yasmin prvotno napisa
samo pretpostavljala, ali ni izbliza mislila da će to baš sad tako brzo biti to........kažem još me nije ćopila panika..........ne znam ovaj put sam si sva nekako cool, pitam se do kad će me to držati. Prošli put sam bila sva ustreperena i stalno mi je bilo nešto - a sad, što bude, bit će (bar su mi se zadnjih par dana hormoni tako posložili
)
Hvala,![]()
nemam pojma kaj sam, 11.09. (uh datuma) je još uvijek ljeto kolko ja znam, al opet sve ljetne su već skoro na polovici, a ja tek počela, pa onda :/
Ma ja sam si nekako za drugu i priželjkivala malo obrnutu - umjesto zimske trudnoće - ljetnu, iako stvarno se pitam kak ću s trbušinom preživjeti vrućine (s obzirom da ni doma, ni na moru nemamo klimu :/ ), a zapravo mi št se tiče poroda i vremena 9 mjesec čisto paše.
A što se tiče dosade doma, ni s patrikom mi nije bilo bolje........prvih par mejseci kad je bio bebica bilo je lijepo vrijeme, ali još nije bio za landranje po vani.........na moru je imao tek 3 mjeseca, tak da isto nismo baš mogli ni na plažu (ovo će već na godinu na moru biti jednogodišnjak :D :D - isusebože gdje sam ja već......)....kad je malo stasao i bio za landranje bila je zimetina prokleta........tak da mi se ova kombinacija nekak čini malo bolja - a bumo vidli (rekli su sljepci)!!!
I super mi je ovdje ovaj kružoooooook trudnica kad si ja ovako sama sa sobom! zasad mi očito ne treba superbaby![]()
![]()
![]()

samo pretpostavljala, ali ni izbliza mislila da će to baš sad tako brzo biti to........kažem još me nije ćopila panika..........ne znam ovaj put sam si sva nekako cool, pitam se do kad će me to držati. Prošli put sam bila sva ustreperena i stalno mi je bilo nešto - a sad, što bude, bit će (bar su mi se zadnjih par dana hormoni tako posložili
)
) je još uvijek ljeto kolko ja znam, al opet sve ljetne su već skoro na polovici, a ja tek počela, pa onda :/