Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
Mi imamo Ventu. 11 godina starog labradora koji se ne odvaja od njih. A kaj sve trpi - ja nebi

aaaaaaaaaaa Vento (?!) je cucak............sad sam tek skužila u onom kontekstu u kojem si ga spomenula nisam si mogla predočiti tko bi to zapravo mogao biti
mi nemamo ljubimca jer smo u stanu, a to je meni mučenje životinja. I MM i ja kod staraca smo imali ja mačku, on psa i mačku, ali od troje je ostalo još samo jedno

ja upravo zato jer si ne mogu zamisliti nikakve majstore u svojoj kući već 5 godina odlažem s uređenjem svoje kupaonice koja naprosto vapi za bilo kakvim uređenjem. Pločice su ...............(nemam nikakav pametan izraz)...........ajde sad mijenjamo stari oronuli radijator u onaj lojtričasti jer kao taman i da se odlučimo za uređenje ionak ga moramo izvadit van..........sve mi se čini da ću tak s vremena na vrijeme mijenjat sve što stignem. Iako odmah smo zamijenili sve što se dalo izvadit bez nekih težih zahvata - pipe, umivaonik, vrata za kadu................ali pločice - isto svaki put kad ih vidim - želudac mi se okreće.............a ako se uređuje sve ide van i kada i školjka, pa čak i bojler!
Uh, sad mi je malo lakše!

Ja sam sa svojom mamom suuuuuuuuuper oduvijek i zauvijek, iako mi isto koji put njene izjave znaju ići na živce, ali suzdržim se, ne uzimam ih za zlo jer znam da nisu takve, nego preishitrene.