Najprije da se ipak zahvalim svima na čestitkama

Slažem se da je "problem" s voljenjem zaista najmanji problem u cijeloj priči i zapravo s tim vjerujem da neću imati nekih problema. Voljet ću ih naizmjence, koliko ću imati vremena i koliko mi ih se u datom trenutku bude voljelo. Na to stvarno ne mogu utjecati, to je nešto što se dogodi samo od sebe. I isto kako mi je patrik 9 mjeseci bio apstraktan, tako mi je sad i ova beba i još uvijek nemam neke lude osjećaje prema njoj, ali kako ona raste, tako raste i taj osjećaj (opet hormoni )

trak, a kak misliš da je meni sad kad patrik dođe popodne naspavan iz vrtića i diiiiiiiiivlja bratemili, a meni samo da nešto pojedem i sfrčem se u krevet i imam malo, malo, malo mira.........ali on baš zato što sam se tako počela malo više "izolirati" jer mi je nužno i pothitno ptreban mir hoće samo biti sa mnom.......i to kad bi on bio sa mnom i mirovao, to bi bilo preidealno, nego mi skače po krevetu, po glavi, po nema čemu ne.............a fitilj mi se skratioooooooo.........valjda se stisnuo u pranju i eksplodiram u sekundi!
Ovo s tatom - odvalj tak je meni najbolja fora što mi svi govore kako je patrik isti MMov brat :/

yas, vrati nam luce, vrati nam luce.........i ivan je prelijep, ali luce , ma stavi ih zajedno