Citiraj traktorka prvotno napisa
Ja jučer kupila Roku buce za nagodinu (znam,znam,totalni sam frik) za 80 kn u Šimeckom broj 31 ali mi se čine puno manje pa me strah,ali nema veze...vidjet ćemo kako će mu noga rasti!
Stvarno si opaljena, al nisam ni ja daleko
Ja neki dan Juri kupila 2 trenerke i pripadajuće majice u One 2play dućanu. Trenerke 120,00 kn, majice po 50,00. Za vrtić, da se nađe , a gledala sam mu i u Bate neke prekrasne kožne cipelice na sniženju-100,00 kn pa se mislim da mu i njih uzmem. Ima br. 28 i 29, al ne znam koji bi

Bili smo Jučer iznajmiti skije i pance za mene, Juru i Lovru. Jure je bio oduševljen pancama tako da ih nije htio skinuti sa nogu :shock: , valjda su mu udobne ...sve u svemu, nakon popodnevnog druženja naše djece, Maruška i ja smo zaključile da u torbu lijekova prvo moramo spakirati dovoljnu količinu persena (za nas, da ne bi bilo zabune), a možda koja kesica leda ne bi bila na odmet (za rješavanje "masnica" nakon bitke ), sve u svemu, bit će to, već vidim, veselo skijanje.
Btw. jučer je Jure opalio Lovru pancericom u bradu :shock: , hvala Bogu, nije mu ništa, je l` da Maruška?