Ništ me ne pitaj.Uglavnom pobjeđuje "Auto Juić" Domagoj, pa imamo "Piko pusti", Ceza (princeza Barbi), Bobata (Jagodica Bobica), Fifi, Medo pusti (Medvjedići obra srca), i "Bibi" (Nemo).
I Baby tv.
Ništ me ne pitaj.Uglavnom pobjeđuje "Auto Juić" Domagoj, pa imamo "Piko pusti", Ceza (princeza Barbi), Bobata (Jagodica Bobica), Fifi, Medo pusti (Medvjedići obra srca), i "Bibi" (Nemo).
I Baby tv.
Ajme preslatko....a valjda ćemo se naći jednom...negdje!
Baš bi ih voljela upoznati (i tebe naravno)
Modesty Blaze prvotno napisa
![]()
![]()
bilo je da će biti ali nema jošNINA80 prvotno napisa
Trak pošto se sad ranije dižeš zbog radnika pogledaj Traktor Toma sad je u 8 pa i kasnije, mi ga gledali kad je bio ranije a sad zbog vrtića nestignemo.
Modesty Blaze prvotno napisa
![]()
jao žene koju sam saobračajku sad izbjegla pa sva se tresem, nebi mi bio bed da malac nije bio u autu.
babetina glupa mi izletila iz sporedne i da nju izbjegnem cimnem se i pređem na skoro drugu stranu a frajer vozi po sredini ceste i ja smotam i uspijem za dlaku i njega izbječi a da nisam bježala od babe po sredini auta bi me zveknila i još se fanj zaletila. sad se tresem ko šiba
ma daj, nama baš paše jer se patrik rijetko kad probudi i spremi prije 8**mial** prvotno napisa
uvijek ga treba čekati
![]()
baš sam sad gledala u 7.10 traktor Tom, moje isprike na dezinformaciji, al jedan dan je bio kasnije pa sam mislila da mu je promjenjen termin![]()
Mial![]()
![]()
![]()
Stijena i onda kad kupiš lijepo i pošteno mi prepržiš![]()
evo i mene..
od kuda da počnem?
u nedjelju bili kod dežurnog pediajtra, klinci ko suza, sve 5
u pon. luce 38.5, ivan s ežali na uho
otišli kod naše pedica, ivan-upala uha, klavocin
dnevna bolnica, inhalacije, čišćenje nosa, fizioterapeut (lupkanje)
danas opet, ali je bila neka starija doktoric apa kaže da nije ni bronhitis već je samo puna šlajma
ivan bolje
ja-umorna i dalje šmrkava
Andreja ma tebe je zaista sve snašlo, jel tm sad više doma, ne znam, po onome što pišeš treba imati konjske živce to sve izdržati, ostati normalan i ne doživjeti živčani slom
meni dani kao ovaj jučer oduzmu tri godine života
a ivan nervozan više od kuće i nas isto pomalo živčanih od boleština, opet psuje i jako se razljuti, spavanje-kupus
Čekamo laste!
MBsuper za domija!
svima kojima treba ~~~~~~
a ostalima![]()
![]()
Maruškaza sličicu, javi što tebi treba kad malo popuniš album
ivan je totalno poludio za žc, svaki dan lijepimo sličice, on zapravo i tako pazi da zalijepi lijepo od crte do crte, baš je pedantan
![]()
Yasmin :shock: pa grozno kako vas je snašlo sve to odjednom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije prođe !
Mial-užas i katastrofa na cestama. Zaista sreća da se nije ništa dogodilo !!
Yas-~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo ozdravilica za vas!
I svaka čast za ŽC . Roko bi to uzeo,pogledao,pokidao i bacio![]()
Evo i mene, pažljivo vas čitam zadnje 3 strane, svima bubanima šaljem veliku pusu ozdravilicu![]()
Kod nas ništa novo, od bake do bake, od posla kući i natrag, ništa posebno......
Lein jutrošnji biser: daj ( moje ime), stavi mi Fifi i stisni enter....
Odustali smo od ideje da joj kupimo sobu pa sada ima igraonicu krcatu igračkama koju baš i ne šljivi, osim ako je netko s njom.
Od crtića hoće Fifi i Medvjediće dobra srca, malo Jagodicu Bobicu i to je to ali ništa koncentrirano, sve prati uz igru.
Ja sam za da odemo svi skupa u 3-6 ( kad vidim ove brojke ne mogu vjerovati.... :shock: ....)
jedem ja jabuku, ivan sjedi pored mene
ja ga ponudim:Hoćeš malo jabuke?
Ivan: Nema šanse!
![]()
mislim da je opomena od apri na ZPB 05/06 bilo namjenjena nama ne njima![]()
za Yasmin family~~~~~~~~~~
evo i vama!
dakle, molimo vas da se za ilegalno prženje CDova/DVDova ne dogovarate ovdje jer ne smijemo niti želimo podržavati ništa što nije u skladu sa hrvatskim zakonima.
NINA, dobro?![]()
Posipam se pjeskom, pepelom i zemljom. Dobro?![]()
![]()
aha :D
Evo sad kad je službeno mogu to (konačno) podijeliti i s vama.
Nepokolebljiva je napokon pokolebana (najblaže rečeno)!![]()
![]()
![]()
Pakić će u rujnu dobiti bracu ili seku - ne zna se još.
Mama je malo zatečena, ali još uvijek dobro i svaki trenutak očekuje one dobro znane mučnine.
Plan je da se još bar tri mjeseca ne dobije niti kila, zato prežderavanju jedan velikiod mene!
Toliko za sada, nadam se da ćete vidjeti pročitati!![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaa ne, pa kaj ti ne znaš da se to ne smijeModesty Blaze prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
al zato kad se vratiš sa skijanja mogli bi na onu kavu![]()
![]()
Stijena prvotno napisa
ČESTITAMMMMMMMM
pa to su divne vijesti
Nina ne povlačiti osoblje za jezik![]()
![]()
![]()
Stijena :shock: ostaje nam još nepokolebljiva Trak a tebi ČESTITAAAM!!!! :D :D :D :D :D :D
Ti smiješ kavu?![]()
Ideeešššš Stijena pa ČESTITAM od![]()
Baš si me iznenadila a bila je gotovo glavna nepokolebljiva![]()
SUUUUPER!!!!!!![]()
MB-molim te,odakle ti da ja još ostajem? Ima bar još 5-6 nepokolebljivih a ja sam rekla da za sada ne mislimo imati drugo :/ a o trećem naravno nema ni govora![]()
Stijena, ČESTITAM na malim slovima![]()
![]()
![]()
O mojim malim slovima bi se moglo pisati kad pređemo u "viši razred" (3-6)![]()
Jučer bila sa Jurom kod specijaliste na pregled.
Sad mu je i desno uho crveno :shock: :? , lijevo i ne toliko. Boli ga, navodno zato što mu sekret (od kojega ni s na pomolu, ali ko zna šta se događa iza :/ ) spušta na bubnjić pa ga boli.
Baš mi ga je milo tako gledati![]()
Stavljati efedrin kapi, prskati fiziološku u neograničenim količinama, antibiotik do petka (10 dana)
evo plačem od sreće, sva sam se naježilaStijena prvotno napisa
:D :D :D
draga čestitke odi naravno TM i Patriku
![]()
Bokić!
kako je ljepo ovako sitna slova u rano jutro vidjeti
jednom sam napisala da bi baš zbog nečeg ( al ubijte me ako znam ) Stijena mogla biti prva![]()
![]()
![]()
Stijena-ajd da ne razbijamo glavu-odmah nam kaži šta da ti kupimo za poklon![]()
![]()
Wana-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uho
A mi bi mogli dobiti bracu ili seku kad pređemo u 6-9 8)
Trak za poklon![]()
![]()
6-9![]()
prevelika razlika il ti meni šparaš put za osijek
![]()
wana ~~~~~~~~~~~~~~~~ za Jurino uheko
Pridružujem se čestitkama i potpisujem Wanuwana prvotno napisa
!!!!!
8) hm, pa ne znam baš da se mene imalo u vidu među prvima, koliko se sjećam na nekakvim skorašnjim prognozama sam bila daleeeeeeeeeeko iza splićanki, ali to ti je ono što je rekla trak.........ja šutim i radim![]()
![]()
a možda ćemo i zajedno u trudnički šoping
![]()
Baš sam jučer uvidjela da s obzirom da mi je ovo ipak ljetna trudnoća za razliku od prve, imam dvoje zimske trudničke hlače i svega par bluzica (koje sam btw. kupila u h&m nakon što sam rodila, ali bile su mi preslatke), tako da ću za koji mjesec morati do graza (ak ću bit u stanju)
teško mi palo.
Poklon? Ne znam nisam još u tim aspektima...........trebam još proći fazu panike kad me ćopi, onda ću tek početi razmišljati o tome.....pitaj me za par mjeseci.![]()
a kad smo već kod sitnih slova, stvarno, a di nam je bera, ništa nam se ne javlja..... :?
Stijena-pa to će biti djevica :D :D ako bude kao ja- jao si ga vama![]()
Potpis je super !
I ja ću do Graza u shopping uskoro (proljeće ipak dolazi ne?).
a ja,imaš kakav predosječaj za mene**mial** prvotno napisa
Jučer me zove poznanica koja ima stariju curu a nedavno je rodila dečka i sva jadna me pita (pošto zna da smo mi imali nespavača) što da radi jer se mali stalno budi? Naravno da nema odgovora,ali eto Stijena ima nade za vašeg bebača. Pošto je Partik bio nespavač,možda ovo bude veeeelika spavalica!
A za trudničku garderobu te kužim-ni ja nemam ništa ljetno,samo deblje stvari koje sam uglavnom isposuđivala drugima a nisu mi vraćene![]()
Mare-jel sve bilo u paketu?? Javi da ne brinem!
Nina imaš nam nekaj za reč?![]()
Lako se tebi sprdati sa drugima. Ti si svoje odradilaModesty Blaze prvotno napisa
![]()
Kako Domagoj? Jesu konci vani i do kad je oporavak?
Onda ćemo skupaModesty Blaze prvotno napisa
![]()
da, bit će djevica i moram priznati da mi je to nakon bika, pravo osvježenje - već sad znam da će sigurno blje spavati nego patrik.....koji btw. još uvijek ima svojih starih epizoda. Još uvijek mi ne padaju preteško jer u prošloj trudnoći me odmah ćopilo spavanje, a za sad se još uvijek držim u gabaritima jer sam u protekle 2 godine i 8 mjeseci :shock: potpuno odučila od pravog (pogotovo onćnog) odmora. Sve u svemu - u ovom tempu života ostati trudan (i to skoro od prve) pravo je ČUDO!
A da ne pričam kako je preeeeekrasno to da me (opet) svi (čitaj: MM, pa nadalje) nose ko malo vodice na dlanu![]()
Jedino mi je malo :/ nosit patrika, dduše ne nosimo se već neko vrijeme skoro uopće, ali moraš dijete dignut iz kreveta, u krevet, na zahod (iako ide i sam).....a kad MM nije u blizini ili spava, onda on baš zapne za mene..........yas, kak ste vi to rješavali?
neeeeeeeModesty Blaze prvotno napisa
vidim da Mial ima nekih vidovnjačkih sklonosti pa se interesiram
Ja i dalje računam na jesenski trudnički shopping u Grazu. 8)Stijena prvotno napisa
trak, stiglo je, naravno. Zaboravila ti reći, oprosti.p.s. Kako su mi lijeeeepe!
Mare-stvarno su mrak ,čak je i mm rekao da su super (onda znaš da jesu iako je on boarder) a vidjela sam da su i snižene. Ma super!!
Jeste Lovru iznajmili ,gdje ,koliko para...?
Ja jučer kupila Roku buce za nagodinu (znam,znam,totalni sam frik) za 80 kn u Šimeckom broj 31 ali mi se čine puno manje pa me strah,ali nema veze...vidjet ćemo kako će mu noga rasti!
Baš smo sinoć bili isprobati opremu za dječicu i wanu, tu kod nas - u Splitu. Opremu preuzimamo u petak navečer. Komplet za djecu za tjedan dana košta 360kn (Lovre je dobio Alpina pancerice - broj 26, mislim čak ovogodišnji model i Salomon (?) skije). Baš je ekipa u servisu komentirala kako i nemaju manjih pancera i kako su njih dvojica među manjom djecom (domaćom) koju su vidjeli da idu na skijanje. Istina, ovaj komentar je bio upućen Lovri jer je Jure 10 cm viši (dobro, malo pretjerujem) pa izgleda barem pola godine stariji.
A skije... Prije Nove godine je bila još bolja akcija - 200kn manje... Samo dok se ja odlučim...![]()
Lovre i Jure idu na skije :shock:
ja mislim da se patrika ne bih usudila staviti.........ipak je teško s tim "rukovati". meni osobno je najgore bilo ono jedna noga na jednu stranu, druga na drugu - i iduuuuuuuuuu one samepa daj ti sad njih nađi da ih spojiš, a kad jednom i krene - o zaustavljanju niti neću, mislim da se ja ipak ne bih usudila ...ali ajde dobro, da i to vidimo!