Zadnji put kupila Coral jer vidim da ga hvalite i stvarno potvrdjume da je odlican. I mirise preprepredivno :D
Zadnji put kupila Coral jer vidim da ga hvalite i stvarno potvrdjume da je odlican. I mirise preprepredivno :D
tnxpetarpan prvotno napisa
nekak mi se čini da ste na ovom topicu izanalizirale do i i jednog artikla s polica Muellera![]()
Danas sam kupila froshov tekući prašak za rublje pa ću probati s njim, ima li već iskusnih?
evo bila prosli tjedan i uzela persil color gel posto je bio na akciji, i odma moram reci da je ogromna razlika u odnosu na nasu balkansku inacicu.
za bijeli sam onda uzela isto persil, ali mega perls. pere ok, al nema uopce nikakav miris. ne da sam luda da ves ultra mirisi, al volim kad prasak ima onu svjezinu.
od froscha sam koristila samo u prahu, i super mi je bio za bijeli ves. bas je imao jedan super friski miris.
a sljedeci put cu probat onda coral, a zatim i dash, pa da ih sve usporedim.
fait, srednja zalost, probala sam 2-3 različita i onaj u prahu mogao bi i bolje prati :/
Dash je ipak zakon
Pikulica, tak sam si i mislila, budem probala, sve praške koji mi ne valjaju proslijedim mami, njoj su svi dobri. Ipak je Dash zakon, ne znam samo što me tjera da isprobavam druge?
Pazite na prikazane cijene na policama!!
Meni se dogodilo danas da sam kupovala puder, na polici gdje su se nalazili testeri boja je pisalo 193,00 kn, a na blagajni su mi zaračunali 231,00 kn.
Na koncu je ispalo da su 'zaboravili' istaknuti tu višu cijenu, jer je kao jedna nijansa pudera po nižoj cijeni, a ostale dvije su po višoj. Cijena je bila istaknuta na mjestu gdje se nalaze kutijice s puderima (na posve drugoj polici u dućanu), pa sam popustila. Inače...![]()
meni se desilo isto da je cijena bila udaljena od samog proizvoda, al sam "imala sreće" pa ispod samog proizvoda uopće nije bilo nikakve cijene pa se nisam mogla zabunit. tražila sam po dućanu tetu koja tam radi i kad sam ju našla mi je pokazala na kojoj polici je cijena. i to još s pogledom i tonom pa kaj niste bolje pogledalibeš. trebala bih valjda obići sve okolne police ne bi li pronašla ono što bih odmah vidla da je bilo gdje treba bit
![]()
koji coral kupujete - vidla sam da ima rozi, zeleni, crni i (mislim) bijeli?
nikad ga nisam kupovala pa me zanima i za koliko pranja je otprilike jer sam do sad uvijek kupovala deterđente u prahu.
cure koji dash koristite? u prahu ili tekuci?
bila sam prekjucer u muelleru i bili su samo dash 2in1 compact pulver (zeleni i plavi) i isto takvi ali u tekucem obliku. e sad na nijednom od njih ne pise da li je za bijeli ili sareni, razlika izmedu zelenog i plavog je samo u mirisu. i nije bas neko veliko pakiranje (za 20 pranja).
corala uopce nije bilo.
Koristim Dash color - onak je zelenkaste boje jer uglavnom imam svjetliji veš i tamniji veš ali rijetko napunim mašinu sa bijelim ili samo sa crnim, pa mi se ta dva ne isplati kupovati, a tak ionak mislim da je sve to tak isto!!!!
Dakle glas Dash color!
Bez omekšivača :D , miriši danima - veš nije grub.
Pitanje - zakaj ga nema već tjedan dana, ali nijednog???? :?
PPs - u Austrijskom Mulleru je sada bio na akciji 3.90€=28kn, a kod nas 36.99 jel tak?
Pa nije mala razlika....
Ja sam zadnja dva puta uzela Weise Riese prašak tekući i mogu reći da je super. Cijena mu je kunu dvije niža od npr. tekućeg Dasha ali je prednost jer se i za bijeli i šareni veš, 2u1 i ima dodatak "Sil-a" sredstva protiv fleka. Ne pere ništa lošije od Dasha i Persila (ja ih sve isprobala)
Dash je i za bijeli i za šareni, obzirom pere do 90 stupnjeva.
Ja koristim tekući.
Corala nema, rekla teta na blagajni da je povučen poradi redizajna pakiranja...
Moram pohvalit putno pkairanje u tubi (mislim da je od 15 ml) Rei-a, uzela za na more, oprala brdo veša s njim (za mašinu je, ali i za ručno pranje) i stvarno super miriši...
Aaaaahaaaaa, znaći zato nema Corala, a ja sam onda znaći kupila taj novi u Austriji, praktičniji je, nije toliko duguljast, nego kao recimo omekšivaći i šareniji je, taj moj zelenkasti ima nekakve šarene balone naprijed.
Svi deterdženti (ariel, dash, persil) "klasične varijante" peru do 90 i moguće je s njima prati bijeli i šareni. Samo je problem u tome što meni od njih šareni veš izblijedi. Zato valjda postoje "color" varijantepetarpan prvotno napisa
![]()
meni ne izblijede,ali ja ionako šareni veš perem isključivo na 40. color varijante ne upotrebljavam, jedino uzimam coral za crni veš... (mada sam mišljenja da je sve to lahko muda pod bubrege)emira prvotno napisa
![]()
Samo bijeli veš perem s Dash-om u prahu, ostalo perem s tekućim, odličan je i plavi i zeleni, pa mijenam. Onaj Frosh tekući nije baš dobro prao tak da se vraćam na Dash.
[quote="emira"]Svi deterdženti (ariel, dash, persil) "klasične varijante" peru do 90 i moguće je s njima prati bijeli i šareni. Samo je problem u tome što meni od njih šareni veš izblijedi. Zato valjda postoje "color" varijantepetarpan prvotno napisa
[/quote]
zato meni treba i color jer mi nakon vise pranja ves izblijedi, a na ovom dashu ne pise za kakav je ves. a naravno da ti mozes sa njim prati i jedan i drugi![]()
Negdje sam čula da su dječje kašice, čajevi i slično u CC1 Mulleru drugačije nego u DM ili ostalim Zg dučanima...ove su kao za zapadno tržište :?
Mame na dohrani jel istina, jeste probale?
da se ponovim još jednom-od dasha meni osobno ništa nije izbljedjelo, no ,velim, perem šareni na 40 stupnjeva isključivo...
Kašice, točno, nemaju veze jedne s drugima....Slično, ali nije isto...
Meni L. svojedobno nije htio ni pomirisat kašicu iz dm-a već je tamanio istu tu ali iz muellera.
Što je u njima tako različito?
Pa za početak, zemlja proizvodnje, te samim tim i sirovine...a mislim da je to samo početak brijega
A tek Persil?
Velika razlika kad kupim u Mulleru i od onoga kupljenog npr. u Konzumu.
Potpis....petarpan prvotno napisa
Sve stvari iz Mullera su mi se pokazale drastično bolje i kvalitetnije nego iz ostalih dučana....kao što je petarpan rekla sve gore![]()
Tko kupuje u Mulleru kašice (one u kutijama, za razmutiti) bolje neka zna njemački jer sam našla jednu sa sasvim krivom deklaracijom.
Zato ima slikica kak se prave na poleđini...jednom sam i ja ubola neku gdje su napisali da se dolije toliko i toliko vode, a toliko i toliko žlica praha, kad na kutiji nešto sasvim osmo....Vivica prvotno napisa
Joj petarpan da je samo to, nego je bila skroz kriva deklaracija, pisalo je da je za sjecu od 6 mj i da je bez glutena, a bila je za djecu od 12 mjeseci i sa svačim u sastavu. Pobrkali su deklaracije, a to opasno, zbog tog inspekcija zatvara i dućane. Ja bi ih upozorila, ali bla sam tad već daleko od Zagreba.
Sjećam se da su Mueller zatvorili cca tjedan dana nakon otvaranja i otvorio se ponovo tek nakon mjesec-dva. Ne znam zašto... vjerovatno nešto slično!
ne, radilo se o dumpingu (milka cokolade, tog se sjecam)
vratio se coral. na snizenju je za 29 kn. u drugacijem pakiranju je.
http://www2.schlecker.com/htdocs/Det...01&iSelected=0
Ja sam kupila tekući Coral za crni veš, netko ga je nekad hvalio, ali ljudi moji, kako je to jak miris :shock:
Ima li muller u Rijeci?
Cekana, mozda je stvar ukusa? Ja sam isto sada potrosila jednu bocu tog deterdzenta za ves. I, moram reci da ni meni miris bas nije sjeo. (na stranu to sto je preintenzivan, mozda da je drugaciji jacina ne bi smetala)
bila je nutella za 7 kuna....ivarica prvotno napisa
pa tko je jamio-jamio je![]()
baš sam to htjela napisati, da mislim da se radilo o nutelli po 7 KN. Mi smo bili na sam dan otvaranja CC-a i ljudi su ih doslovno kupovali u kartonimapetarpan prvotno napisa
![]()
Došla reći da sam pred 2 tjedna uzela Dash talijanski u Metrou, tekući 3 litre, 60 kn...ali onaj classic (točno onakav kakav se pred milion godina švercao iz trsta) i da mi je bolji od njemačkog. Majke mi!
Za šareni je i bijeli veš, miriši onak standardno dashovski i pere, as usual, fantastično...
od Corala ne odustajem, meni nema boljeg za crni veš, a ljubitelj sam mirisa koji ostaje na vešu i nakon pranja, sušenja, peglanja....
Petarpan, sad si me nagovorila da i ja isprobam Dash iz Metroa, mada mi je moj najdraži Coral za šareni veš iz Mullera.
Javim rezultate.
Isla i ja po coral da vidim u cem je tak poseban kad ga svi hvale...
A meni totalno bezveze,bas mi se nije nimalo svidio,ipak ostajem vrijedna Persilu i Arielu.![]()
Ali o ukusima se ne raspravlja,sreca pa imamo izbora ko u prici,za sviju ponesto.
Čitala sam da je Coral loše prošao u Njemačkoj na testu, pogotovo ovaj tekući. Općenito da praškasti bolje peru, a tekući više zagađuju okoliš.
Dobro si procitala.![]()
U subotu su Persili i color i sensitive oni u gelu bili sniženi sa cca 41 kn na 31 kn. Ali su poskupile pelene na 49 kn.
samo šaljem posljednji pozdrav mom čedu,mom najmilijem topicu...![]()
Ma daj, otvorili bumo ga opet na nekom drugom podforumupetarpan prvotno napisa
.
jučer sam bila u mulleru i oni su poskupili, velika milka čokolada je sad 20,50, žvake koje su bile 4,50 sad su 7,50.....
Ide li ovo sada na filozofiju?![]()
Ljubazno molim da ovaj topic završavate u vedrim i optimističnim tonovima...mali karlo prvotno napisa
![]()
![]()
:shock: brezobraznicimali karlo prvotno napisa
![]()
zezam se, al stvarno su me iznenadili
moja je bila prva, pokušavam da bude i zadnja...![]()