Sjedim i više ne znam šta dalje.
Od kad se rodila bljuckala je jako puno. Kad smo počeli s dohranom znala je povratiti, ali ja sam to pripisala navikavanju na hranu. Meso nikad nije htjela jesti, ali jela je juhu, povrće i voće. Ako smo joj pokušali uvaliti žlicu više od kad bi rekla da joj je dosta uslijedilo bi povraćanje, pa smo poštivali njenu granicu. U zadnje vrijeme sve više hrane odbija. Neću, meni se to ne sviđa i tu prestaje svaka mogućnost rasprave. Jela je juhu bez problema, pa je jedan dan zaključila da ona ne voli mrkvu, pa nebi rezance, zatim bi ampren juhu bez kruha. Vrhnje obožava, zadnjih par puta žlica nutra obrok van - povratila. Došla je na ideju da bi za doručak i većeru samo mlijeko a to znači 2dcl(ako) i to joj je obrok. Za ručak zbrljavi, voće vrlo rijetko. Eventualno jogurt između obroka svaki 5-ti dan. Svaki oblik prisile uredno rezultira povraćanjem. Znači mi ju nagovorimo da uzme komadić kruha s margarinom, ona ga stavi u usta i povrati, ne pljune nego joj se digne želudac i povrati. Izbor jela ne pali: hoćeš margarin-neću, hoćeš pekmez neću, puding-neću i tako u krug. Slatkiši idu bez frke. Od ovog trena su joj ukinuti. Danas nije htjela ništa ni piti. Jedina tekućina: 3dcl mlijeka i možda 2dcl soka. Sad je u krevetu, plače, a ja u boravku radim isto!
Luda sam, nije počela gubiti na težini i izgleda zdravo. Šta da radim??? Ako ju odvedem pedijatru reći će mi da je kilaža ok ili će me poslati na pretrage. Brine me to povraćanje, nisam čula da dijete ikome povraća kad ne želi jesti. Ima skoro 3god. i do sad nije bio toliki problem s hranom. Ja sam iscrpila sve: molbe, ucjene, podmićivanja, kazne. Ona će prihvatiti kaznu, ali jesti neće. Pomozite mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()