvala Bogu) ali bi i ja voljela taj dvd!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naravno da ćemo skupa,pa Bože moj ,koji mjesec ni tamo ni vamo !

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Stijena-Roko gleda Boba graditelja već sigurno godinu dana,mi imamo nekih 4 dvd-a ,a kupili svugdje po malo-Tisak,Školska knjiga,Ipercoop i sl. a gledamo i na kablovskoj (srpka Happy TV)
    Za Traktora Toma sam samo čula tu na forumu ali nismo nikada gledali jer je prerano za nas (hvala Bogu) ali bi i ja voljela taj dvd!
    Znači ili on-line naručit ili čekat da negdje naiđem....a jel netko ima traktora Toma na DVD-u?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da Traktor Tom još nije izašao na dvd-u. Ubaci ga u pretražnik, znam da postoji tema!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kaj se ruča il se spava........

jedno pitanje: moje dijete otkrilo boba graditelja :shock: - i to na nekoj njemačkoj satelitskoj. da, tek sad s obzriom da preko dana nismo doma, a navečer se ne prikazuje....a kad smo bili doma i prikazivao se, bio je još beba i to ga naravno nije nimalo zanimalo. Ima li gdje kupiti DVD?

I kak se zove onaj crtić isto s kombajnima, traktorima i bagerima koji pričaju, a ide na Novoj radnim danom ujutro oko 7.15? I to bi bilo dobro naći na DVD-u.

mi smo prošli BOBA- naruči ga on line preko tiska dostve ti ga na najbliži kiosk
    mi smo uglavnom nabavljali od pirata najjeftinije i najveći izbor epizoda
    neki kažu da ima u metrou ja ga nikad nisam našla
    onaj na novoj je TRAKTOR TOM to sam snimala na video kazetu,i to potraži na Tisku

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pa sam ti rekla da ima jedan na kisocima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    onaj na novoj je TRAKTOR TOM to sam snimala na video kazetu,i to potraži na Tisku
    Neee,to je Traktor crvenko
    Ma imamo i to! Dobar je!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pa sam ti rekla da ima jedan na kisocima
    nije mi dosta jedan jer bum ga za tjedan dana znala na pamet....moje dijete kad zapne nema vrdalame

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

http://ekiosk.tisak.hr/izdavaci/novi...ob_the_builder
    Evo draga moja Stijena pogleč si tu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    Neee,to je Traktor crvenko
    Ma imamo i to! Dobar je!
    pa kolko toga ima, a di se taj može nabavit?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

http://ekiosk.tisak.hr/izdavaci/novi...ob_the_builder
    Evo draga moja Stijena pogleč si tu
    woooououuuoow, hvala draga!
    to ja zovem cjelovitom informacijom, sad ću MMa poslat na kiosk da ide naručit par komada!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovo što je MB stavila link imamo sve.
    Dakle ponovimo gradivo : Traktor Tom koliko znam nema na dvd-u,a Traktor crvenko je na kioscima !

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Dakle ponovimo gradivo : Traktor Tom koliko znam nema na dvd-u,a Traktor crvenko je na kioscima !
    ponavljanje je majka znanja...........
    dobro, shvatila............iiiiiiiiiiiiii kak izgleda taj crvenko - link?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je al a razjasnimo da su to dva različita traktora. Onaj koji je na TV je Traktor Tom, a onaj koji je na dvd je Traktor Crvenko

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

http://www.tractortom.com/SITE/tractortom.html Evo ti Traktor Tom - Traktor Crvenko ja ne našla :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

http://www.tractortom.com/SITE/tractortom.html Evo ti Traktor Tom - Traktor Crvenko ja ne našla :/
    ma super, vidi ti nju, razlinkala se ko neka hakerica, al album (kao) ne zna napravit

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ajde ajde - crtići mi daju potrebni mir a za album me (skoro) nitko ne davi

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja naravno ne znam staviti link,niti znam naći stranicu od Traktora crvenka,ali izgleda slično ovome što je MB stavila a (ponavljam ) ima ih po kioscima!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

potpisujem
    al čula sam baš tu na rodi prije Božića da će bit i traktor tom na kiosku pa pitaj jel imaju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-što tvoji klinci gledaju od crtića? Kako se uspijete dogovoriti s obzirom da je jedna naprema dvojice?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •