Uopće nisam znala za te šeširiće prije poroda. Ja sam imala velike probleme s dojenjem i tek kad je Niki navršio 3 mjeseca je mogao sisati bez šeširića za dojenje. Sada je to pravo zadovoljstvo. :D
Nama sa šeširićima nikako nije išlo, a i izdajanje je bilo prilično neuspješno tako da je Niki u 20 dana dobio 300 g![]()
Ali poanta je da se ne smije odustati (kako sam mrzila dok sam imala probleme kad bi ovo pročitala i urlala po kući da je lako njima za_ebavati kad imaju bradavice) jer je bitno održati mlijeko dok beba ne ojača da sama vuče. Ja ni danas nemam bradavice, a Niki ima 5 mjeseci i pravi je mali sisavac. Posebno sam ponosna što smo uspjeli povećati količinu mlijeka koja je bila nikakva i prešli put od 5 bočica do 2.
Ovo pišem iz vlastitog iskustva i ne znači da će se i tebi dogoditi, ali ako se dogodi želim te ohrabriti da ustraješ jer je zaista jako teško i nitko to ne razumije tko nije sam iskusio krenuvši od fizičke boli do još goreg osjećaja da sam iznevjerila bebu i uskratila mu zdravu hranu.
Zato sam spremna uvijek nekome tko je u takvoj situaciji dati savjet i ohrabrenje jer sam sada nevjerojatno sretna i ponosna što smo ja i Niki uspjeli.![]()

Odgovori s citatom