Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 178

Tema: ZPB 2005., (35. dio)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ja jučer kupila Roku buce za nagodinu (znam,znam,totalni sam frik) za 80 kn u Šimeckom broj 31 ali mi se čine puno manje pa me strah,ali nema veze...vidjet ćemo kako će mu noga rasti!
    Stvarno si opaljena, al nisam ni ja daleko
    Ja neki dan Juri kupila 2 trenerke i pripadajuće majice u One 2play dućanu. Trenerke 120,00 kn, majice po 50,00. Za vrtić, da se nađe , a gledala sam mu i u Bate neke prekrasne kožne cipelice na sniženju-100,00 kn pa se mislim da mu i njih uzmem. Ima br. 28 i 29, al ne znam koji bi

Bili smo Jučer iznajmiti skije i pance za mene, Juru i Lovru. Jure je bio oduševljen pancama tako da ih nije htio skinuti sa nogu :shock: , valjda su mu udobne ...sve u svemu, nakon popodnevnog druženja naše djece, Maruška i ja smo zaključile da u torbu lijekova prvo moramo spakirati dovoljnu količinu persena (za nas, da ne bi bilo zabune), a možda koja kesica leda ne bi bila na odmet (za rješavanje "masnica" nakon bitke ), sve u svemu, bit će to, već vidim, veselo skijanje.
    Btw. jučer je Jure opalio Lovru pancericom u bradu :shock: , hvala Bogu, nije mu ništa, je l` da Maruška?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Preživio...

Zezam, naravno. Ništa mu nije.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-Salomon su super skije,i mislim da je ok cijena za iznajmljivanje.
    Ustvari me i čudi da imati ski klub
    Ma bit će vam super....ja ne znam kako bi Roka na skije ali bi sigurno barem probala. Hoće biti kakva škola skijanja za klince (iako bi mog vjerojatno istjerali iz te škole ) ?
    Ja jučer baš mjerila Rokovu visinu-105 cm :shock: ,a težinu ne znam jer vage nemamo i dalje,ali nekako mi je mršaviji :/ ili je samo izrastao.
    Još ću ja plakati za njegovim šlaufima

Wana-valjam se na tvoj zadnji post
    Sva sreća pa Roko ne ide s vama

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nemoj se smijati. To jučer popodne je bio pravi horror! :/

Znam da su Salomon dobre skije, samo nisam sigurna jesu li Salomon.
    Što se škole tiče... Na kraju smo zaključili da ćemo ih 'dati' na probni dan pa vidjeti kako to izgleda.

Lovre je visok između 95 i 100 (vjerojatno bliže 95), a kila ima između 15 i 16 (vjerojatno bliže 15).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Nemoj se smijati. To jučer popodne je bio pravi horror! :/
    Pa meni je tako svaki dan

Danas imam day off-Roko u šetnji s djedom (nekim čudom je došao po njega),a popodne je s tatom da ja mogu gdje hoću,a bogami hoću !

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da horor... , ako se ne tuku, svađaju se, ak se ne svađaju, čupaju se, ako se ne čupaju, grle sa od dragosti do granice gušenja , ako ništa od ovoga plaču jer im je onaj drugi "NEŠTO"!!!

MB- nakon jučerašnjeg popodneva, do poda!! (samo da te pripremim (spremamo se na "popodnevna" druženja ako "naši" budu nemogući može (uliz, uliz)

MarinM je zaključio kako će on i MM uzeti sobu u hotelu, odvojeno od nas, jer su ljudi, jelte, došli na ODMOR. Moš´ mislit šta ćemo se naodmarati, bit će to AKTIVAN odmor u svakom pogledu.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jutros patrik opet poludio - hoće gledat "bob dermajstera" (iliti u prijevodu s njemačkog: boba graditelja ), a MM se jučer prošvercao i nije kupio dvd.
    daklem, on je mene pola sata (jer je znao da za pola sata počinje tamo na satelitu, nemam pojma kak) zavlačio i razvlačio s tim oblačenjem da sam mu morala obećati da će gledati kad dođemo doma jer će mu tata kupiti. E, sad ako ne kupi, jadna mu majka (iako nemam niš efikasno protiv sveki ). A isto šnjofam da bi moglo bit problema oko toga kaj to nije bobdermajster, nego bob graditelj ...........na sve moram mislit........ima nekakav za kupit sinkroniziran na njemački

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danas imam day off-Roko u šetnji s djedom (nekim čudom je došao po njega),a popodne je s tatom da ja mogu gdje hoću,a bogami hoću !
    Dobar provod!

Bome, i meni se landra sad kad je ovako lijepo zasunčanilo...........da je bar već došlo proljeće

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    MarinM je zaključio kako će on i MM uzeti sobu u hotelu, odvojeno od nas, jer su ljudi, jelte, došli na ODMOR. Moš´ mislit šta ćemo se naodmarati, bit će to AKTIVAN odmor u svakom pogledu.
    Nije ovo valjda istina :shock:

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ako je - naj****ste, ovaj...hm, nagrabusiste!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Nina imaš nam nekaj za reč?
    neeeeeee
    vidim da Mial ima nekih vidovnjačkih sklonosti pa se interesiram

ti se primi posla

MB Nina nam nije u nepokolebljivima!

jao skijašica i skijaša, to definitivno nije za mene, pa ja bi bila opča opasnost na skijama

Trak poludi , ti zbilja nesmiješ biti zatvorena !!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Stijena jelda da ti sad nećeš nas napustiti i otići u onu malu skupinicu ?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    :shock: :shock: :shock: jaaaa vaaaaaaaaaas naaaaaaaaaaapustiiiiiiiiitiiiiiiiiiiiiiii????????? ?
    Kakva su ti to pitanja?
    Mislim, nemoj me šokirati, ja sam ipak trudnica!

A u koju to onu malu skupinicu? ma, samo pitam

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    :shock: :shock: :shock: jaaaa vaaaaaaaaaas naaaaaaaaaaapustiiiiiiiiitiiiiiiiiiiiiiii????????? ?
    Kakva su ti to pitanja?

:D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kakva su ti to pitanja?

već sam mislila da ste mislili da ćete me se samo tako na brzinu riješiti - ali NE. Uostalom, ja sam svestrana, mogu ja bit u svim skupinicama odjedanput....ionak nemam pametnijeg posla

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa valjda znaš tko je šef? 8)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Uostalom, ja sam svestrana, mogu ja bit u svim skupinicama odjedanput....ionak nemam pametnijeg posla
    vidim već te ima posvuda
    znači ako neka od nas kučnih (mislim na sebe) za koji mjesec nađe posao i ode raditi imamo zamjenu 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Maruška i Wana ja sam sm već pripremila da će tamo biti još žena sa Roda sa klincima ko što su naši Reko je "Kaj Rode?" ja: "Pa da", "Pa one koje smo sreli na moru nisu se baš pokazale radikalne".
    Yas mislim da je to bio kompliment

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Uostalom, ja sam svestrana, mogu ja bit u svim skupinicama odjedanput....ionak nemam pametnijeg posla
    vidim već te ima posvuda
    znači ako neka od nas kučnih (mislim na sebe) za koji mjesec nađe posao i ode raditi imamo zamjenu 8)
    Dobro, pa nisam baš tak svestrana...... 8)
    Ali, da ću sad malo (još više ) laganini, e pa hoću, a kad ću ako neću sad!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa valjda znaš tko je šef? 8)
    MB. TM ima smisla za humor , baš se veselim da ćemo se upoznati.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kakva su ti to pitanja?

već sam mislila da ste mislili da ćete me se samo tako na brzinu riješiti - ali NE. Uostalom, ja sam svestrana, mogu ja bit u svim skupinicama odjedanput....ionak nemam pametnijeg posla
    kaj si već na bolovanju??!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako je moje špijunsko oko dobro vidjelo i ovaj mozgić dobro zaključio nije još al planira uskoro
    ovo me podsjeća na lovljenje Yas po forumima

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ne, nisam još na bolovanju (nedajbožejezikpregrizla), ono o neimanju pametnijeg posla je za sad cinično rečeno, ali ionako mislim (moram!!) malo usporiti....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ovo me podsjeća na lovljenje Yas po forumima
    da, očito preuzimam lentu 8)

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ne, nisam još na bolovanju (nedajbožejezikpregrizla), ono o neimanju pametnijeg posla je za sad cinično rečeno, ali ionako mislim (moram!!) malo usporiti....
    pa dobro šta fali i da jesi,da malo uživaš u trudnoći dok nestigne

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

stijena suuupeer, ne brini draga, sve ti se nekako posloži, naravno ima teških dana ali izguraš i idemo dalje
    ja sam ivan n osila, zapravo dizala, odnjela recimo do wc niš posebno
    ako ti je trudnoća uredna to nije problem, pogotovo nakon 3. mjeseca
    na moru sam bila već 7 mj trudna, bili na plaži, već je lagano padao mrak, mm krenuo sa sveki doma, ja im kažem nek ponesu sve stvari, ostao mi samo fotić, ivan se nije dao pa smo nas dvoje malo ostali, on se igrao ja fotkala
    trčao je, inače uopće ne pada i naravno da je baš tada zveknuo u pličak i bio sav mokar, rasplakao se,, ja ga nemam s čime obrisati, smirim ga i krenemo polako doma, ali nogice mokre i lijepe mu se kamenčići i pijesak a to mrzi i niš morala sam ga nositi sa onolikom trbušinom dvije ulice, a ljudi okolo se križaju, pogotovo jer sam bila u badiću pa je trbuh više dolazio do izražaja

i što god zatrebaš stojim na usluzi
    sad ja kužim sva ona pitanja sa kavice, jesi tad već znala??

mb kakva radikala? pa donjela dvije litre cedevite i napajala i svog i tvoje, osim toga ja nisam roda, nekak se ne vidim u udrugama bilo koje vrste, ali podržavam gotovo sve za što se zalažu

pa večina nas dojila ili se barem jako trudila
    mazimo, pazimo, bavimo se njima
    vozimo djecu u as
    ne udaramo ih
    jedu zdravo , a ako ne barem se trudimo, ajde ajde pa nisam valjda radi cedevite nemajka
    sve bi u bolnici ostale sa djetetom kad bi nam sve bolnice dale tu mogućnost
    itd..

meni je to sve prilično blisko i normalno, nema tu ničega radikalnoga

i stalno hoću potpisat travezano za spavanje sama u krevetu i u sobi
    ja spavala cijelu trudnoću, vau...super, a i sad kad mm zaspi sa ivanom u krevetu u ivanovoj sobi kaže mi da ga probudim kad dojim luciju da se premjesti a ja moš misliti da ću te buditi, luciju u njen krevetić a ja prek cijelog bračnog uživam i nikako mi nije jasno kak se njih dvojica naspavaju u krevetu 90x200 :? :? i super im je
    ja volim zaspati sa djecom i mm-om ali spavati sama a ne da me šutaju i guraju cijelu noć

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

stijena ideš sad i ti malo na super baby
    naše jesenske trudnice (ja bila jedna od njih) čekaju novu generaciju
    ili si ljetnica??
    da te upozorim da imati bebu u ovo doba je iznimno dosadno, ružno vrijeme i hladnoća, cijele dane sam u kući :/
    ali zato će ti trudnoća biti super, meni je i ljeto bilo odlično, puno sam bila na moru, a doma sam se hladila pod klimom

mi danas opet bili u dnevnoj
    luciji iz nosa izvukli krokodile :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    sad ja kužim sva ona pitanja sa kavice, jesi tad već znala??
    samo pretpostavljala, ali ni izbliza mislila da će to baš sad tako brzo biti to........kažem još me nije ćopila panika..........ne znam ovaj put sam si sva nekako cool, pitam se do kad će me to držati. Prošli put sam bila sva ustreperena i stalno mi je bilo nešto - a sad, što bude, bit će (bar su mi se zadnjih par dana hormoni tako posložili )
    Hvala,

nemam pojma kaj sam, 11.09. (uh datuma ) je još uvijek ljeto kolko ja znam, al opet sve ljetne su već skoro na polovici, a ja tek počela, pa onda :/

Ma ja sam si nekako za drugu i priželjkivala malo obrnutu - umjesto zimske trudnoće - ljetnu, iako stvarno se pitam kak ću s trbušinom preživjeti vrućine (s obzirom da ni doma, ni na moru nemamo klimu :/ ), a zapravo mi št se tiče poroda i vremena 9 mjesec čisto paše.

A što se tiče dosade doma, ni s patrikom mi nije bilo bolje........prvih par mejseci kad je bio bebica bilo je lijepo vrijeme, ali još nije bio za landranje po vani.........na moru je imao tek 3 mjeseca, tak da isto nismo baš mogli ni na plažu (ovo će već na godinu na moru biti jednogodišnjak :D :D - isusebože gdje sam ja već......)....kad je malo stasao i bio za landranje bila je zimetina prokleta........tak da mi se ova kombinacija nekak čini malo bolja - a bumo vidli (rekli su sljepci)!!!

I super mi je ovdje ovaj kružoooooook trudnica kad si ja ovako sama sa sobom! zasad mi očito ne treba superbaby

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi danas opet bili u dnevnoj
    luciji iz nosa izvukli krokodile :/
    :shock:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I super mi je ovdje ovaj kružoooooook trudnica kad si ja ovako sama sa sobom! zasad mi očito ne treba superbaby
    pa eto, možemo ti mi friške praviti društvo
    teško je biti na 2 strane, jedva hvatam
    a pogotovo sad kad ste se toliko raspisale
    i što me nema pola dana radi mojih bubanića

molim lijepo ako me netko nešto pitao a ja ne odgovorim SORRY pitajte ponovo ili pp-ajte jer nekada ne stignem iščitati

a što se tiće superbaby isto tako, puno cura i postova, malo višerotki, puno prvorotki sa puno pitanja za iskusnjare
    na ljetnicama ćeš biti među zadnjima, kad budeš pred porod nikoga više neće biti za četanje i da ti zavibra, a na jesenjicama ćeš biti već sva u bebaču dok će se još raspravljati i dripu, epiduralnoj, groznoj babici na sd-u, jednokratim gaćama ili hemačima
    nemam pojma što bih ja izabrala :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa ZPB 2005., naravno! 8)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma najbolje meni ostat tu s vama
    ove "friške" ko što kažeš, još su u tome, nepokolebljive će malo pretrpit (jednoj trudnici za ljubav da ih ne bi kakav jačmenac ), a i možda se u cijeloj toj priči i pronađu, pa se pokolebaju , a one koje namjeravaju uskoro, a čujemo ima i takvih, recimo, njima ionako treba malo ohrabrenja..........

evo, vidiš kako je to jednostavno - vuk sit i koze na broju, a ja ni ljetna, ni jesenska

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo, što sam ja rekla...my words exactly!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja znam :D :D :D
    moje proljetnice mlađe kad je trebalo čatati onda su čatale tu na rodi, kad su se preselile postale sve preozbiljne, uvele svaku srijedu kave, klopa je otvorena nova tema, tračanje svekrvi nova i tako, pa mi postalo malo naporno i zato tamo nepamtim kad sam bila

a ima ovdje još relativno friških rodilja pa ako treba kakv podsjetnik pitaj stojim na raspolaganju
    i ja sam bila 8) u drugoj skoro do kraja, a onda panika da li ću ih jednako voljeti, da li ću se snaći i još milion pitanja, ali ovo prvo mi je bila noćna mora . . .
    . . . i onda sam u bolnici s novom bebom dobila i novo srce, tako da sad ima svako svoje i sve se posložilo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja nekak nikad nisam imala dilemu oko voljenja (iako sam i druge mame čula pa mi je bilo malo :/ ) - oboje će biti moja djeca, bez obzira što će mi patrik uvijek biti prvo, ali ovo drugo će zato biti drugo (što, ooooooooooo, isto ima svojih čari - znam iz vlastitog iskustva ) i voljet ću ih različito, ali isto......i ne mislim da ću imat dva nego će mi ovo koje imam biti duplo veće - sorry, opet hormoni

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pa naravno, ovdje sam doma, tamo se još uvijek osjećam kao gost
    nije tu bila dilema već da li se pridružiti ljetnicama ili jesenjicama na superbaby

ja još uvijek, iako više postam tamo, prvo kliknem na rodu kad upalim komp

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma daj sad ćeš se za sve izvlačit na hormone , a neka neka

a svako si posloži u glavi i kako mu najbolje odgovara
    ja sam se tad tako nekako osječala ili je ipak ovo jedno naraslo :? , bilokako bilo sve je ok

a možda sam se bojala jer sam se pred kraj okrivljavala da sam požurivši se na drugo puno toga oduzela Kali, ali sad kad vidim njihove izljeve ljubavi nema sumlje ništa njoj nije oduzeto.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

a onda panika da li ću ih jednako voljeti, da li ću se snaći i još milion pitanja, ali ovo prvo mi je bila noćna mora . . .:
    mene ovo već sad plaši :/

a ovo
    . . . i onda sam u bolnici s novom bebom dobila i novo srce, tako da sad ima svako svoje i sve se posložilo
    i ovo
    oboje će biti moja djeca, bez obzira što će mi patrik uvijek biti prvo, ali ovo drugo će zato biti drugo (što, ooooooooooo, isto ima svojih čari - znam iz vlastitog iskustva ) i voljet ću ih različito, ali isto......i ne mislim da ću imat dva nego će mi ovo koje imam biti duplo veće
    me tješi

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ova briga o jednakoj ljubavi je zaista najmanja briga koju ćete imati kad se beba rodi, radi se o tome da je trenutno budući potomak prilično apstraktan dok je dijete koje već imate tu već dugo, poznajete ga, provodite vrijeme njim ali kad se beba rodi i kako vrijeme prolazi sve dođe na svoje mjesto

i opet kad se rodi svako dijete se voli na svoj način, ljubav se samo množi a ne dijeli

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo me tračerice

Vidim da se tu raspravlja o ljubavi....,to me ne bi uopće brinulo...meni bi najveća briga bila trbuh do zuba i duracel Roko

Ja provela blaženi dan i sad mi to Roko nemilosrdno vraća. On i mm su spavali do 5 ,ja samo došla doma na 5 min i Roko još iz kreveta sav ljut viče "mrzim mamu" :shock:
    Bit će to prekrasno iskustvo kad ga ostavim u vrtiću

A ti Wana nemoj da te plaši a još ništa od svega lijepo se vi bacite na posao pa se onda plašite

Yas-Luce je preslatka,ali apeliram da se vrati i Ivan u avatar

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-jel ti to mene malo...... ?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

iako me ova moja mustra već dobra 2 sata šeta sa spavanjem i čak sam dobila glavobolju, kad sam vidjela kako je to wana sve fino izvukla rastopila sam se.
    već sam jednom bila al na kratko za škicnuti kad ono Luce nas gleda, a sad vidim samo Ivan - netko ima vremena i igra se , neka neka tako treba
    Yas slikice su ti super, a dječica pravi bonbončeki
    Trak pošto su naši klinci slični mene ti je spasila dugometražna šetnja s Kalom inače mislim da bi se porodila puuuuuno ranije. malo si mu falila ipak je on naviko na tebe , al dobro dođe malo luftanja

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

malo se igram sličicama
    ako ste propustili avatar od luce evo ga ovdje

http://public.fotki.com/lucy07/2-6/p1150154.html

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj plišanac divlja sto na sat. Šutira nogom loptu gdje god stigne skače sa kauča na svoju malu fotelju i skače sa kutije za igračke na pod....trudnoća bi mi bila presavršena jelda

Maloprije je izjavio da ima dva tate : starog tatu "S" i tatu čika D. ( prijatelj od mm-a) :shock: :shock: i to je izjavio pred starim tatom ....popadali smo od smijeha jer tog prijatelja ne viđamo uopće često i zaista ne znamo gdje je njega iskopao.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro jutro
    Vidim da ima lijepih vijesti od kad me nije bilo .
    Stijena stvarno sam se iznenadila i naravno cestitke od

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Najprije da se ipak zahvalim svima na čestitkama

Slažem se da je "problem" s voljenjem zaista najmanji problem u cijeloj priči i zapravo s tim vjerujem da neću imati nekih problema. Voljet ću ih naizmjence, koliko ću imati vremena i koliko mi ih se u datom trenutku bude voljelo. Na to stvarno ne mogu utjecati, to je nešto što se dogodi samo od sebe. I isto kako mi je patrik 9 mjeseci bio apstraktan, tako mi je sad i ova beba i još uvijek nemam neke lude osjećaje prema njoj, ali kako ona raste, tako raste i taj osjećaj (opet hormoni )

trak, a kak misliš da je meni sad kad patrik dođe popodne naspavan iz vrtića i diiiiiiiiivlja bratemili, a meni samo da nešto pojedem i sfrčem se u krevet i imam malo, malo, malo mira.........ali on baš zato što sam se tako počela malo više "izolirati" jer mi je nužno i pothitno ptreban mir hoće samo biti sa mnom.......i to kad bi on bio sa mnom i mirovao, to bi bilo preidealno, nego mi skače po krevetu, po glavi, po nema čemu ne.............a fitilj mi se skratioooooooo.........valjda se stisnuo u pranju i eksplodiram u sekundi!
    Ovo s tatom - odvalj tak je meni najbolja fora što mi svi govore kako je patrik isti MMov brat :/

yas, vrati nam luce, vrati nam luce.........i ivan je prelijep, ali luce , ma stavi ih zajedno

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    noćas me veliko djete iscrpilo do posljednjeg atoma. samo je cendrala poki me, daj vode, maki se, pa 3x promjenila joj pelenu jer još kap i sve bi iscurilo van, a našli smo super upijajuće. samo ako pokušam da joj nedam probudi pol kvarta, a ne samo nas doma. tako je jutros i bracu u 7 probudila i umjesto da sad čekam da se probudi on otišo na drugo spavanje koje je inače oko 11.
    kod nas je katastrofalno vrijeme, samo što nepočne kiša i baš sam nekako ko i ovo vrijeme, a još sam se probudila sa nekom čudnom boli uljevoj šaci. nit ju mogu ispružiti niti stisnuti, nekakv polu skvrčeni polažaj najbolje mi paše, a cijelo vrijeme u zglobovima prstiju osječam ko neke iglice :?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

noćas me veliko djete iscrpilo do posljednjeg atoma. samo je cendrala poki me, daj vode, maki se, pa 3x promjenila joj pelenu jer još kap i sve bi iscurilo van, a našli smo super upijajuće
    Koje koristite, mi smo za noćnu prešli na pampers active fit jer one ipak izdrže čitavu noć i rijetko ga kad presvlačim - samo ako se probudi pa traži na wc, inače nikada.

U vrtiću pelene više ne nosimo :D (doma još nisam probala popodnevno bez, ali već tjednima se probudi suh) što je u odnosu na noćnu stvarno gotovo nevjerojatno.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Voljet ću ih naizmjence, koliko ću imati vremena i koliko mi ih se u datom trenutku bude voljelo.

e jesi mi za krepat

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mullerove i super su i kad ona popije onu svoju normalu navečer ( onih par bočica ) one izdrže do jutra. nekako su mi manje najlonske i dublje su, a do sad smo bili na huggies premium - al pošto se puno vrti zna se bunit da ju žuljaju, da manje pije one bi nam bile zakon jer su isto manje najlonske.
    pampersice smo izbacili još dok je bila beba - ne sa savkim, al sa svakim drugim paketom bi dobila osip, a ja mislila da je nešto od hrane što sam pojela ( a snjom sam pazila na svaki zalogaj ) i onda sam pročitala o pelenskom osipu i kad smo ih izbacili nikad ga više nije bilo

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •