baš planiram probati taj coral za tamni veš koji toliko hvalite. Probala sam onaj za šareni veš, dobar je, ali nisam oduševljena.
baš planiram probati taj coral za tamni veš koji toliko hvalite. Probala sam onaj za šareni veš, dobar je, ali nisam oduševljena.
Malo je zamro topic![]()
Za ljubitelje Softlan omekšivača, snižen sa 14,90 na 11 KN (meni je ljubičasti s. najbolji omekšivač na svijetu)
:shock:Originally Posted by Deaedi
ili je greška u tipkanju??
Je l' greška :?
nije. Ja sam bojažljivo uzela jedan, pitala na blagajni i fakat je ta cijena. poslije sam kupila još dva - neka se nađe.
U nedjelju je prvi puta bilo da nisam u Mulleru prošvrljala i među igračke jer sam se žurila i eto promaklo mi![]()
ako tko ide bilježim se sa štovanjem za 1 kutijicuOriginally Posted by Deaedi
nakon dugo vremena bila sam u muelleru u CC1. prvi put sam kupila neka njihova sredstva za čišćenje (staklo, univerzalno...) Blink jer su izuzetno jeftina.
imate li iskustva s tim Blinkom, jel ok? :?
Jel ostalo šta na sniženju od Play Doh plastelina? :?
Jel mekani ili su ga snizili zato što se pretvorio u kamen???????![]()
Ja kao obožavatelj Dasha, iz protesta (zbog poskupljenja) sam kupila Coral i to sva tri - nemrete vjerovat - veš mi miriši 50% više nego da Dashom ili bilo kojim drugim, samo se nadam da sada njega neće naglo nestati ili poskupiti bez obrazloženja!
meni je Coral zaaakon, od niceg roba ne mirisi tako lijepo kao od njega...
a Blink sredstva su super, ja koristim ona za ciscenje i staklo i skroz sam zadovoljna, kao i s njihovim tabletama i soli za sudjericu
ma daj! Nisam otvorila niti jedan paket. Čuvam ih za poklone, iako ću jedan paket ostaviti nama. Nisam ga mislila otvarati, ali nakon ovog komentara ću morati.Originally Posted by romi
Obićno i snize takve stvari kad su pri kraju sa rokom trajanja - inaće ne kužim od kuda toliko sniženje - pa da tvornica ne slavi neki jubilej??![]()
![]()
Ja u životu obićno tak prođem - taman kad se ponadam da sam super jeftino prošla il se pokvari ili je strgano.... :/
Blink sredstva za ciscenje i tekuci deterdjent su mi OK. Ali tbl za sudjericu dosta lose peru, tako da sam se vratila na Calgonit Quantum.
I Blink prasak je los, dosta ga se ne otopi, ostane u posudici u masini. Mislila sam da je mozda do masine, ali sada sam oprala na moru u drugoj ves masini sa tim praskom, isto je dio ostao u posudici.
meni su tablete za sudjericu zakon,puno bolje od somata i sl.
ja sam sasvim zadovoljna Blink tabletama za suđericu, ali nisam njihovim detergentima za veš
ostalo (još) nisam isprobala
meni su bolje one tabletice iz dm-a nego ove iz müllera za sudjericu
Nisam mogle izdržati pa sam otišla pogledati u Muller imaju li još Play Doh na sniženju - naravno da nemaju!!! 8)
No I Coral su poskupili - bio je 29.99, a sada je 36.90kn, a Dash je 39.90... :/
No nemogu živjeti bez maramica za upijanje boje u veš mašini od dr.Bec.. samo što su u Mulleru 26.90, a u DM-u 18-90, Metro 21.90kn.
Koje vlažne maramice su vam najbolje - mislim na one manje pakete za ruke i lice?
Sa Blinkom nisam previše oduševljena, također mi je bolja Dm-ova marka. :/
Nisam otvorila play doh jučer, ali koliko pamtim unutra niti nema puno plastelina. Nego je valjda fora u toj igrački.Originally Posted by romi
Hoćeš da ti ustupim jedan?
Ne treba, hvala lijepo, nego me stvarno zaintrigirala cijena!
ja sam MM poslala odmah u ponedjeljak po plastelin i već ga nije bilo,meni tablete od DM nevaljaju(sad ih trošim jer mi je M bio predaleko)
Ovako, baš zbog ovog topica i jučerašnje kiše, otvorili smo jedan paket Play doha. I plasteloin je u redu, nije star niti suh. Postolje radi, odnosno svijetli.
Ne znam znate li o čemu se radi: naprave se figurice po želji (ovdje je prijedlog akvarij), poslože se na postolje, poklope prozirnom polukuglom i onda stave u to postolje u kojem se može upaliti lampica i onda sve lijepo svijetli. Moji klinci su bili oduševljeni.
Uaaaauuuu!!!!
Mrakača, sorry kaj sam unjela kamen sumlje, no kažem tak ja imam sreće sa sniženjima - ajde napokon da nije "patka"!
Coral ti je bio na akciji,a inače mu je normalna cijena 36,90knOriginally Posted by romi
Ej, a koje sredstvo protiv standardnih dječjih mrlja preporučate? 8)
Vanish u spreju (iz Muellera) ali nanijeti neposredno pred pranje jer se u protivnom razlije pod tkanini i napravi se mrlja još gora od početne![]()
pređi na dvofazni...taj i kad se razlije ne napravi pi*darijuOriginally Posted by emira
Meni taj venis nista ne skida , odnosno ako i nesto skine to je procedura ! Rastopi ti ga drzati 5 min pa ponoviti ...itd itd, imam osjecaj da svi bolje skidaju !
zna li itko koliko je u mulleru:
- cekropija gel za celulit od afrodite
- hlačice za mršavljenje od afrodite
sumnjam da drže Afroditine proizvode, od domaćih sam vidjela samo Kraševe bombonijere i PIP-ove medove.
Što se tiče dvofaznog vanisha nisam probala, ovaj u spreju mi je praktičan jer mi se ne da trackati svaku mrljicu s tim... ovako samo pošpricam i to je to![]()
Iako sam veliki fan mullera na ovo vas moram upozoriti.
Ne znam da li je svima vama uobičajna praksa kontrole računa kraj blagajne,
ali do sad mi se tri puta desilo da su mi proizvode naplatili dvostruko ili trostruko od jednog kupljenog razlika je bila i od 50 do 100 kn![]()
Ne kažem da rade namjerno ali kontrolirajte si račune!
Jedino što mi se činilo neprofesionalno je voditelj koji je donio karticu
za storno blagajnici, odmjerio me od glve do pet kiselom facom a da nije rekao ni ispričavamo se![]()
drže, ja sam uzela onu anticelulitnu 3 in 1, ali ne znam koliko koštaju ovi proizvodi.Originally Posted by emira
moje novo otkriće su solettijevi supersize štapići, duplo veći od običnih, taman da ne zamažeš ruku kad ga umočiš u nutelu![]()
Netko je pitao za mrlje, ja iz Mullera koristim Ace, tekuće sredstvo, zelena ambalaža, ide 1 čep u mašinu, ne uništava boje.
Cure, imam jednu molbu, ako se tko sjeti na licu mjesta. Trebam novi ekspres lonac od 7 ili 8 litara, zanima me kakvih ima u Muelleru i koliko kostaju. Please, bacite oko kad vam je usput.![]()
Ja sam ih gledala neki dan. Ne znam koje su marke, ali 6.5 l je bio 1200 ili 1500kn.Originally Posted by marta
U Intersparu imas Fisslerove 6.5l za 1000 kn. Fissler od 8 l je naravno više kuna.
Sve u svemu, u Mulleru su skuplji. Istina, ne znam točno za koliko.
Na žalost ne sjećam se cijena ali znam da su Afroditini proizvodi skuplji u Mulleru nego u DM-u kad sam zimus gledala.Originally Posted by kate
Meni je od Vanisha puno, puno bolji BioshoutOriginally Posted by Nova
meni frendica stalno hvali bioshout. a gdje ga kupujete? nisam ga našla u DM-u ni svom dućanu
U mulleru sam vidjela bočice za bebače tommee tippee. Htjela sam vas pitati ima li netko iskustva sa njima i kakve su kvalitete?
vidiš, meni se bioshout baš i nije pokazao na djelu...
najsretnija sam si sa svojom kombinacijom koja mi skida sve mrlje, krv,čokolada, masne fleke....
a to je-na mrlju natrljam dr.beckmanns (onaj s četkom) i u mašinu još dodam 60 ml.vanisha...nema šta nije otišlo,čak i na temperaturi od 30C
mi imamo tt čašicu s kljunom i dobra nam je. Kupila sam i neku kao bočicu kao za učenje. Ali kljun je nekakav čudan i ni ja baš nisam uspješno pila kroz to. Savladala je ona to sa cca 18 mjeseci, ali piše od mislim 4 ili 6.
Što se tiče mrlja ja stavim onaj denk mit isto s četkom i s praškom isto od DM-a onaj mislim oxy, i to mi odlično skida sve.
Originally Posted by gitulja
Baš nekidan sam kupila u DM-u, možda samo trenutno nije bilo kad si tražila
Jel taj bioshout u spreju ili tekući?
Inaće najbolja stvar za skidanje celulita je Afroditina profi krema za celulit koja se kupuje u njihovim kozmetičkin salonima, krema je od Cimeta - košta oko 400kn, ima za 15 tretmana i skine SVE, tako da mi je to godišnja kura sa kojom godinama skidam celulit.
Možete platiti karticama na rate!!!!
Ovo za celulit potpisujem, ALI...Originally Posted by romi
Krema u kombinaciji sa anticelulitnom masažom, a to je 3put tjedno po pol sata plakanja od boli. + 3litre vode dnevno.
Onda celulit odlazi...