-
Stvarno ti je žena nezrela, u najmanju ruku.
Ja nemam iskustva s ovim, samo mislim da je što se tiče informacija o djetetu i stvari potrebne za vrijeme provedeno bez mame - odgovorna mama za organizaciju i pripremu. Meni ne pada na pamet riskirati i prepustiti slučaju da dijete nema pelene, rezervnu odjeću, omiljene igračke, hranu itd... kad ga vodim čuvalici ili baki. Uvijek pripremim odjeću za trošenje, lijepu odjeću ako ga želi odfurati negdje ušminkanog, par bodića ako pelena premoći, pelena dvostruko više nego realno treba. I dosta tih stvari sam kod njih i ostavila da uvijek ima za rezervu.
Kolica jesmo kupili za njih dodatna, ali ona mala (400 kn) da ne moramo stalno furati lijevo, desno, ali to je zato što je ovo na svakodnevnoj bazi. Mislim da je apsurdno da ti ne šalje i kolica za vrijeme kad si ti sa njim!
No, kako ona to odbija ja bi to lijepo pismeno, pa da se ne može nešto bitno zaboraviti. Ja bih napravila ovu listu i zamolila da mi ženica ispuni:
1) Hranu koju voli u posljednja 2 tjedna najviše
2) Hranu koju u posljednje vrijeme odbija
3) Omiljene igre i igračke
4) Čemu ga trenutno poučavaš? Želiš li da nešto posebno sa njima radim? Učim ga određene riječi, pojmove itd. i koje?
5) Da li postoje kakve promjene u njegovu ponašanju i razvoju u posljednje vrijeme i koje.. o kojima misliš da je potrebno da njegov otac bude obaviješten? I pozitivne i negativne. Ovo pitanje nije ovdje za prosudbu, nego za informiranost o promjenama u mojem djetetu.
Molim te da mi pripremiš slijedeću opremu za dijete.
1) 2 kompleta trenirki ili sličnog - ne mora biti novo i lijepo, za igranje, nekoli pari čarapica, štrample...
2) Jedne hlačice i majcu u kojima ga mogu izvesti da izgleda elegantno kao i njegov tata
3) Pelene
4)Zdravstvenu knjižicu....
5) Kolica
6) itd.....
Tako će joj biti jednostavnije organizirati se.... Ovo su naravno okvirni, na brzaka napisane liste.... to ćeš ti puno bolje naravno. 
A sad ću pododgovarati na tvoja druga pitanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma