Meni je alufolija puno jednostavnija 8)
Meni je alufolija puno jednostavnija 8)
Imga - to je super!!!
Ja se na taj naćin riješim svih neželjenih "pojava" na nogama i gui!!!!
Ej curke kolko dođu te maramice tamo?aleksandra70vanja prvotno napisa
20 i koju kunu, ne znam točno, a u DM su ti sad kao trajno dobra cijena po 18.90.monika5 prvotno napisa
a u metrou 16 kn pa zato pitam jel mi bilo blesavo kad sam jućer kupila u metrou a znam da sam ih više plaćala!!!!
I mene je nervirala,a onda sam skužila da s lagano vlažnim rukama puno lakše rukujem.čokolada prvotno napisa
![]()
ne znam da li će kome koristiti, ali ja sam se oduševila kad sam ih slučajno našla - riječ je o plastičnim prozirnim vrećicama sa zipom koje služe za nošenje tekućina u ručnoj prtljazi kod putovanja avionom (kapi za nos, pasta za zube, sjajilo, maskara i sl.), stalno muku mučim s tim, pazim gdje ću ih zapakirati da mi sve ne pobacaju i sad sam našla ovo u muelleru za neku sitnu lovu.
Super! A gdje stoje?
ja sam se oduševila kad sam konačno našla one plastične kvačice za zatvoriti vrećice
stoje na početku, gdje ima puno onih malih putnih pakiranja koječega (šampona, lakova, pasti, kremica itd) po košarama, ovo je u prvoj košari i to u kutijici pakirane po 3 vrećice (mislim da je cijena oko 7 kn, na aerodromu te oderu za jednu 1 euro).
Ma ima tih vrećica u Mulleru i na dijelu s kućnim potrepštinama (blizu deterdženata) u velikim pakiranjima (15-20 kom; zovu se Toppits, ima nekoliko vrsta i veličina). Ne samo da su za putovanja, nego za sve - od sendviča do grickalica. Ja puno toga spremam u njih, a mogu se koristiti i za zamrzavanje. Ne sjećam se cijene. Mislim da je 20-ak kuna. MOžda ispada još jeftinije nego pakiranja od tri komada.
Ove za avion moraju biti točno određenih dimenzija, tako da ako imaš veću - kao da i nemašFreja prvotno napisa
![]()
ja sam u subotu oplahutala po muelleru i ajde,kupila,sapunicu za balone...to je ista kakvu sam i ja imala kao klinka, čak se ni dizajn bočice nije promjenio...i oduševljeni mm i ja, pušemo na balkonu kao šašavi, a luka.... Luka plače i sakriva se...Frajer se boji balona od sapunice... :/
hvala za info,kupila jucer trebat ce mi uskoropaci prvotno napisa
![]()
vrecice su istih dimenzija,al je meni teta u mülleru objasnila da je razlika u zatvaracu izmedju jednih i drugihpaci prvotno napisa
Ja se spremam za sutrašnji odlazak, pa me zanima zna li netko jesu li dobili softlan i je li neki deterdžent za veš na akciji.
Ja sam jučer opustošila Müller, bar onaj dio s igračkama i čokoladama...
Čak sam i mamu koja je kod mene na gastarbeiterskom radu navukla na štapiće sa sirom, sad ih ona nosi doma tati i baki...
ja ću sutra...po pelene...
još nešto s moje muller must have liste- mirisna voda za peglanje (7,50 kn)....nije neki miris, ali peglanje na paru čini podnošljivim...osim toga,pegla je bez kamenca, a i super zamjena za destiliranu...
ja upravo kupila washing sodu potaknuta tekstom o čišćenju veš mašine i ovaj vikend se bacam na posao. A jako su mi nahvalili nešto za skupljanje mirisa iz frižidera na bazi aktivnog ugljena. Kad isprobam javim
ima li tamo za kupiti vlažne maramice za čišćenje naočala?
kupovala sam ih inače u dm-u,ali ih više nemaju(ne znam da li trajno ili privremeno).
Meni jako gadno miriši njihov tekući sapun za ruke od meda. Fuuj. Moram probati neki drugi.
Ja imam to za friž (i za usisač i za kantu za smećegitulja prvotno napisa
)
ugl.izračunala sam nekih sedamdesetak dana efikasnog trajanja...
Ali to uopće nije važno. Čak ni dimenzija vrećice ne mora biti u dlaku ista, jer je važna količina tekućina koja se u njoj nosi, a ne veličina vrećice. Provjereno. Nosila sam već u svakojakim vrećicama s različitim zatvaračima po različitim aerodromima i nitko ne radi ali baš nikakvu frku oko vrste vrećice, pogotovo ne oko načina zatvaranja. Važno je da je prozirno. Jednom sam čak nosila običnu vrećicu za zamrzivač zatvorenu plastičnom kvačicom iz IKEA-e.s_a_n_d_r_a prvotno napisa
Ali nećemo više OT.
Veća pakiranja su jeftinija, naravno da će vam reći da su ove skuplje "posebne".
E da, još malo. Poanta je mojega posta bila da su te vrećice s "ciferšlus" zatvaračima praktične i inače. Pogotovo ako se u njima čuva nešto zbog čega ih treba često otvarati i zatvarati. Ja sam u njih pospremila sve sitne dijelove kojekakvih igračaka.
Freya sve ovisi na koga naletiš, kao i svugdje - ja imam također razna iskustva s aerodroma, od toga da prenesem bocu cocacole da nitko ne trzne, do toga da mi bacaju dječiji sokić u pakiranju od 0,1 dl, vrećice spominjem u kontekstu aerodromskih pravila, ali sad stvarno više neću oftopičarit
paci prvotno napisa
![]()
išla čitati što sitno piše i pritisnula pošalji umjesto back
![]()
paci imas te zipp vrecice od 3 l i od 1 l, kao sto je potrebno za avion![]()
sad sam krenula raditi popis za Muller jer napokon idemo u Zg, i skužim da su prvi i drugi dio topica obrisani :shock:
Jel ima netko možda slučajno snimljene te nastavke, ili ako mi netko može napisati sažetak na pp, da ne lutam bezveze, pliz, pliz![]()
Baš sam stigla iz MuelleraIma uskršnjih zečeva povelikih po 5,90 kn i još piše onaj eko test SEHR GUT. Ima svakakvih uskršnjih slatkiša, jedino baš nisam našla neka pogodna jaja pa sam kupila sitna Milka.
Što su inače moji favoriti - Blink maramice za čišćenje po kuhinji i kupaonici - super cijena, a ne smrde; deterdžent za suđe (4,90 kn), krpice one tanke za kuhinju jer su mi nekako fino gumaste a to mi se sviđa, tekući sapun neki od Nivee koji nigdje drugdje nisam vidjela.
Jedini je bed što uvijek kupim neku igračku, pa se baš ne može govoriti o uštedi. Ovaj put su to bile velike drvene Heros kocke (samo 100 kuna)
Nuk jastučići za dojilje su kod njih 17 kn, a mislim da su svuda inače po 33 kn.
I ja sam ga kupila i prestrašno mi smrdi! Tako da ga zaobilazite u širokom luku.filipova mama prvotno napisa
ninaxy evo ja ću napisati šta ja uredno kupujem u mulleru
1. njihove pelene
2. njihove vlažne maramice ( četri paketa u jednom, jeftinije je)
3. njihove obične maramice za nos (veliko pakiranje od 30 paketića 11,90 kn)
4. blink sredstvo za podove
5. coral (crni, rozi) za veš
6. persil megapearls- meni je odličan za bijeli veš i super mi miriši.
7. njihove vrečice za smeće
8. njihov toaletni papir troslojni
9. nutella
10. milka 300g
11. cappuccino od vanilije
12. penaten gel i šampon za klince
13. MM head & shoulders šampon jer kaže da mu je bolji nego naš
14. šampon i regenerator panaten po MM logici i ja sebi upiknem
15. jastučići njihovi za dojenje
16. blink spužvice za pranje suđa
17.blink deterdžent za suđe
18. onaj pronto kao praško susjeda je kupila i super joj je i cijenom se isplati više nego drugdje pa ću si i ja upiknuti, idealan je za knjige
19. uvijek neku igračku jer je recimo chicco jeftiniji nego u njihovom dućanu, legaći poneki isto za razliku od TL
evo za sad mi to pada na pamet ako se još sjetim napišem
evo i mog popisa, onak s vrha pameti (pola ću,uobičajeno pozaboravit):
-tekući Coral black
-Dash (miris mora)
-omekšivači (svaki put neki drugi dok sve ne isprobam)
-Dr.Beckmanns: maramice protiv zafarbanog veša; maramice za izbjeljivanje veša, roll-on protiv mrlja
-Vanish dvofazni
-Frosch det.za suđe
-Claro tablete za veš mašinu protiv kamenca
-njihove pelene
-njihov wc papir i kuhinjske role
-blink maramice za čišćenje
-vreće za smeće swirl antibakteriell
-hig.ulošci
-tamponi s aplikatorom
-elmex paste (za klinca i nas)
-mirisi za frižider, ormar, kantu za smeće
-mirisne maramice za sušilicu
-sirni prutići, čokoladice i sl.
-malom čajevi, baby keksi, četkice za zube, igračke
-stabilo one flomaster olovke po 4 kn
-gelovi za tuširanje
-onaj neki super skupi blond šampon za kosu
-blink spužvice za pranje suđa
uf...
bum se još sjetila....
Sad sam kupila onaj proziran sensitiv i taj je puuuuno bolji.ivana s prvotno napisa
Ja sam danas pustošila po Muelleru i na veselje svih nas došao je NAPOKON Softlan,a na akciji sam našla Coralove deterđente(mislim da su oko 27 kn) i dodatna punjenja za Ambi pur mirise za wc(oko 19kn 3komada).filipova mama prvotno napisa
evo,za ljubitelje kupujmo hrvatsko, vidjeh da mueller drži i kraševe slatkiše...jedino nisam stigla pogledat po kojim cijenama...
prošli tjedan nije bilo njihovih pelena od 9 do 18 kila. ženska na blagajni mi je rekla da ih neće biti neko vrijeme, jer mijenjaju ambalažu :/
neki dan sam dobila mullerove pelene iz njemačke i to definitivno nisu iste pelene kao ove što se trenutno prodaju kod nas, ali vidim da na ambalaži piše proizvedeno za muller trgovinu, jankomir...
nadam se da će se uskoro naći i kod nas, jer su mi još bolje od ovih starih.
Pozdrav svima, upadam kao padobranac - u ZG-u je jedan jedini Mueller - onaj na Trgu ili? Di parkirate kad idete u taj Mueller - Ribnjak?
tu se uglavnom priča o muelleru u CC1![]()
ovaj u centru je nula prema njemu i nema skoro ništa
ne pratiš na satu 8)
muller je na trgu, ali to nije "taj" pravi
nema na ribnjaku (bar ja ne znam) već je onaj o kom se tu raspravlja u CC1 i on ima njemačku robu
kao što zapravo i piše u naslovu topika![]()
ina, za kaznu na dopunsku nastavu u muller CC1, najmanje dva školska sataaleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Bila sam danas, u pola dučana fali roba, mislim da im sutra stiže nova pošiljka, danas samo čiste i peru, jad i bijeda, pričekajte bar do sutra popdne...![]()
dobila Blink bijeli omekšivač..ali nije mi baš neki :/ koji je najboljeg mirisa?
Evo malo kritika: Blink tbl za sudjericu dosta lose peru, a Blink prasak se ne otapa dobro, ostaje u posudi za prasak.
ina33 evo link:
http://www.citycenterone.com/default.aspx?tab=findus
![]()
ja sam se isto jako razocarala u njihove tablete, nista ne valjaju
imam punu kutiju, ako netko hoce....
ovo nije po hnosu i novim pedagoškim standardima !!!!!Tashunica prvotno napisa
sad lijepo ženi sve objasnite ispočetka ,pa korelirajte s drugim centrima i napravite joj pano i i igrokaz
meni su pk, za sada čak su mi bolje od calgonita i somata :/Deaedi prvotno napisa