Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: ZPB 2005., (34. dio)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja još uvijek čekam majstora za bojler
    Zadavit ću ga golim rukama ako se ne pojavi u 5 (to je novi termin)
    Mogla bi i ja dodati u potpis MRZIM MAJSTORE

Jedan i po dan bez vode,a četvrti bez tople vode :shock:
    Pa ovoga nema ni u albanskim selima
    A lijepo mi je baka govorila da se udam ili za vodoinstalatera ili za lopova bakooo zašto te nisam poslušala ???!!

Roko još spava-jutros nismo bili vani jer smo čekali dotičnog pa je već bio izbezumljen doma,a sad je opet pitanje da li ćemo stići van jer tko zna do kada će on to popravljati. Urokat ću nekoga

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak jeste se civilizirali?
    jel bio majstor i jel napravio posao kak spada il ćeš u Maruškin klub mrziteljica?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Trak jeste se civilizirali?
    jel bio majstor i jel napravio posao kak spada il ćeš u Maruškin klub mrziteljica?
    Ja sam baksuz nad baksuzima . Bio je i ne može popraviti do ujutro. Crkao grijač u bojleru,a pošto imamo neko talijansko smeće od bojlera,dijelova naravno nema u gradu,pa je naručio i doći će sutra ujutro . A da ne kažem da je kupatilo atomska bomba od poplave i kamenca...ma bolje da šutim

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

trak-

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    trak-
    Hvala

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Trak, bit će to sve u redu

Izvještaj: bili na kontroli, vodenu kilu za sada nećemo operirati, ne dam dok se može odgoditi bez posljedica radi opće anestezije. Na kontrolu za tri mjeseca....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako mi itko može dići tlak onda je to moja mama.Jučer joj se požalim da sam već luda bez tople vode,a ona meni kaže da sam razmažena i da se ponašam kao da imam 2 godine :shock: !
    Ja sad zaista ne znam jesam li turboosjetljiva ili nesposobna ili koji vrag,ali s njom nikako na zelenu granu. Zaista volim svoju mamu ali nikako nismo na istoj valnoj duljini,od mog rođenja.
    I zaista se trudim i uvijek ću se truditi da Roku budem ne samo mama nego i prijatelj,da ga saslušam i utješim,a ne samo kritiziram. To mi srašno fali i smeta kod moje mame koja uvijek ima prigovor. Njoj je moja sestra (koju ja obožavam) super,a ja sam oduvijek "problem"

Eto...kad čovjek u 21. stoljeću želi toplu vodu onda je razmažen....
    Majstor treba doći u 9...neću ni razmišljati da to danas možda neće biti riješeno.

Andreja-super za odgodu operacije,tko zna,možda ni ne završite na operaciji ~~~~~~~~~~~~~~

Yas-pa gdje si,jeste dobro?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa kad se ti dižeš?!
    :shock:

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ako mi itko može dići tlak onda je to moja mama.
    (...)
    ali s njom nikako na zelenu granu. Zaista volim svoju mamu ali nikako nismo na istoj valnoj duljini,od mog rođenja.
    A ovaj dio iz tvog gornjeg posta.... kao da sam ja pisala!

AndrejaMa, super vijesti!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Pa kad se ti dižeš?!
    :shock:
    U 7 . Ne mogu spavati jer nam opet popravljaju zgradu do pa mi dan počne sa urlanjem majstora i čekićanjem pored glave

A u 9 mi dolazi čika majstor pa da se psihički pripremim za neko novo sra*e!
    Definitivno mrzim majstore

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Definitivno mrzim majstore
    Ovo promislim svaki put kada uđem u svoje kupatilo... :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel vaša tragikomedija gotova ili...?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Još čekamo namještaj... Već dva mjeseca...
    I onda će biti gotovo. S radovima.
    To što ću svaki put kada uđem u kupatilo primjetiti, pored starih, i neku novu pi*****ju - to je već druga priča.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Trak ajd, drzim fige da sve prodje dobro s majstorima.
    Od kad smo se vratili iz Njemacke, imali smo non stop neke radnike i vec
    mi ih je stvarno dosta.
    Sad se malo odamramo od njih kroz zimu , a onda na proljece pocinje opet.
    Sve me strah kad se sjetim
    Vanja danas opet nije htjela u igraonicu.
    Necu ju ostavljati u placu, nadam se da ce uskoro opet sama reci da hoce ici.
    Sad se igra s nasim pesekom, da vidite kakva je to ljubav
    Imate vi kakvog kucnog ljubimca ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi ne. Ja sam prekomotna za tako nešto...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

AndrejaMa možda bolje da rješite to ćim prije (znam da je grozno za proživjet - upravo preživjela isto). A zakaj bi bilo posljeica od anestezije (mislim svaka anestezija je rizik ali imaš neki posebni razlog za brigu?) - eto ti mojeg divlja već danima po kući (da smo išle na kafe već bi i vidjela).
    Mi imamo Ventu. 11 godina starog labradora koji se ne odvaja od njih. A kaj sve trpi - ja nebi

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Trak ~~~~~~~~~~~~~~~ da majstor dođe i sve napravi kak spada! joj baš mi te žao.
    a to s mamom - ja sam sa svojom bila dobra, ma ne dobra super dok nisam krenula u ozbiljnu vezu, a otkad sam se udala stalno se prepiremo.
    ponekad se pitam jel to ljubomora što je odrasla njena curica ili ljubomora na ono što imam ( brak ), stalno prigovori na odgoj . . . tako da evo još jedna je u klubu

Mare kad stigne namještaj moraš slikati i pokazati nam kupijonu, a onda posebne slikice sa greškicama a mogla bi mi poslati i svoj mail da ti pošaljem da viciš šta su keramičari

a kad smo kod majstora - da samo vidite kako su meni sfušali zidove, niš gletano na spojevima knaufa vidi se mrežica , a negdje i knauf i metalne spojke na čoškovima . . . katastrofa, sad mi je smješno al se trebalo naviknuti ispočetka

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi ne. Ja sam prekomotna za tako nešto...
    Isto.I ne mislim ih imati u stanu. Na vixi imamo psa i mačke i to je ok,a za stan mi nije ništa više od ribice. MM je pravi doktor Dulitl,toliko voli životinje da mi ide na živce,svaku bi doveo kući kad vidi da je na cesti još mi samo to fali!

MB-mogu misliti kako ugnjetavaju sirotog pesa

Hm...ne znam da li da napišem pa da se nešto ne bi izjalovilo-ali....majstor bio i stavio novi grijač..i sad čekam toplu vodu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Mi imamo Ventu. 11 godina starog labradora koji se ne odvaja od njih. A kaj sve trpi - ja nebi

aaaaaaaaaaa Vento (?!) je cucak............sad sam tek skužila u onom kontekstu u kojem si ga spomenula nisam si mogla predočiti tko bi to zapravo mogao biti
    mi nemamo ljubimca jer smo u stanu, a to je meni mučenje životinja. I MM i ja kod staraca smo imali ja mačku, on psa i mačku, ali od troje je ostalo još samo jedno

ja upravo zato jer si ne mogu zamisliti nikakve majstore u svojoj kući već 5 godina odlažem s uređenjem svoje kupaonice koja naprosto vapi za bilo kakvim uređenjem. Pločice su ...............(nemam nikakav pametan izraz)...........ajde sad mijenjamo stari oronuli radijator u onaj lojtričasti jer kao taman i da se odlučimo za uređenje ionak ga moramo izvadit van..........sve mi se čini da ću tak s vremena na vrijeme mijenjat sve što stignem. Iako odmah smo zamijenili sve što se dalo izvadit bez nekih težih zahvata - pipe, umivaonik, vrata za kadu................ali pločice - isto svaki put kad ih vidim - želudac mi se okreće.............a ako se uređuje sve ide van i kada i školjka, pa čak i bojler!
    Uh, sad mi je malo lakše!

Ja sam sa svojom mamom suuuuuuuuuper oduvijek i zauvijek, iako mi isto koji put njene izjave znaju ići na živce, ali suzdržim se, ne uzimam ih za zlo jer znam da nisu takve, nego preishitrene.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

... majstori , majstori i "majstori"....

...a mame su posebna priča....

...a tek svekrve... moja dolazi na - tjedan dana .... :shock:

joj meni joj uz ovo OVO i milion savjeta i kako je to "njena kćer radila" ..... HELP!!!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hm...ne znam da li da napišem pa da se nešto ne bi izjalovilo-ali....majstor bio i stavio novi grijač..i sad čekam toplu vodu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    onaj lojtričasti
    Kako ste izmjerili količinu vode koju ste 'ukrcali' u radijator?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

onaj lojtričasti
    Kako ste izmjerili količinu vode koju ste 'ukrcali' u radijator?

e pravu si našla pitat........... to je ipak nešto o čemu nemam pojma - koliko god to čudno zvučalo .............došo majstor (poznati tak da me ne može baš samo tako jer ću mu se krvi napit ) - reko taj i takav, oćete širi/uži/viši/kraći/ovakav/onakav - mi rekli, on otišo, kupio i sad treba doć ugradit..............

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kupio i sad treba doć ugradit...
    Daj ga pitaj kako mjeri količinu vode kada ga bude ugrađivao.
    'Moji' meštri su montirali radijator na zid i rekli 'Vi ćete sami srediti vodu'. :shock: Nisam znala što bi im rekla.
    I generalno: kad god bi nešto okarakterizirali s 'vi ćete', 'nismo to još radili' i slično, ja ne bi znala kako se postaviti. Mislim, nisam se usudila forsirati ih jer i ono u čemu su 'majstori' nisu odrađivali kako treba...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

'Moji' meštri su montirali radijator na zid i rekli 'Vi ćete sami srediti vodu'. :shock: Nisam znala što bi im rekla.
    I generalno: kad god bi nešto okarakterizirali s 'vi ćete', 'nismo to još radili' i slično, ja ne bi znala kako se postaviti. Mislim, nisam se usudila forsirati ih jer i ono u čemu su 'majstori' nisu odrađivali kako treba...
    Oki

a kakav radijator - obični ili lojtričasti? Možda je neka razlika....još uvijek

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Oki

a kakav radijator - obični ili lojtričasti? Možda je neka razlika....još uvijek
    e, a i može ti biti razlika u tome kakav sustav (centralnog) grijanja imate. Mi imamo etažno centralno samo za naš stan tak da nije potrebno praznit čitav sistem. Ali ako je centralno za cijelu kuću/zgradu, onda se mora praznit čitav sistem, pa valjda zato poslije problemi s punjenjem vode :? .... čim prčkaš po radijatoru - od mijenjanja venitla pa nadalje....toliko ipak znam

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

http://www.radson.com/re/products/291.htm

Takav.
    Mi u stanu nemamo centralno grijanje. Ovaj radijator bi se trebao napuniti vodom i uključiti u struju.
    Prema uputama: ne smije biti pun ali grijač mora biti uronjen u vodu. Kako ću ja vidjet da je grijač uronjen - pojma nemam.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

http://www.radson.com/re/products/291.htm

Takav.
    Mi u stanu nemamo centralno grijanje. Ovaj radijator bi se trebao napuniti vodom i uključiti u struju.
    Prema uputama: ne smije biti pun ali grijač mora biti uronjen u vodu. Kako ću ja vidjet da je grijač uronjen - pojma nemam.
    isti takav
    e pa u tome je caka - struja!
    mi imamo centralno etažno plinsko i sistem - radijatore koje bojler puni vodom (valjda ), tak da je sve regulirano na ventilu i kad zatvoriš ventil moš radit što hoćeš od ventila nadalje. Skineš stari, staviš novi, otvoriš ventil i stvar (navodno) šljaka. Čak navodno ne treba praznit čitav sistem iako smo mi mislili da treba, al majstor kaže da ne. Struje nemamo nikakve osim one koja u bojleru pokreće pumpu za rad sistema, tak da bez obzira što imamo grijanje na plin, kad nema struje - nema ni grijanja :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vi o radijatorima a ja ću se nadovezati na porodične odnose...
    Meni moja sveki pomaže više od bilo kog (iako me to košta u živcima), ali sa mojim tatom se neprekino svađam od kad sam rodila
    KAKO ME LJUTI!!!!! Samo o nekakvoj zdravoj prehrani i boleščugama priča (ko d a ih priziva i postojeće i nepostojeće).
    PA ja mora da sam najgora majka na svjetu koja truje svoju djecu. Dora nesmje piletinu jer je ona AB grupa, Domagoju smanji unos mlijeka jer mu to izaziva bruh, Mislav nebi smio nemam pojma više kaj, banane su kancerogene, nemoj im davati bonbone jer im od tog curi nos, nemoj im davat čokoladu jer to izaziva kandidu. Mislim za upucat se!!!
    Ja znam da postoje neke stvari kaj su nezdrave ali MAJKU MU JA ću odlučiti o tome kako ću prehranjivati svoju djecu.
    Svaka čast na znanju i nek mi tu i tam kaže bilo kaj ali nemoj me u stopu pratiti i neprestano mlatiti o istim stvarima.

Tako sad sam se ispuhala

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi u stanu nemamo centralno grijanje.
    kako meni ovo smiješno zvuči

Majketi, ko da živimo na različitim kontintentima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Došli mi mama i tata pa se čujemo kasnije !

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dobro jutro! Hvala na čestitkama, i evo vam jedne rođendanske slike

Mi isto nemamo centralno, grijemo se klimom. Uzli smo malo jači i prilično skuplji model i stvarno je super. Struje nam dolazi 5o kn više mjesečno.

Kućnog ljubimca imamo, huskicu Lunu.

Andreja, neznam šta ti reći....nadam se da će brzo proći!

Trak, ja bi poludila bez tople vode, nisi razmažena.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jao Paulita kako si mršava :shock:
    Super ti je slikica

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Dobro jutro! Hvala na čestitkama, i evo vam jedne rođendanske slike

prava rođendanska - nema što!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Jao Paulita kako si mršava :shock:
    Super ti je slikica
    Ja si izgledam sva ispijena....bolesna....danas ću se malo potrudit i izgledati bolje

Da napomenem, boca pive je oprana i prazna.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Paulita, stvarno super izgledaš!
    A o Ledi , imam ja dva dečka, samo da znaš....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Ja si izgledam sva ispijena....bolesna....danas ću se malo potrudit i izgledati bolje
    ma ti uvijek izgledaš dobro

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

PAULITA koliku kvadraturu griješ sa tom klimom?kod nas to nebi uspjelo zime su kod vas ipak blaže :/
    Što se tiče rođendanskih proslava prve dvije smo slavili u kući uz mnoštvo i gužvu ove godine razmišljamo o restoranu isto potrošim kao i kod kuće samo što poslije još imam sve to oprati i pospremiti a kakav je nered nakon 30-tak možete zamisliti,super mi je to što se svi skupimo, da nam bude tradicija na taj dan svi kod nas

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi u stanu nemamo centralno grijanje.
    kako meni ovo smiješno zvuči

Majketi, ko da živimo na različitim kontintentima
    Grijemo se na struju: u svim prostorijama imamo Glamox 'radijatore', po potrebi na brzinu dogrijemo klimom.
    U Splitu jako mali broj kućanstava ima centralno grijanje.

E, da. Mi nemamo ni gradski plin.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    super mi je to što se svi skupimo, da nam bude tradicija na taj dan svi kod nas
    U mojoj obitelji se također tradicionalno okupljamo na rođendane. Bilo slavlja ili ne.
    U MMovoj baš i ne.
    U našoj - trudim se to uvesti kao običaj.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

U Splitu jako mali broj kućanstava ima centralno grijanje.
    a i što će vam - sjećam se da prošle zime kad je u zagrebu bilo 10-15 stupnjeva, ni mi nismo pretjerano grijali..........sad ove je malo drugačija priča.............sve u svemu JEDVA ČEKAM PROLJEĆE!
    posljednji tjedan kad je bilo malo toplije i sunčano, već sam malo došla k sebi. Zima me uvijek dotuče...kakav god da bila!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma generalno je nekakav drugačiji 'đir' grijanja kod nas.
    Npr. u Zagrebu u većini stanova u kojima sam bila, možeš šetati kratkih rukava usred zime. U Splitu - gotovo ni u jednom. I to vrijedi i za javne prostore.
    Također, jedva čekam da Lovre preseli u svoju sobu da ugasimo grijanje u spavaćoj. Meni je gušt spavati u hlaaadnoj sobi pokrivena jorganom.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nama je spavaća cijeli dan otvorena, otkad se dignemo, dok ne dođemo doma, a navečer opet prozračimo jer nema mi gore kad se po noći preznojavam.
    Iako spavam pod poplonom i dekom :shock: (i u čarapama :shock: ) to je čista navika više zbog težine, nego zbog topline.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Iako spavam pod poplonom i dekom :shock: (i u čarapama :shock: ) to je čista navika više zbog težine, nego zbog topline.
    A ja ne volim težinu.
    Moj poplun od pahuljice već četvrtu zimu 'čami čekajući'...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Težine čega?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Posteljine.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MMovi na vikendici (koja se u 95% vremena koristi samo ljeti) u jednoj sobi imaju taaako težak jorgan da sam ja jednom prigodom jedva zaspala, koliko mi je neugodan osjećaj težine bio. Ali zato kad sam zaspala, do jutra se nisam mrdnula. Nisam ni mogla.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

AAAAAAA posteljineee ja sam si pomislila nekaj drugo sudeći po sebi pa mi je bilo malo nelogično

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MM - 110. :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor