ah evo i meni upravo se riješila 2 kante od auta :D :D :D
sad mi samo bed jer sam u jednoj ( kanti od auta ) držala sva ona naša kolica i dodatnu opremu. pa kad se spakiramo sve mi već na cesti, a sad ću uz klince morati vuči i motorizaciju :/

kod nas kad se stalno loži klinci mogu i goli biti na podu onda znate kako nam je. to baš i nije dobro jer nema nikakve ragulacije topline, a mi puno uložili u izolaciju i u kvalitetu cijevi pa je kod nas prevruće, a ispod kod sveki tek mlačkasto.

ja sam kao cura imala labradora retrivera, a kao djete patuljastog pinča
velika ljubiteljica životinja, a i MM. e sad on hoće bilo kakvu životinjicu doma ali ja nedam dok klinci malo ne narastu jer znam da će sve biti moja briga. MM bi htio i neku ptičicu, ali to nedolazi u obzir ni u kojem slučaju. kad jednog dana dobije se zeleno svjetlo bit će to pas i nije mi bitno veliki ili mali. oba moja psa su bili tolike maze i svuda su mogli, ali su bili prepedantni - cijeli dan bi čekali u kupaoni ako bi trebalo dok se ne operu poslje šetnje, kad se mjenjala posteljina morale su se i njihove krpice oprati . bili su razmaženi i jako čisti, ali svejedno oko njih ima jako puuuuno posla
sad imamo 2 u dvorištu, ali oni nisu moja briga
šogijev - rotvajler
svekin - dođ